Sari la conținut

jony82

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de jony82

  1. Daca nu esti doctor dc iti dai cu parerea? Pentru cei care presupun ca nu avea experienta moto de unde stiti voi ce avea si ce nu avea? Eu nu inteleg ce-i cu toate insistentele astea... Omul mergea pe motor o masina a intrat in el... end of story! Nu stiu cum pot sa fiu mai calr... Chiar va impinge disparitia OTV-ului pana aici? Chiar conteaza pozitia soarelui, zodia soferului sau adancimea la care panza freatyica in zona accidentului si asa mai departe? Vrei daca Doamne fereste patesti ceva sa fie postat filmul?! Foarte bine! Aplauze la scena deschisa INSA asta este alegerea ta. Pentru ultima oara!!! Motociclist mergea din x in y. Masina parcata in afara carosabilului, pe contrasens cu spatele ma motociclist. Masina a intrat perpendicular pe carosabil unde a lovit motociclistul. Repet ce am mai spus si am si eu ceva km pe motor si pana acum 0 incidente! NU A AVUT CE SA FACA... timp de reactie 0! Si pentru ca vreau sa ma asigur ca asta chiar esre ultima postare... renunt si la contul dp forum. Multa bafta si sezon linistit.
  2. Deci tu presupui ca noi nu suntem atenti si preventivi... ok. Ce nu inteleg eu acum este de ce-mi pierd tipul. Bafta in trafic si asfalt uscat. Topic inchis pentru mine.
  3. OK... si "mori draq" este o chestiune din care putem sa invatam ceva? Faptul ca Method s-a apucat sa arunce cu noroi fara sa cunoasca ce s-a intamplat este ok? Care este relevanta faptului ca avea sau nu categoria A din moment ce el a fost zburat literalmente de pe drum? Repet... daca avea sau nu CATEGORIA! Pot sa-ti confirm eu ca se dadea foarte bine cu motorul si era un sofer foarte prudent si avea mai multi kilometri cu spatele decat avem noi 2 cu fata adunat daca te ajuta cu ceva! Pot sa-ti spun si faptul ca in urma vizionarii filmuletului respectiv si politia si-a schimbat parerea cu privire la accident. Soferul declarase initial ca era parcat pe carosabil pe partea dreapta desi el era pe stanga pe camp. Cat despre filmulet, sa nu ma intelegi gresit... esti liber sa postezi filmulete cu ultimele clipe din viata apropiatilor tai si pe net si la TV daca vrei! In cazul de fata insa nu ai tu dreptul sa ceri sa se posteze acel filmulet pentru ca nu cred ca se face vre-o ancheta. Filmuletul acela oricum nu o sa fie postat! Daca simti nevoia de senzational net-ul este plin, insa nu poti sa-i ceri familiei acestui om sa posteze o filmare cu moartea lui! Este dreptul lor la discretie care cred eu trebuie respectat. Sincer inteleg impotanta acestor discutii si pot sa garantez ca nu a avut ce sa faca! A fost spulberat efectiv de pe drum si daca eram eu in locul lui rezultatul era acelasi! De avut viteza avea mai mare de 50... Nici eu nu as fi mers cu 50 pe linie dreapta pe un drum GOL! Cu exceptia unei izbituri la piept in urma careia a survenit decesul nu a avut nimic grav. Daca avea peste suta cum se vehicula sau chiar 200 cum spunea method in simpatica lui postare cred ca putem sa tragem concluzia ca se facea terci din moment ce nu avea echipament. Repet... discutiile sunt libere insa nu denigrati o persoana fara sa cunoasteti detaliile. Drept urmare postarile cu "sa impresineze fustele" sau "sa-i dea capac" si asa mai departe nu-si au locul si nu cred ca au vre-un soi de relevanta sau ca fac cinste in vre-un fel forumului si celor ce-l citesc.
  4. 1. barli nu postezi nimic fara acordul FAMILIEI 2. soferul masinii, care era un Clio, era parcat in afara partii carosabile pe contrasens (a se intelege... masina nu numai ca nu era pe sensul de mers al motociclistului dar NU ERA PE DRUM) 3. motorul nu avea nici pe departe vitezele care se vehiculeaza!!! Pentru toti ceilalti si in special pentru administartorii acestui forum va rog sa pastrati discutiile la un nivel decent. Puteti sa va dati cu presupusul cat vreti dar nu va mai dati cu parerea despre un om pe care nu ati avut norocul sa-l cunoasteti. Omul asta a murit nevinovat... a fost OMORAT de un inconstient care a taiat perpendicular drumul, fara sa se asigure, iar in urma lui a ramas o familie si sute de prieteni care atunci cand citesc mizeriile postate de tot felul de pareristi analfabeto-oligofrenici simt ca se rupe pamantul sub ei. Omul asta era iubit si moartea lui a indoliat un oras intreg! Rog adminii sa nu mai permita ca toti anonimii care-si beau cafeau in fata calculatorului sa arunce cu noroi in memoria unui om!
×
×
  • Creează nouă...