Sari la conținut

mitzaboldan

Membru
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mitzaboldan

  1. Multumesc de sfaturi. De aia am zis sa cer pareri, ca vreau sa si vad ceva in ele, nu doar sa dea bine pe moto. Astea originale chiar nu-mi plac si nu mi se pare ca se potrivesc. As cauta ceva la fel de practic, dar cu un design mai placut
  2. Salutare! Ma ajuta si pe mine cineva cu o recomandare de oglinzi pt un Yamaha FZ1N? M-am tot uitat pe site-uri si mi-au placut si , dar nu imi dau seama cat sunt de practice. Sunt deschis si la alte modele, dar sa fie si practice, nu doar sa dea bine pe moto. Ms.
  3. Hehe....uitandu-ma pe aici, am dat si de postul asta. Se pare ca in ultimii ani am reusit sa fiu fericitul posesor al unui Z750 si actualul posesor al unui FZ1N. Am fost multumit si de z750, dar parerea mea e ca ciclistica nu se compara. Mi se pare ca FZ1N are o ciclistica ff buna si e mult mai usor de manevrat. Asteptam vara (dupa cateva ture pe partie) :)).
  4. Eu inca sper sa aiba el grija de mine ) Multumesc de sfaturi O zi faina!
  5. Mi se pare mai buna ciclistica. Asta in primul rand. In al doilea rand am prins Fz.ul destul de aproape de mine si la un pret bun.
  6. Salut! Sunt si eu noul posesr al unui FZ1/2006. Am trecut de la Kawasaki z750 la acest model. Aveti ceva sfaturi/pareri pt mine? Asfalt uscat!
  7. Salut Marian. Sa o folosesti sanatos si fara incidente Legat de rezervor, si eu am avut aceeasi problema cu Z-ul meu. Eu m-am harnicit si mi-am demontat rezervorul, am scos sonda din el si imi era intrerupta spirala care masoara nivelul de benzina din rezervor. Eu am reusit s-o lipesc la loc. Sigur gasesti si piesa de schimb. Nu e foarte complicat de inlocuit. Nu mai stiu exact, dar cred ca ceva de genu era http://www.ebay.ca/itm/06-Kawasaki-ZR-7-750-ZR750-ZR7-fuel-level-sender-sending-unit-sensor-/311764305129?hash=item489699c4e9:g:PFEAAOSwEzxYWbGX&vxp=mtr. Bafta!
  8. Asa e si la modelul 2006. Oricum 2004 -2006 eu stiu ca e acelasi model
  9. Ms de raspunsuri. O sa merg sa intreb si daca aflu ceva sigur o sa va anunt.
  10. Salut. Stie cineva daca trebuie sa platim parcare pt moto? Zilele trecute un domn de la politia locala m-a sfatuit sa-mi mut moto de pe locul de parcare, sau sa platesc parcarea, ca daca nu imi da amenda. El mai era deranjat de faptul ca erau parcate 2 motociclete pe acelasi loc ) Si tot acelasi domn politist, l-a amendat pe un alt coleg tot pt parcarea motocicletei pe un loc de parcare. Eu stiam ca nu se plateste parcare la motociclete si mopede. Doar aici am gasit o confirmare ca nu se plateste: http://jurnaluldenordvest.ro/baia-mare-taxa-unica-de-parcare-a-fost-anulata-la-propunerea-primarului/. Multumesc anticipat
  11. Pai ideea e ca oricum trebuie sa mergi sa le vezi si sa le testezi un pic. Altfel la telefon sau in filmulete se pot ascunde unele aspecte, dar totodata poti sa vezi unele defecte care te deranjeaza si sa nu mai bati drumul degeaba. Daca iti este la-ndemana sa vezi motorul mai bine dai o fuga pe acolo Si FZ6 is faine. Doar ca un pic mai slabute ca putere. Ar fi ok daca le-ai vedea pe amandoua sa vezi si pozitia pe ele.
  12. Asa la prima vedere pare ok. Dar cel mai bine e sa suni sa ceri detalii, sa nu fi 'omis' ceva prin descriere si sa mergi sa o vezi cu cineva care se pricepe la motoare. De ex un mecanic Ar trebui sa se vada daca a fost lovita sau eventual sa faci o tura cu ea sa vezi daca trage intr-o parte sau in alta daca nu ti mainile pe ghidon(sa nu aiba cadrul stramb). In rest pe parte de motor ar trebui sa se uite unul care cunoaste Bafta!
  13. hehe...la moto ce-i mai greu sa gasesti gaura...ca alte gauri sunt la-ndemana, sa zicem asa )
  14. Si eu am cautat un pic gaura aia la primul contact cu moto )
  15. uuuu....nice Sa vina numai vremea buna sa le putem scoate la plimbare
  16. Salut, Sa-l stapanesti sanatos. Ti-am atasat manualul pt Z750. Pana la primavara ai timp sa-l studiezi. Bafta
  17. @dark_lord86... sper sa.ti fie de folos pozele
  18. Si eu zic ca e super ok pt un incepator. Dar cum zice si Tiesto, ar fi mai ok sa te urci pe una sa vezi pozitia. Z-ul este un pic mai mic de statura. Eu am 1.80 si is multumit din toate punctele de vedere:D . Bafta!
  19. Si eu am luat bucsile de la manetele vechi. Poate te ajuta un strungar. Sau la un magazin cu feronerii poate gasesti ceva solutie.
  20. Fain specimen cristi2868. Sa il stapanesti sanatos si fara incidente neplacute Interesant negru asta mat
  21. Ledul tot palpaie 12 sau 24 de ore dupa ce opresti motorul (daca ai manual scrie acolo), e normal. Daca vrei sa-l dezactivezi, imediat dupa ce opresti motorul trebuie sa tii apasate ambele butoane "din bord" timp de 3 secunde. Asa e la Zet-ul de dupa 2008, cred ca si la tine. Daca iti sta aprins is in timpul mersului atunci se poate sa ai ceva probl. si ar fi ok sa mergi la un mecanic. Bafta!
  22. Salut. Eu am modelul din 2006 si am avut nevoie de ceva distantiere pt parbriz. Dar vad ca tu ai model mai nou, asa ca nu stiu sigur ce sa-ti zic . Bafta!
  23. @Dark_lord86 - am reusit pana la urma sa-mi pun manete frana/ambreiaj si oglinzi ca si cele recomandate de tine. Is de 1000 de ori mai bune oglinzile fata de ce am avut. Ms. O sa pun si ceva poze.
  24. Radujunior, stopul e pt modelul 99-2000. Am gresit eu in primul anunt. Sunt 3 poze cu stopul pe pag anterioara. Ms.
×
×
  • Creează nouă...