Sari la conținut

nebunulnegru

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nebunulnegru

  1. sunteti pusi pe carcoteli si atata tot.ceea ce am vrut sa scot in evidenta este materialul care se usuca foarte repede prin scoaterea liner-ului nu ca se poate scoate acesta.fiecare intelegea cum vrea si cum poate sunteti pusi pe carcoteli si atata tot.ceea ce am vrut sa scot in evidenta este materialul care se usuca foarte repede prin scoaterea liner-ului nu ca se poate scoate acesta.fiecare intelegea cum vrea si cum poate.
  2. salut.pacat că nu ne-ai găsit.eram al treilea stand din stânga intrării....
  3. pastram preturile de la smaeb pentru castile ramase https://www.facebook.com/media/set/?set=a.174157142706984.33815.100003380989403&type=3 0726127941
  4. salut baieti.cine si-a luat o casca scorpion de la noi, standul al treilea din stanga va rog lasati o impresie aici k sa stim si noi cum va simtiti cu ea.multumesc!
  5. salut.nu,scoala am facut-o în oct .akm am primit accept să îmi fac user pe motociclism.ro .din câte Âştiu nu e nmc acoperit.mai trebuie să astepte lumea.
  6. TOATA GAMA DE CASTI SCORPION EXO SI VX http://www.facebook.com/pages/HTM-Casti-MOTO/213637238685377
  7. de ce nu incercati asta.pretul de mult mai bun http://www.youtube.com/watch?v=jWDWIlQKzao&feature=player_embedded
  8. salut all.am intrat si eu in randul celor cu A pe permis. petre ma numesc, am 24 de ani si stau langa liceul alexandru ioan cuza. pentru cei interesati, distribui casti SCORPION si echipamente EVOLUTION. Va salut pe toti!
  9. dacă te intereseaza noi aducem SCORPION exo 900 flipup .destul de bună,au Âşi marimi mari,au Âşi okelar .gasesti aici
  10. multumesc baieti .noi le aducem în ro sh kiar aveam nevoie de ceva review -uri.mi-ati fost de mare ajutor
  11. Salut. am deschis acest topic pentru a afla parerea acelor motociclisti care au purtat macar odata o casca scorpion. vreau sa stiu cum va simtiti cu ea, ce va multumeste si mai ales ce va nemultumeste la casca voastra?
×
×
  • Creează nouă...