Sari la conținut

dan neagu

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dan neagu

  1. [Hm...m-ati cam speriat . Nu vreau sa cumpar unul si sa mai bag 10-20 milioane in el. Recunosc ca mi-e teama acum sa cumpar asa cu ochii inchisi. O sa caut, o sa intreb, nu vreau sa iau ceva prost. In ultima instanta daca nu gasesc, cred ca imi fac credit si iau unul nou si pe care sa il tin 50 000 km si apoi sa il dau...multumesc mult ptr sfaturi. Cu toate astea, este cineva dintre voi care vinde? sau stiti pe cineva care sa vanda unul bun in tara sau afara? Multumesc.
  2. Salut tuturor. Ma bucur ca am descoperit acest topic. Sper sa ma puteti ajuta si pe mine. Ideea este asa: sunt ( inca) posesor de Piaggio x9 259 cc motorizare Honda. DIn punctul meu de vedere, piaggio x9 au fost printre cele mai frumoasa maxi scutere. Pe locul 2 e suzuki Burgman:D. Am pus la vanzare x9-le si as vrea sa imi iau ceva mai mare, de 500 maxim, sa pot merge lejer cu 120-130 pe autostrada. E arhisuficient ptr mine. Ma tenteaza Burgman-ul de 400. In ceea ce priveste acest scuter sunt novice..adica stiu prea putine despre el. Din start vreau ceva second, iar bugetul e de maxim 2000 euro ( maxim maximorul ). Am doua intrebari: 1. Imi recomandati acest model de scuter? Cu piaggio faceam cam 1500 km lunar. eu merg pe scuter / 2 roti pana da zapada, fan masina nu prea sunt. Saptamanal fac cam 100 si ceva km in oras plus vreo 300 km in afara, iar de 1-2 ori lunar drumuri gen Bucuresti - Pitesti, Sibiu etc. Deci cam ptr asta l-am luat. Piaggio se achita cu brio de asta, ii dadeam maxim 110 km/h pe autostrada si avea un consum mixt de 4,5 l. Ce consum aveti in medie la Burgman-ul de 400? Sunt fiabile, se strica rar - rapid? Dat fiindca nu sunt din europa, piesele vin greu si sunt scumpe? Un plus e totusi ca sunt multe, ca si piaggio, fata de alte scutere aflate in minoritate si la care gasesti greu piese. 2. In banii astia as gasi unul bun? Ma intereseaza sa ma tina 2 ani fara probleme, in conditiile in care il tin noaptea cu husa pe el, iarna in garaj, si nu il fortez aiurea. 3. A cumparat cineva de la motomus.ro? Imi face cu ochiul cel de 1630 euro. http://motomus.ro/Pages/Details.php?id=328 Nu ma grabesc, vreau sa ma uit si pe ceva site-uri din afara. Poate gasesc ceva bun. Imi puteti recomanda asemenea site-uri? Ce parere aveti de cel de la motomus? va multumesc frumos !
  3. Hmmm, nu stiam asta. In general nu prea le am cu birocratia E vorba despre o honda transalp made in 2006. Omul pare de incredere ( nu ca m-as lua dupa asta) si mi-a zis ca singurul act pe care il are e certificatul de proprietate al proprietarului din Italia. Sa inteleg ca cu acest certificat tradus si un contract de vanzare - cumparare eu - tipul din tara + plus declaratie de targa si moto verificata si gasita nefurata se poate inmatricula? Multumesc.
  4. O intrebare: AM GASIT o motocicleta de ocazie adusa din italia. Singurul act pe care il are cel de aici este certificatul de proprietate din italia ( in intaliana). Altceva nu are. Este neinmatriculata. Pot face ceva cu actul asta sau ma las pagubas? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...