Sari la conținut

nebunulnegru

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de nebunulnegru

  1. sunteti pusi pe carcoteli si atata tot.ceea ce am vrut sa scot in evidenta este materialul care se usuca foarte repede prin scoaterea liner-ului nu ca se poate scoate acesta.fiecare intelegea cum vrea si cum poate

    Parcare: Sfat personal pentru cei care nu sunteti din Bucuresti.

    Parcati in spatele blocurilor, pe stradutele din dreapta Bld. Ficusului. Veti avea intradevar 10 minute de mers pe jos pana la salon, dar nu veti plati nicio taxa de parcare si nici nu veti astepta 20 minute la coada ca sa iesiti de la salon (Sper sa nu ma injure locatarii :)) )

     

    Ca o scurta comparatie cu 2011, mi s-a parut destul de putina lume, cel putin la show-ul ungurului.

    Anul trecut, tin minte ca a trebuit sa ies afara (pe laterala unde se parcau rulotele) pentru a putea vedea ceva.

    In orice caz, lumea parea mai interesata de "show-ul" celor care faceau 10 minute wheelie pe stand (100ron, btw) :))

     

    Salonul, destul de slabut, chiar si din punctul meu de vedere, care sunt un incepator din toate punctele de vedere in ale motociclismului.

    La standul Scorpion aveau 5-6 modele de casti si un pustiulica la costum care iti spunea atat de entuziasmat ca se pot scoate buretii pentru obraji, incat aveai impreia ca e singura casca din lume la care se pot scoate.

    A fost destul de amuzant.

     

    In rest, relaxare, din partea tuturor. Nu te deranja nimeni, nu te agasa nimeni cu intrebari, sugestii, nimic (in afara pustiului de la scorpion). Puteai sa probezi orice, calari orice. Asta mi-a placut.

     

    Cel mai de prost gust mi s-a parut standul celor de la Moto Louis, care si-au etalat toate mobrele SH, inclusiv una pe care scria "vandut"??!!? Mi-e greu sa cred ca s-a vandut in ziua respectiva ... Si daca chiar era vanduta, de ce pielea mea mai era acolo? Whatever ...

    Din punct de vedere al preturilor nu ma pot pronunta, pentru ca nu cunosc piata de profil, dar reducerile mi s-au parut tipic romanesti (blugi barbatesti, atentie, marimea 28, care probabil sunt de ani de zile in stoc, redusi cu 50% si altele de genul)

     

    sunteti pusi pe carcoteli si atata tot.ceea ce am vrut sa scot in evidenta este materialul care se usuca foarte repede prin scoaterea liner-ului nu ca se poate scoate acesta.fiecare intelegea cum vrea si cum poate.

    @gogo - de acord in totalitate

     

    Eu, repet, ca incepator in ale motociclismului, astept sa ma atraga cu ceva. Pentru mine, toate castile (de exemplu) sunt la fel.

    Sunt pregatit atat psihic, cat si financiar pentru a da 1500-2000ron (poate) pe o casca, dar vreau ca cel care mi-o vinde sa ma convinga ca merita banii (printr-o prezentare profi cu avantajele si dezavantajele produsului lui fata de al concurentei, sau daca nu e in stare, macar printr-o reducere substantiala).

    Mai ales ca sunt incepator si sunt citit instantaneu. Dar cand singurul lucru pe care esti in stare sa mi-l spui este ca se pot scoate buretii pentru obraji, ca si cum ai fi descoperit roata ... M-as fi asteptat la o altfel de reactie din partea lor, atat din punct de vedere al prezentarii produselor, cat si al reducerilor, dar in fine.

  2. standurile celor de la honda, ducati si mv agusta au fost cele mai interesante, ei au mai venit cu modele noi, in rest sunt aceleasi lucruri ca si in ceilalti ani. reduceri din parti, produse putine (nu am gasit niste mansoane decente, manete, nici macar niste banda ROSIE pt roti, nimic...), foarte putini expozanti (si cam ciufuti pe deasupra). nu am vazut nici standul celor de la scorpion, care se laudau ca au de curand distribuitori si in romania. stunterii au fost tari, ce-i drept. insa daca stiam ca asa slab o sa fie evenimentul, stateam acasa...

    salut.pacat că nu ne-ai găsit.eram al treilea stand din stânga intrării....

  3. Salut Petre, spune-mi te rog, ai facut in februarie scoala moto ? Sunt surprins. Este vreun poligon acoperit undeva ?

    Te intreb pentru ca am cativa amici dornici de scoala, dar nu prea au dat drumul baietii...

    Merci !

    salut.nu,scoala am facut-o în oct .akm am primit accept să îmi fac user pe motociclism.ro .din câte Âştiu nu e nmc acoperit.mai trebuie să astepte lumea.
  4. Dupa cum spune si in titlu, vreau sa imi iau o casca flip-up buna.

    Ma intereseaza sa fie cat mai silentioasa, sa aiba spatiu pt echipament de comunicare (sau sa il aiba deja montat), preferabil cu pinlock si ochelari de soare incorporati.

     

    Probemele au aparut dupa ce am probat Schubert C3 si Shoei Multitec, si nu sunt pentru capul meu :cheers:

    Schubert C2 nu am gasit de probat decat masura 58-59 si eu port 60-61

     

    Astept pareri despre Nolan, sau alte marci de care nu prea stiu eu, sau sa imi spuneti unde pot sa probez un Schubert C2 masura 60-61 in Bucuresti

    dacă te intereseaza noi aducem SCORPION exo 900 flipup .destul de bună,au Âşi marimi mari,au Âşi okelar .gasesti aici

     

    photo.php?fbid=137931149662917&set=a.137931142996251.23599.100003380989403&type=1&theater

×
×
  • Creează nouă...