Sari la conținut

xhelazz

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://deviaje.info

Profil

  • Sex
    Male

xhelazz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bun, atunci de ce permisul de conducere spaniol se poate schimba intr-unul romanesc daca sunt (cum spui tu) alte legi si reguli cu privire la obtinerea permiselor de conducere?
  2. Eh, aici, in ce spui tu e alta treaba. Cand treci prin 3 tari sau 100, treci, nu ramai . Vorbim de un atestat care poate fi sau nu transformat intr-unul romanesc (cazul de fata) sau macar tradus si legalizat pentru a fi valabil si recunoscut in RO.
  3. Amin, un raspuns la subiect. Multumesc! Daca e s-o luam cu legislatia (ca difera), ce-mi spui de carnetul de sofer care e valabil oriunde? Aici nu mai difera legislatia? Oricum, probabil ca voi incerca sa-mi scot carnetul de 125 mai degraba decat de scuter. Ideea e ca vroiam niste informatii/pareri. Inca le astept. Va multumesc. LE: Intrebare inca de actualitate...
  4. Imi poti spune unde ai citit aceasta informatie? Multumesc! P.S: Tocmai am spus ca Politia Rutiera e plop si plop in aer. Nu te supara, dar de ce Dumnezeu imi raspundeti la intrebari pe care eu nu le-am pus?
  5. Impresionant . Apreciez comentariile de la, cum am spus in primul rand din topic, cunoscatori in domeniu. Multumesc frumos!
  6. Va salut pe toti! Am si eu nevoie de niste raspunsuri, de preferinte de la oameni cunoscatori, va rog. Sunt plop si plop in aer, asa ca, multumesc anticipat. Mi-am scos atestatul (50 cc) in Spania, intrebare: E valabil in Romania? Daca nu, de ce (putin absurda intrebarea poate)? Daca da, ce e de facut? Trebuie tradus? Trebuie schimbat? Pana la urma cine se ocupa cu informatiile de genu, Prefectura mai nou? Alta - In 19 ianuarie 2013 se va implementa o noua categorie/subcategorie, intrebare: Daca ai deja atestat, mai trebuie sa iti scoti permisul? Dai o proba? E nevoie sa-l schimbi si atata tot? Ultima - Atunci cand cumperi de la Cutarescu un scuter, ce trebuie sa-ti dea omu`(actele) ca sa fii sigur ca nu te trezesti cu surprize? Va multumesc mult de tot. Un fel de "update": Asa ceva nu exista. Am sunat in 5 - 6 orase diferite la Politia Rutiera (ca Prefectura e pe langa si ma trimite la Inmatriculari, iar inmatricularile ma trimit la rutiera) si doar 2 - 3 pareri coincid, restul pauza. Nu e posibil asa ceva. Unii imi zic ca tradus e ok si merge, altii sa ma adresez la o scoala de soferi, altii la primarie, altii spun un "da" asa, da` nici ei nu-s siguri... etc. Stie cineva ceva sigur? Eventual sa imi arate si un link sau ceva, nu stiu. Pur si simplu e dement ceea ce se intampla in tara asta. Va multumesc mult de tot, din nou.
×
×
  • Creează nouă...