Sari la conținut

Radu Dejenar

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Suzuki GS500

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piaggio X9

Radu Dejenar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Craciun Fericit si tie ! Frumoasa casca dar asa ca o paranteza sa stii ca mie nu imi merge linkul... poate nu imi merge numai mie desi ma indoiesc... Sa o folosesti sanatos si distractie placuta! Sa auzim numai de bine!!!
  2. Va multumesc pentru raspunsurile prompte ! Eu am avut un scuter de 125 cmc un Piaggio X9 iar asigurarea m-a costat undeva la 130 lei pe 6 luni... Au motivat ca de anul asta s-au scumpit asigurarile si ca cei care au sub 30 de ani sunt considerati cu risc mai mare. Nu spun ca am cautat asigurarea asta la vreo 4 societati de asigurare. In alte locuri mi s-a cerut si 240 lei. Acelasi lucru am patit si la masina mea de 1.8 diesel... Anul trecut (2011) am platit undeva la 250 lei. Anul asta 297 ... Trist !!! Si incidente bu am avut in viata mea multumesc lui Dumnezeu! ... vreau sa imi inscriu si eu Suzukiul GS500 cumparat si adus din Germania si de aceea ma tot interesez. Facand o paranteza: WOW ce motor adevarat cu o capacitate de1.8 aproape! O adevarata bestie pentru mine cel putin ca incepator. Sa o folosesti sanatos si sa te bucuri de ea! Acum probabil e la iernat, ne mai desparte insa de urmatorul sezon doua sfarsituri de lume 12.12.2012 ora 12:12:12, 21.12.2012 cand se termina calendarul Mayas si vreo 4 luni de sezon rece ! Multumesc djeeckx! Multumesc Andry! Multumesc AWD! Sa auzum numai de bine !
  3. Multumesc AWD cautam aceasta informatie de vreo saptamana ! in legatura cu asigurarea, sper sa nu fiu off-topic, imi poti spune eventual o varsta si capacitatea cilindrica a motorului? daca nu sunt prea indiscret bineinteles... Sa imi fac o imagine. Pe al meu vreau sa il inscriu anul viitor, cand o sa fac 24 de ani si am un motor de 500.. asa estimativ m-ar interesa... Multumesc anticipat !
×
×
  • Creează nouă...