Sari la conținut

Fr1tZ

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Kawasaki ZX6R 636
  • Numar Moto
    CT-60-ZXR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki ZX6R 636 din 2004

Fr1tZ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poti pune niste poze te rog ? sa stiu daca le iau
  2. Salut , ma intereseaza si pe mine niste carene pt un kawasaki zx6r din 2004 (carena fata, aripa fata). Astept un rasp.
  3. Salut am si eu nevoie de un capac motor stanga pt un Kawa zx636r B din 2004 lasati un pm si vorbim . O zi cat mai reusita!
  4. hmmm .... chiar nu stiu ce sa spun , mie unu nu imi face asa . incearca la un prieten care se pricepe la mecanica sau mergi la un service , asta daca nu iti spun baietii de aicea ceva . salut si asfalt uscat!
  5. Ms mult Pai geaca si casca leam primit odata cu motorul+husa si inca o geaca de vara, dar planuiesc sa imi iau un costum intreg din 2 bucati + bocanci , manusi + inca o casca si aia care o am acuma sa o pastrez pt eventualii pasageri. Si planul asta maret care il am lam amanat pt sezonu viitor ca daca da frigu putin o bag la naftalina Asfalt uscat ! Ms pt sfat . Sa stii ca pozitia mi sa parut cam inconfortabila , parca stateam in maini, fata de alte motoare . Dar miam modificat pozitia ca mam mai obisnuit cu ea si imi este mult mai usor. Si da cauciucurile trebuie sa le schimb ca sa cam dus carnea de pe ele Salut si asfalt uscat ! ************* P.S. : Si am si eu o intrebare , exista cumva posibilitatea sa pun faza lunga dar si scurta pe ambele faruri ? ca da mai bine si mam saturat de faza "vezi ca nu iti merge un far!"
  6. Pai sa stii ca cam prin turele alea merg cel mai des ... cand e drum liber si bun trec si de turele alea , bine asta in afara orasului . Si stiu ca se ridica si repede intro roata ca e usoara tare am aflat de la fostul proprietar oricum nu mam panicat ca si asta urmaream sa vad pe unde se ridica ca sa stiu sa nu ii dau asa , ca daca vroiam cascadorii faceam filme cu Jackie Chan =)) . Mai mult imi palce sa ma uit decat sa fac fara nici o suparare practicantilor Oricum ms si asfalt uscat Mia luat ochii la prima vedere sincer sa iti spun Ms si toate cele bune.
  7. Salut , sunt si eu un nou posesor de Kawasaki zx6r din 2004. Este prima motocicleta. Are 14000 km aproximativ , dar am luato la 11000 km . Pana acuma nici un eveniment neplacut si sper sa o tin tot asa. Stil de mers pot spune ca temperat.
×
×
  • Creează nouă...