Sari la conținut

hiprol

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

hiprol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In momentul de fata nu ma refeream la orgii sexuale
  2. Salut, sunt nou in lumea pe 2 roti, primavara asta am luat A1. Haideti sa stabilim si noi un loc de intalnire si o ora. Mai o vorba, mai o tura, etc. Dupa parerea mea e mai intr-un grup decat singur. Astept raspunsuri. Asfalt uscat!!
  3. hiprol

    Unde Ne Intalnim Vara?

    Salutare sunt si eu nou in lumea pe 2 roti, acum de curand am luat A1 (am 16 ani) ma primiti si pe mine cu una de 125 (Zilele astea termin rodajul) prin livada? Iar o alta intrebare ar fi.. Daca vin, voi fi lasat in urma? [aici ma refer, ca.. nu o sa mearga motorul meu mai mult de 120km/h] Asfalt uscat!!
  4. Salut, scuzati ca intru si eu asa in vorba, acum fac scoala pentru A1 si ma gandesc sa imi cumpar un motor dupa, normal, eu ma gandesc la Yzf r125 dar din niste cunostinte care au ani de experienta in motociclete imi spun ca fac o mare greseala daca o cumpar deoarece o sa am dureri de spate si de.. intre picioare sa zic asa ) iar cand voi vrea sa o vand nu o sa mai pot, as vrea sa imi spuneti si voi, conducatori de yzf, cum e pozitia, adica e destul de confortabila? cati km poti sa mergi deodata si chestii dastea adica regretati ca v-ati cumparat, va place? Multumesc, astept raspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...