Sari la conținut

laurentiuxyp

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    ghibalaurentiu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    timisoara
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    kawasaki zx9-r
  • Numar Moto
    TM 10 XYP

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda f3 yamaha r6 kawasaki zx9-r

laurentiuxyp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine! Cand a ajuns moto in tara am completat un contract de v-c in limba italiana si nu am avut nici un fel de probleme!! Relax! Bafta in continuare!
  2. Sincer nu ma prea pricep,sunt cam incepator in ale motociclismului,am mai avut o honda dar nu am avut probleme cu ea deloc! Oricum multumesc pentru raspuns,apreciez orice sfat,ca doar asa se invata! Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva! Asfalt uscat Mersi mult o sa ma documentez! Salutare,pana la urma la sfaturile lui soso_by-sec,care a avut dreptate,am rezolvat problema!Buba era de la TPS (throttle position sensor) ! Asfalt uscat!
  3. Problema majora nu sunt banii,nu sunt de bani gata dar nici nu ma zgarcesc pentru un bun personal la care tin f mult,doar ca am fost prost indrumat! Nu am mai intalnit probleme de genu asta si nu stiam unde sa ma duc si atunci am cerut ajutor aici! Eu am verificat toate furtunele de aer si par ok,dar o sa ma mai uit inca o data! Multumesc din nou pentru amabilitate si scuze de deranj!
  4. In primu rand multumesc pentru ras si sfaturi! Da este pe carburatoare,carburatorele le-am sincronizat dar cred ca de mantuiala(nu eu,ca nu sunt mecanic), asta e o sa le fac din nou. Jocul la supape nu lam facut! Interesant e faptul ca inainte sa sincronizez carburatorele urca foarte bine in turatie,doar ca ramanea turometrul blocat la 2000 de ture pe liber si nu statea bine la relanti oscila f mult! Acum dupa sincronizare..surpriza alta belea! Sper sa rezolve problema o sincronizare buna! multumesc mult! Asfalt uscat! Filtrul de benzina nu pare sa fie infundat,dar o sa incerc in weekend ce zici tu! Filtrul de aer este stok. Te referi la furtunele alea mici unul in stanga si unul in dreapta?Daca da,le-am verificat sa nu fie infundate si sunt bine conectate! Mai raman doar carburatoarele! Mersi mult! Respect!
  5. Va salut,am si eu o problema cu o yamaha r6 din 2001 mai exact in orice treapta de la 8000 de ture pana pe la 10000-11000 intrerupe(ca si cum nu ar avea benzina)dupa 11000 revine la normal si merge f bine! Recent am schimbat urmatoarele:bujii (cr9e) ulei+filtru,filtru de aer,filtru de benzina+ baterie noua,verificat incarcarea baterie (13.8-13.9)+verificat toate conexiunile,firele si sigurantele electrice,verificat tubulaturile (sau cum le zice)de aer furtunele toate sa nu fie infundate cumva! Daca are cineva idee si nervi sa imi explice ce as putea sai mai fac,as ramane profund recunoscator! Multumesc anticipat.
  6. Va salut,am si eu o problema cu o yamaha r6 din 2001 mai exact in orice treapta de la 8000 de ture pana pe la 10000-11000 intrerupe(ca si cum nu ar avea benzina)dupa 11000 revine la normal si merge f bine! Recent am schimbat urmatoarele:bujii (cr9e) ulei+filtru,filtru de aer,filtru de benzina+ baterie noua,verificat incarcarea baterie (13.8-13.9)+verificat toate conexiunile,firele si sigurantele electrice,verificat tubulaturile (sau cum le zice)de aer furtunele toate sa nu fie infundate cumva! Daca are cineva idee si nervi sa imi explice ce as putea sai mai fac,as ramane profund recunoscator! Multumesc anticipat.
  7. De intrerupt se intrerupe tot timpul pe orice drum, de la 8000 de ture in sus,dar la drumurile noastre, nu e de mirare! Ce ar trebui sa verific prima oara?Cu Luci am vorbit azi si ma trimis la Pascota Racing Team pentru sincronizat carburatoare calumea!Zice el ca ei se pricep cel mai bine la r6! Maine merg sa le fac! Apreciez ajutorul si sfaturile tale in continuare! Stima si respect!
  8. Ms pentru sfat,pe luci il cunosc am si nr lui de tel dar nu am ajuns la el inca,cam greu dai de el,probabil ca e foarte ocupat,dar daca-l recomanzi cu asa incredere o sa stau la el la poarta !Cred ca avem un prieten in comun Radu Furdui daca il cunosti,atunci cunosti si r 6 meu! Oricum chestia cu setu motor e pe viitor,momentan am probleme cu intreruptul in mers,care ma omoara,multumesc pt ras si astept sfaturi in continuare,ca mai am multe de invatat!
  9. Ms pentru raspuns,ma mai gandesc! Inca o problema,aveti idee de ce intrerupe motorul in mers de pe la 8000 de ture in sus in orice treapta?Please help!
  10. Salutare,detin un r6 din 2001,as dori daca are cineva timp si nervi sa imi explice si mie in ce consta un set motor,adica ce trebuie facut,ce piese am nevoie si de unde pot sa le cumpar,marturisesc ca nu sunt un profesionist in mecanica!deci.....multumesc anticipat!
  11. Salut,ai cumva codita spate completa la un r6 din 2002?Multumesc. Laurentiu 0724131704

×
×
  • Creează nouă...