Sari la conținut

Fr1tZ

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Fr1tZ

  1. Salutare , detin un Kawasaki ZX6R din 1999 , motorul merge ok , o singura problema am , si as dori sa stiu daca a mai avut cineva aceasta problema . La rece porneste foarte ok , dar in schimb la cald , dupa forja , o ia foarte greu ... in spre deloc timp de 10-15 minute pana se raceste putin .

     

    hmmm .... chiar nu stiu ce sa spun , mie unu nu imi face asa . incearca la un prieten care se pricepe la mecanica sau mergi la un service , asta daca nu iti spun baietii de aicea ceva .

    salut si asfalt uscat!

  2. Sa o stapanesti sanatos, e draguta foc motoreta.

    Ca estetica o vad peste 05-06

     

    P.S. Imi place geaca, dar cumpara-ti niste manusi... :banana:

     

    Ms mult :D

    Pai geaca si casca leam primit odata cu motorul+husa si inca o geaca de vara, dar planuiesc sa imi iau un costum intreg din 2 bucati + bocanci , manusi + inca o casca si aia care o am acuma sa o pastrez pt eventualii pasageri. Si planul asta maret care il am lam amanat pt sezonu viitor :P ca daca da frigu putin o bag la naftalina :D

    Asfalt uscat !

     

    Salut!

    Indoaie putin coatele si muta fundul pe sa, putin mai in spate. Momentan stai mult prea drept. Cu cat stai mai corect, cu atat va fi mai usor de pilotat.

    Pune-i si cauciucuri noi si aderente, te vor ajuta mult.

    Bafta!

     

    Ms pt sfat . Sa stii ca pozitia mi sa parut cam inconfortabila , parca stateam in maini, fata de alte motoare . Dar miam modificat pozitia ca mam mai obisnuit cu ea si imi este mult mai usor.

    Si da cauciucurile trebuie sa le schimb ca sa cam dus carnea de pe ele :D

    Salut si asfalt uscat !

     

    ************* P.S. : Si am si eu o intrebare , exista cumva posibilitatea sa pun faza lunga dar si scurta pe ambele faruri ? ca da mai bine si mam saturat de faza "vezi ca nu iti merge un far!"

  3. Sa folosesti cu placere mobra si fara evenimente.

    Si eu tot pe un 636 am inceput si nu mi-a dat mari emotii pana acum. Este o motocicleta temperata pana in 6-7k.

     

    Plimbari placute!

     

    Pai sa stii ca cam prin turele alea merg cel mai des ... cand e drum liber si bun trec si de turele alea :peace: , bine asta in afara orasului . Si stiu ca se ridica si repede intro roata ca e usoara tare :P am aflat de la fostul proprietar :P oricum nu mam panicat ca si asta urmaream sa vad pe unde se ridica ca sa stiu sa nu ii dau asa , ca daca vroiam cascadorii faceam filme cu Jackie Chan =)) . Mai mult imi palce sa ma uit decat sa fac :P fara nici o suparare practicantilor :D

    Oricum ms si asfalt uscat

     

    Foarte frumos pe portocaliu.Sa il stapanesti sanatos!

     

    Mia luat ochii la prima vedere sincer sa iti spun :D

    Ms si toate cele bune.

×
×
  • Creează nouă...