Sari la conținut

Blockman

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    blockman_blockman

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda CBR 600RR
  • Club
    ...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR F3 / Honda CBR 600RR

Blockman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Am si eu un F3 si tot la fel pateam si eu si ii dadeam la automat pana ramaneam fara baterie (in conditiile in care bateria nu avea mai mult de 1 luna). Am fost cu ea la sevice si i-am verificat tot ce se putea verifica. Prostia mea a fost ca m-am dus cu ea la o spalatorie si cand a pus ala karcher pe ea a reusit sa ii bage apa in capacul ala de protectie de la pompa de benzina. Recunosc ca o perioada am tot "chinuit-o" si am tot incercat sa merg asa cu ea dar la un moment dat m-a lasat la baneasa fix pe primul pod. I-am schimbat pompa si acum nu mai am nicio problema cu ea.
  2. Mersi mult si da ai mare dreptate nu stiu de ce am crezut asta pana acuma. Are 2 benzi .............. nu 3.
  3. Nu pot sa zic decat ca in cazul de fata tot ce ai zis este total irelevant din n motive pe care nu pot sa le insir pe un forum. Inca o data pot sa zic ca daca se ajunge in proces o sa fie 100% legal fara pile fara spagi fara cunostinte fara veri fara nimic. Politistul o sa fie intr-un mare dezavanaj pe toate planurile din toate punctele de vedere. Asta daca Doamne fereste nu o sa ajunga la o intelegere si daca se va ajunge acolo nu va fi din cauza banilor sau a unor presiuni. Vor fi alte motive la mijloc. Dar sper din tot sufletu sa nu se ajunga aici.
  4. Nu cred ca este vorba de bani, ei vor sa gaseasca un avocat bun specializat pe astfel de cazuri de aia am intrebat aici. Ideea e ca nu o sa-i mearga politistului cu pile sau alte marsavii in cazu asta. O sa fie o "lupta" intre avocati. Si cred cu tarie ca va primii exact ce o sa merite. Chiar daca nu cred in sistem nu cred in justitie ca doar suntem in Romania dar in cazul de fata eu cred ca o sa fie un proces corect.
  5. Sa vedeti ce inseama sa fi un om nenorocit. Exact dupa accident politistul nu a recunoscut fapta. Nu era vina lui asa a zis. Dupa ce a fost informat ca exista inregistrare video cu accidentul a recunoscut ca a fost de vina. A 2-a zi (ieri) a vorbit cu parintii lui Ionut sa se ofere sa ii plateasca spitalizarea sa fie mutat la o clinica in Austria tot acolo sa faca recuperarea pe banii lui si sa plateasca inmormantarea fetei si poate niste pagube. A fost refuzat. Azi numai recunoaste ca a fost el de vina zice ca e cupla comuna ca Ionut avea peste 180, ca era cu pasager desi nu avea voie, si ca ar fi cel mai bine sa se inteleaga. Aceastea au fost cuvintele lui. Va rog frumos daca exista un avocat specializat pe astfel de cazuri sau cunoasteti pe cineva imi puteti lasa un PM. Va multumesc!
  6. Tocmai m-am intors de la spital. Ionut este bine, constient singuru lucru pe care nu isi aduce aminte este momentu impactului. In rest stie absoult tot. O sa urmeze o operatie destul de grea maine pentru pozitionarea si fixarea definitiva a femuruli. INCA ARE NEVOIE DE SANGE. Am aflat un pic mai in amanunt si dinamica accidentului. Nu este oficiala dar este din surse sigure 100%. Ionut se deplasa pe banda 3 spre Bucuresti cu o viteza in jur de 90-100 ceea ce este FOARTE LEGAL pentru cei care spun ca a avut viteza. Politistul aproape in dreptul lui nu am inteles bine dar undeva la vreo 20 de metri de pe banda 3 pe care circula el spre Poliesti a intrat frontal pe contrasens (banda 3 spre Bucuresti) dupa care a virat stanga (nu perpendicular ci doar putin). Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda Ionut doar avand reflexul de a se apleca dreapta pentru a evita colizunea. Din pacate a intrat frontal putin aplecat in dreapta in partea stanga fata a masinii. In momentul impactului Ionut a sarit in dreapta oprindu-se in camp ( chiar el a povestit ca s-a trezit inconjurat de "verdeata" dupa care a lensinat de durere) iar fata a cazut pe carosabil oprindu-se pe pietris. Nu exista semne de franare nici din partea lui nici din partea politistului. Iar viteza cu care se deplasa politistul nu o cunosc dar este mai mult ca sigur ca nu incet. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere a depozitului, magazinului chiar nu stiu ce este Bilancia. Oficial politistul este de vina 100% dar ramane inca putine de investigat pana la finalul achetei. Fiecare poate sa traga concluzii dar eu personal nu tin cu nimeni incerc sa fiu cat se poate de impartial. Este vina politistului, nu are nici o legatura ca Ionut era incepator doarece s-au mai intamplat accidente pe DN1 asemanatoare in care efectiv esti spulberat de nicaieri. A fost omul la timpul si locul nepotrivit. Asta e parerea mea cel putin Daca este sa zic ceva "negativ" este ca Ionut nu a facut rost de un echipament si pentru pasager, dar si asa eu zic ca este discutabil. Am atasat 2 poze facute aseara de mine cu telefonul prin gardul de la Bilancia deoarece pazicul de acolo nu ne-a lasat sa intram in curte. Imi pare rau pentru calitatea imaginilor. Imi mai cer scuze daca am scris incorect sau nu prea se inteleg ideeile dar de ieri dimineata am dormit doar 2 ore.
  7. S-a marit odata cu marirea virezei maxime in localitate 70km/h. Pe unele portiuni de drum a ramas la 50km/h.
  8. Limita este de 100 pe portiunea respectiva. Nu se stie exact viteza cu care se deplasa sper sa aflu astazi o estimare dar eu CRED ca undeva pana in 130-140. Motorul este al lui personal (actele pe numele lui) si l-a cumparat acuma 3 luni.
  9. chiar daca n-ai aceeasi grupa ca a lui tu poti dona pt k el primeste una compatibila cu grupa lui.
  10. Scriu in locul unui prieten care nu are in acces pe forum, este un bun prieten al celui accidentat. Accidentul a avut loc in fata la Bilancia intre motorul lui Ionut Vartic ( Rizla 600) si un Peugeot 407 condus de catre un politist. Acest politist avea o alcoolemie de 1.1 in sange ( nu este speculatie stiu clar ) dar din pacate nu pot sa zic de unde stiu deoarece as dori sa protejez un pic identitatea celui care a facut accidentul. Daca familia este deacord o sa revin cu mai multe detalii sa stiti printre ce nemernici mergem prin trafic. Individul a taiat linia continua si accidentul a fost unul frontal. Ionut a intrat in partea stanga fata a masinii. Nu stiu dinamica exacta dar astazi mai pe seara familia o sa vizioneze inregistrarile video de la Bilancia si voi spune exact dinamica. Am uitat sa zic, acel nenorocit de politist a negat vehement ca a fost el de vina asta pana cand cei de la rutiera i-au explicat ca totul este filmat abia atunci a recunoscut. Ionut din pacate nu este intr-o stare buna dar sperantele sunt foarte mari. Desi s-a mai zis o sa repet ce are: - fractura deschisa la femur ( doctorii au spus ca este cea mai grava dintre toate ) - 3 coaste fisurate / rupte - plaman perforat - fractura de bazin Aseara am stat la spital langa el (cat m-au lasat doctorii) este constient, a vorbit a zambit doar ca nu stie absolut nimic cum s-a intamplat. Tot aseara a fost operat pentru pozitionarea femurului ca sa opreasca hemoragia. O sa urmeze si alte operatii in zilele ce urmeaza de aceea are nevoie de ajutoru vostru. Deja am fost astazi si am donat sange cativa prieteni mai apropiati care ne-am putut mobiliza de la ora 1 seara pana dimineata. Ca sa aveti inca odata informatiile complete este vorba de IONUT VARTIC internat la spitalul ELIAS. CENTRUL DE DONARE SE AFLA PE STR. C. CARACAS NR. 2-8 SECT. 1 BUCURESTI. IN SPATELE LA PIATA VICTORIEI. PROGRAMUL ESTE DE LA 7:30 - 11. NU CONTEAZA GRUPA DE SANGE PE CARE O AVETI DOAR SA SPECIFICATI PENTRU CINE E. Va multumesc pentru tot ceea ce faceti si atunci cand ma voi vedea cu el sper ca in cursul zilei de astazi o sa-l anunt ca este multa lume langa el si cu gandul la el. EDIT: Am uitat sa zic si imi pare nesus de rau de fata care era pasagera. Nu stiu decat ca o cheama Oana si este din Constanta. Era nascuta in 1987. A lasat in urma un copil de 4 ani si un sot. Din cate am inteles ea era in vizita la un prieten din copilarie in Snagov deasemenea prieten cu Ionut iar el urma sa o aduca in Bucuresti. Nu am alte informatii despre ea acuma. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
  11. Il cunosc personal pe motociclist si are nevoie de ajutorul nostru. Eu cu inca alti 3 prieteni de-ai lui suntem la centru de donare sange. Daca cineva vrea si poate venii sa doneze sange o poate face in Bucuresti, str. Constantin Caracas (adiacent de Piata Victoriei). Numele motociclistului este Vartic Ionut si este "cazat" la spitalul Elias. Are nevoie de sange mai mult ca oricine pt ca o sa aiba parte mai multe operatii. Motociclistul are 3 coaste rupte/fisurate si din pacate unele dintre ele i-au perforat plamanul, fractura deschisa la femur, bazin fracturat. Din pacate despre fata nu stiu nimic. Era un suzuki 600 rizla. Dauna totala
  12. Ce am observat eu e ca atunci cand ii pui contactul se aude foarte usor un sunet dinspre ea si cand ii dai start se aude un click puternic. Daca e maine postez niste filmulete.
  13. Am scris un pic mai jos simtomele ei. Stii ca atunci cand ii bagi cheia in contact si dai sa o pornesti ar trebuii sa se auda un mic sunet (acel sunet pe care il face pompa cand se alimenteaza electric). Ei bine acel sunet nu se aude. Batrana da sa porneasca dar nu are cum sa se alimenteze cu benzina, din pacate am nevoie de una noua . Ziceai ceva de un kit de pompa...ce banii vrei pe el si ce contine?
  14. Din pacate am creat topicul si am uitat sa-l mai verific . Pana acum am patit-o de mai multe ori cu ea. Pompa are toane. Cand merge, cand nu merge. In primul rand cand e pe duca (cel putin in cazul meu) iti fluctueaza turatia cand esti in relanti sau cand stai pe loc si da semne sa-ti moara motoru (senzatia este aceeasi cu cea cand ramai fara benzina si trebuie sa o treci pe rezerva). In cazul meu pana acum ii dadeam ture apoi o lua. Dar mi sa intamplat sa moara definitiv si sa o ia din nou dupa ce ii "administram" niste socuri (ii dadeam mici lovituri direct in partea metalica) si o lua din noi. Din pacate aseara m-a lasat de tot deci ANUNTUL este inca de actualiatea. Asfalt uscat
×
×
  • Creează nouă...