Sari la conținut

seboman

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    ZX-6R 2008 SE

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

seboman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Din cate am inteles este destul de complicat sa dai jos rotile la scuter. La fel de complicat este si cu echilibrarea care difera la rotile de scuter. Daca nu ai o recomandare ferma, undeva unde te poti programa, unde au experienta in asa ceva, te rog. Altfel e ca si cand mi-ai spune sa ma duc la piata daca vreau rosii.
  2. Shit, my bad, credeam ca este pusa. Din Bucuresti, sau cum zici tu Targu lui Bucur
  3. Salut, O recomandare pentru un schimb de cauciucuri pentru un piaggio beverly, unde se face si echilibrarea rotilor ? /Sebi
  4. Da, voi merge sa vad si mobre, nu prea stau asa bine cu timpul din pacate. Incerc sa gasesc argumente pentru a lua o motocicleta din Italia, dar pentru cele ieftine <3-4k, nu prea se merita, peste un 6-7k este altceva. Problema este ca nu am inca psihicul de a da 6-7k pe o motocicleta si sa o tin in fata blocului. Lipsa de resurse logistice.
  5. Just saying, in italia gasesti pe la 3-3.5k exemplare cu pana in 20k km, drum distractie, tot pe acolo iesi, dar mai jos la km si cu vopsteaua mai putin coapta la soare. Intradevar, nici acolo nu stii pe la ce service s-au perindat, sau daca.
  6. Cel din 2004 la 3.8k EU, vi se pare un pret normal ? Are totusi 12 ani si 50k km, daca are doar atat
  7. @PzKpfW Si la mine cu contactele celor cu S4R te rog !
  8. Sunt curios cat e un SF pe piata din .ro
  9. La ce preţ au ajuns st2/4/4s cred ca ar trebui să vedem mai multe in stilul Dafway. Felicitari pentru inspirație si curaj! p.s. un far de Ducati SF cred ca i-ar veni perfect.
  10. Puteti sa imi ziceti si mie cam ce probleme sunt la zx6r model 2007-2008, pro`s, con`s, samd ? Poate si niste comparatii cu alte modele din aceeasi clasa. Puteti sa imi dati si pe pm daca nu vreti sa poluam thread-ul, desi cred ca ar fi si alti interesati. /Sebi
  11. Crezi tu ca ar fi onest mecanicul, daca il sun eu care nu il stiu, vs proprietar care l-a sustinut financiar ? Si in plus, e plin de, merge brici, e buna, e tzipla, sau de toate fac asa, e boala lor, samd.
  12. Nu am cerut o parere daca motorul se aude bine de pe o poza. Am cerut o parere de la cine a mai avut, poate observa ceva ce am ratat eu, ceva indreptat, o componenta lipsa, o carpeala. Astfel cand merg sa o vad sa ma pot uita in detaliu
  13. Este un 749 de vanzare, din pacate este destul de departe de mine 550 km, si sigur nu pot lua un mecanic avizat pentru a face o constatare live. Am cerut poze in detaliu fara carene pe ea. Mie imi pare decenta desi are cadrul vopsit si rotile. As mai fi vrut o a 2 a / a 3 a parere, mai avizata. Pozele le am pe mail.
  14. Cine are, sau a avut 749/999 si ma poate ajuta cu niste sfaturi, o analiza pe niste poze mai detaliate, dati un pm. Ms
  15. Are cineva nr telefon a lui Andu ? PM, daca se poate
×
×
  • Creează nouă...