Sari la conținut

DependentX

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    tavalita

DependentX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Accident Sos. Industriilor 21.07.18 Am gasit postarea la cineva pe facebook. Riderul a fost preluat in coma de catre SMURD. Mai multe detalii nu cunosc...
  2. @razvan_def Am citit si eu postul cu accidentul de la semanatoarea si am ramas masca la ce-i putea debita capul soferitei. O intamplare la care am ramas si eu masca a fost si la mine la accident, mi-au povestit prietenii veniti la motor ca dupa ceva timp au aparut cei de la realitatea tv sa filmeze, reportera intreba in stanga si in dreapta e grav e in coma sau mort... O persoana ii raspunde ca ma dureau decat mainile in rest sunt ok, la care ea indignata ii spune cameramanului aaa hai opreste camera si sa mergem si n-au mai filmat nimic...mass-media si foamea de senzational(ma bucur ca n-am reprezentat o stire tv). Sunt de aceeasi parerea cu tine legata de faza cu claxonul, nu consider ca mai putea influenta intr-un fel desfasurarea accidentului. Motocicleta mea era din 2001/43.000km, am dat 2100 euro pe ea acum 3 luni...cei de la asigurari daca e sa-mi dea dauna totala sigur nu-mi dau decat 1000-1500 euro pe ea. Nu consider ca ma imbogatesc de pe spatele soferitei prin diferenta de bani la motor + banii cheltuiti in spital la doctori. Multumesc pt urarile de insanatosire.
  3. @fast_arrow Am avut experiente cu bunicii(Dumnezeu sa-i ierte) legate de neajutorati. @mache Multumesc pt urarile de insanatosire. Hai sa spun povestea accidentului, ca am omis pana acum. Eram pe banda 2 aveam max 50km/h in fata mea pe prima banda erau doua masini cu semnal de dreapta urmand sa intre pe acea straduta, conducatoarea auto nu s-a asigurat si la a 2-a banda...a fost o fractiune de secunda, am vazut cum iese botul masini, am ciupit putin frana din instinct, crezand ca urneaza sa opreasca sa se asigure, cand am constientizat ca nu opreste am tras stranga maxim intrand pe contrasens incercand sa evit impactul, dar a fost prea din scurt, n-am avut timp de claxon ca tata imi reproseaza acest lucru ca n-am dat claxon...am intrat in zona aripi la roata, sarit peste masina. Am pus o poza facuta de un prieten de la locul accidentului.
  4. @ Crazy-devil Au trecut aproape doua saptamani de la operatie, am inceput sa-mi folosesc degetele, pot scrie la tastatura + schimbat postul tv din telecomanda. Mainile le am in atele, ca a tot trebuit sa ma duc la control pt. schimbatul bandajelor si urmarirea evolutiei vindecarii...marti urmeaza sa-mi scoata firele. @ fast_arrow Ai perfecta drepatate, de toate aceste aspecte se va ocupa avocatul. Sunt dependent de parinti, ei au avut (si inca au) grija de mine, de la hranit pana dus la wc etc. Este foarte nasol cu dormitul, ma doare spatele, gatul, fundul ca alta pozitie de dormit in afara de spate n-am...si cu scarpinatul e aiurea, dar acum tot raul spre bine sper. Multumesc tuturor pt. urarile de insanatosire & sfaturi.
  5. Fiind primul accident mai grav (sper ca si ultimul) am apelat la serviciile unui avocat. Multumesc pt sfat si urari.
  6. Salut, eu sunt tavalitul, am scapat usor... cu ambele maini rupte (fractura diafiza radius bilateral) in stanga placuta cu 6 suruburi respectiv dreapta 7 suruburi + urmeaza sa ma operez si de hernie dupa ce imi mai revin cu mainile, cica s-a declansat de la impactul respectiv. Noroc ca nu a fost mai rau sa fi venit cineva dupa contrasens sa ma prinda la roti sau sa fi facut impact cu masina lui aia. Multumesc celor care mi-au sunat prietenii sa vina la motor/spital si pt urarile de insanatosire. Am pus cateva poze cu motoru dupa accident.
×
×
  • Creează nouă...