Sari la conținut

laurentiuxyp

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de laurentiuxyp

  1. :agree:

     

    Pai mda. La supape trebuia sa va uitati prima si prima data. Sincronizarea e doar asa "de finete", n-o sa inteleg niciodata de ce la noi tot insista lumea cu cacatul de sincronizare inainte sa se ocupe de altele gen compresie, jocuri supape, bujii, curatare carbelitoare...

     

    Sincer nu ma prea pricep,sunt cam incepator in ale motociclismului,am mai avut o honda dar nu am avut probleme cu ea deloc! Oricum multumesc pentru raspuns,apreciez orice sfat,ca doar asa se invata!

    Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva!

    Asfalt uscat

     

    incearca sa verifici dupa cum scrie in manual- senzorul pozitiei de acceleratie (TPS- throttle position sensor) verifica reglajul de pozitie, valorile rezistentei variabile din el etc.

     

    Mersi mult o sa ma documentez!

     

    Salutare,pana la urma la sfaturile lui soso_by-sec,care a avut dreptate,am rezolvat problema!Buba era de la TPS (throttle position sensor) !

    Asfalt uscat!

    :ok:

  2. Astra face la un pret bun.

     

     

     

    Mergi la piese auto de cartier ca sunt alea de dacia si se potrivesc minunat.

     

     

     

    Daca e indoit putin merge sa-l faci cu kit si sa-l revopsesti. E mai bine decat sa pui sudura pe el.

     

    Noi (racetek) reparam rezervoare lovite (tinichigerie-vopsitorie fara riscuri)dar nu suntem disponibili in urmatoarea saptamana.

     

    Daca nu rezolvati pana pe 22 mai... va asteptam.

     

     

     

    Verifica conexiunile de aier pe airbox (cutia filtru aier) http://www.bikebandi...45825#sch520600

     

    99% Cine tio-a facut carburatia ultima oara s-a grabit sau pur si simplu n-a conectat vacumurile cum trebuie. Romania si mekanici ei ambulanti.

     

    P.S. Nici cu clientii nu mi-e rusine. 70% cauta ei variante sa invete sau sa gaseasca solutii mai ieftine ptr asi repara calul...

     

    90% Din garajele de cartier sunt facute din mecanici ce ori au lucrat pe la un pro cateva luni dupa care gata... ori din daia care nici macar o practica primara n-au facut.

     

    Naspa e ca ajung in Service abia atunci cand moto e praf si o elementara carburatie devine un calvar chiar si ptr un pro...

     

    Da rezervorul jos si verifica printul de ti l-am dat. Vezi si conexiunile de sub filtru.

     

    Succes.

    Problema majora nu sunt banii,nu sunt de bani gata dar nici nu ma zgarcesc pentru un bun personal la care tin f mult,doar ca am fost prost indrumat!

    Nu am mai intalnit probleme de genu asta si nu stiam unde sa ma duc si atunci am cerut ajutor aici!

    Eu am verificat toate furtunele de aer si par ok,dar o sa ma mai uit inca o data!

    Multumesc din nou pentru amabilitate si scuze de deranj!

  3. jocu la supape e un factor foarte important... poti sa faci milioane de sincronizari daca jocu la supape nu este facut motorul nu va functiona in parametrii lui... supapele nu vor urma camele corect la timpul necesar si astlfe... hopuri in graficul de putere!

    Bafta - dar nu inteleg ce era de ras

     

    PM

  4. In primu rand multumesc pentru ras si sfaturi!

    Da este pe carburatoare,carburatorele le-am sincronizat dar cred ca de mantuiala(nu eu,ca nu sunt mecanic), asta e o sa le fac din nou. Jocul la supape nu lam facut!

    Interesant e faptul ca inainte sa sincronizez carburatorele urca foarte bine in turatie,doar ca ramanea turometrul blocat la 2000 de ture pe liber si nu statea bine la relanti oscila f mult!

    Acum dupa sincronizare..surpriza alta belea!

    Sper sa rezolve problema o sincronizare buna! multumesc mult!

     

    Asfalt uscat!

     

    Scoate filtru de benzina pune o teava si incearca.

    Sper ca ai filtru aer stok,daca nu pune unul stok.

    Verifica cele doua furtune care vin pe lateralul filtrului de aer,mai ales pe dreapta sa fie conectate la portul "air vent" si cel de la PAIR VALVE la locul lui.

    Carburatia verificata ,sincronizata amestecul reglat.

    Bafta!

     

     

    Niciodata in sistem de alimentare cu pompa nu ramane "spatiu gol" cand se consuma putin si presiunea scade, instant pompa porneste si compenseaza lipsa. ;)

     

    Filtrul de benzina nu pare sa fie infundat,dar o sa incerc in weekend ce zici tu!

    Filtrul de aer este stok.

    Te referi la furtunele alea mici unul in stanga si unul in dreapta?Daca da,le-am verificat sa nu fie infundate si sunt bine conectate!

    Mai raman doar carburatoarele!

    Mersi mult! Respect!

  5. Va salut,am si eu o problema cu o yamaha r6 din 2001 mai exact in orice treapta de la 8000 de ture pana pe la 10000-11000 intrerupe(ca si cum nu ar avea benzina)dupa 11000 revine la normal si merge f bine!

    Recent am schimbat urmatoarele:bujii (cr9e) ulei+filtru,filtru de aer,filtru de benzina+ baterie noua,verificat incarcarea baterie (13.8-13.9)+verificat toate conexiunile,firele si sigurantele electrice,verificat tubulaturile (sau cum le zice)de aer furtunele toate sa nu fie infundate cumva!

    Daca are cineva idee si nervi sa imi explice ce as putea sai mai fac,as ramane profund recunoscator! Multumesc anticipat.

  6. Va salut,am si eu o problema cu o yamaha r6 din 2001 mai exact in orice treapta de la 8000 de ture pana pe la 10000-11000 intrerupe(ca si cum nu ar avea benzina)dupa 11000 revine la normal si merge f bine!

    Recent am schimbat urmatoarele:bujii (cr9e) ulei+filtru,filtru de aer,filtru de benzina+ baterie noua,verificat incarcarea baterie (13.8-13.9)+verificat toate conexiunile,firele si sigurantele electrice,verificat tubulaturile (sau cum le zice)de aer furtunele toate sa nu fie infundate cumva!

    Daca are cineva idee si nervi sa imi explice ce as putea sai mai fac,as ramane profund recunoscator! Multumesc anticipat.

  7. La LuPo Racing mi-am invatat primii si cei mai importanti pasi in Mekanica Motoare Racing de la Lucian Popoviciu. Mare Om Mare Caracter. Cel mai Mare.

     

    Saluta-l si pe Radu Furdui care iarasi e un super Baiat.

     

    Intreruperile tare sunt 99% din motive electrice. Ori senzorul de la cric flencane si intrerupe managemenrul ori tot ceva conexiune electrica. Cel mai simplu vezi daca aceasta intrerupere este si apare pe piatra cubica sau zone de zdranganeala...

     

    Daca imi dai indicii te pot duce pe butoane in zona cu pricina.

     

    Saluta-i pe cei 2 din partea mea si spune-le ca-i apreciez ptr mentalitatea si daruirea lor in Motorsport si Prietenie.

     

    De intrerupt se intrerupe tot timpul pe orice drum, de la 8000 de ture in sus,dar la drumurile noastre, nu e de mirare! Ce ar trebui sa verific prima oara?Cu Luci am vorbit azi si ma trimis la Pascota Racing Team pentru sincronizat carburatoare calumea!Zice el ca ei se pricep cel mai bine la r6! Maine merg sa le fac! Apreciez ajutorul si sfaturile tale in continuare! Stima si respect!

  8. Salut. Nu stiu de ce vrei set motor caci inaintea setului cu mult cade quloasa si cuzinetii la 600...

     

    Te sfatuiesc sa mergi la LuPo Racing TM Gearmata sa iti vada motorul the king of mekanix. Lucian Popoviciu iti va da cu sigurantza (in zona ta) si cel mai bun si garantat pret-solutie a reparatiei.

     

    Daca nu are timp sau termenul de reparatie nu va fi satisfacator atunci cand esti cu el ma poti suna si trimite motorul la Bucuresti.

     

    Schimbarea motorului nu este solutia cea mai buna totdeauna. Motoarele SH nu au istoric si nici nu pot fi probate decat cu un test compresie ce nu-i relevant in cazul R6.

     

    R6 cade in primul rand daca e forjata arborele-cuzinetii biela iar daca e mearsa cuminte si cu schimburi de ulei la max 3000km se oboseste quloasa si tre adusa din nou in parametri.

     

    Te sfatuiesc sa nu deschizi motorul fara sprijin pro.

     

    Ms pentru sfat,pe luci il cunosc am si nr lui de tel dar nu am ajuns la el inca,cam greu dai de el,probabil ca e foarte ocupat,dar daca-l recomanzi cu asa incredere o sa stau la el la poarta :rolleyes:!Cred ca avem un prieten in comun Radu Furdui daca il cunosti,atunci cunosti si r 6 meu! Oricum chestia cu setu motor e pe viitor,momentan am probleme cu intreruptul in mers,care ma omoara,multumesc pt ras si astept sfaturi in continuare,ca mai am multe de invatat!

  9. Decat sa ii faci setul motor mai bine ii cumperi un motor second,setul motor presupune in principiu schimbarea cilindilor si a blocului motor. cel putin eu asa stiu

     

    Ms pentru raspuns,ma mai gandesc! Inca o problema,aveti idee de ce intrerupe motorul in mers de pe la 8000 de ture in sus in orice treapta?Please help! :scratch:

  10. Salutare,detin un r6 din 2001,as dori daca are cineva timp si nervi sa imi explice si mie in ce consta un set motor,adica ce trebuie facut,ce piese am nevoie si de unde pot sa le cumpar,marturisesc ca nu sunt un profesionist in mecanica!deci.....multumesc anticipat!

×
×
  • Creează nouă...