Sari la conținut

robertoo

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robertoo

  1. Vand Honda Crf 250r 2005 in stare impecabila,kit grafic nou nout 2014,supape noi,porneste la o pedala dupa o saptamana. Placute noi fata spate,kitul de lant are uzura maxim 20%.Semeringurile la furca sunt schimbate,0 km!! Uleiul la motor are o singura cursa,nu necesita absolut nimic schimbat! Nu scoate si nu consuma gram de ulei! Dau si cauciucuri cu cuie fata spate nefolosite!! Ocazie,cel mai mic pret de pe piata pentru un crf 250r. 1600euro neg
  2. Va salut! Sunt posesorul unui ktm exc 525 din ianuarie 2013,motoreta extrem de fiabila si foarte puternica,nici o problema pana acum si cu putin hard enduro la sarata monteoru pot sa zic.Azi am reusit sa o mai pun in miscare putin dupa 2 luni de hibernat si am iesit pe sosea o tura scurta.Mi a cazut pedala de schimbator la un wheelie si nu stiu cum a fost prinsa pe ax,sigur mai lipseste ceva ca nu sta deloc.Am trecut de la quad la enduro si era cu totul alta prindere acolo la pedala de schimbator.Aici chiar nu pot sa mi dau seama cum vine.
  3. Vand genunchere FM Racing purtate 2 iesiri.Protectie foarte buna la genunchi,sunt cu prindere in 3 puncte.Impecabile,nu prezinta nici o urma de uzura. Pretul este 170 lei neg!
  4. Vand echipament enduro pantaloni+bluza originale UFO.Sunt purtate ff putin,maxim 3 4 iesiri,nu au nici un fel de uzura.Pantalonii sunt marimea 32 iar bluza L. Pretul este 450ron!
  5. Vand KTM EXC 525 impecabil,motoru a fost a lui Atilas si este foarte foarte ingrijit.M am dat foarte putin cu el,doar plimbari soft plaja,campii maxim 1500 km!!...drept urmare are un singur schimb de ulei facut din decembrie pana acum chiar cu cei 2l de ulei Mobil 1 primiti de la el.Porneste la prima pedala dupa o saptamana,motorul este refacut de el in totalitate!! Mai dau si 2 ambreiaje noi de rezerva,garnituri motor si semeringuri,cauciucuri de iarna cu cuie,cabluri de aceleratie... Anul de fabricatie este 2007. Are numeroase extrase precum:protectii ventilator,radiator,cilindru ambreiaj,ghidon SCAR,inaltatoare ghidon 4cm,neoprene furca,handguarduri,mousse michelin spate,full sistem AKRAPOVIC!! sunet absolut fenomenal! Este inmatriculat la politie pe numele meu cu itp si asigurare valabila!! Pretul este 3200 neg!! Il vand ca vreau sa mi cumpar un ski jet!
  6. Vand un set de cauciucuri nefolosite pentru zapada/gheata cu suruburi in ele.Cel de pe spate este Mitas marimea 120/90-18 si fata Kenda 80/100-21. Pretul este 100 euro usor negociabil!
  7. Vand Ktm 540 SXS transformata complet in enduro,far,pornire la buton,cutie de viteze cu 6 rapoarte. Motocicleta a apartinut clubului TCS din Bucuresti. Are schimbat tot traseul de evacuare,Akrapovic,aparatori de maini si multe alte accesorii.Este inmatriculata la politie. Anul de fabricatie este 2006. Pretul este 3800 negociabil! Pentru mai multe detalii 0741152780
  8. Vand genunchere Progrip noi,purtate la o scurta plimbare.Protejeaza foarte bine genunchiul si sunt cu articulatie. Pretul este 50 euro!
×
×
  • Creează nouă...