Sari la conținut

Al Optulea

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    YAMAHA XT660X

Al Optulea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Imi puteti spune si mie de unde pot sa-mi cumpar crash pads pentru r125 ? si cum se monteaza ? are cineva de pe-aici sa ma lumineze si pe mine ? )
  2. Eu am iesit pana pe 19-20...asa ca sa ma invat cu ea ca am permis de pe 29 oct si merg ca o babuta dar acum parca s-a racit vremea si imi cam curg mucii în casca . La liceu nu ma duc cu motocicleta,nu prea am incredere s-o las prin curtea liceului.. plus ca as ajunge congelat. Poate la primavara. Asfalt uscat si o iarna scurtaa !
  3. Știți de unde pot cumpăra șurubul(încuietoarea ce-o fi) din șa ?Nu îl am și arată urât cu o gaură in șa. Plus că oricine ar putea să-mi ia șaua imediat . Mulțumesc anticipat Din saua pilotului. Eventual cumpar saua cu totul. Eventual cumpar saua cu totul.
  4. Dupa cum spuneam sunt varza la chestiile astea..e prima mea motocicleta si nu ma pricep sa o repar oricat de mica ar fi problema. Ce inseamna CDI ?
  5. Nu se aprinde nici un led.....de unde as putea cumpara unul nou ?
  6. Îmi puteți spune de unde pot cumpăra un turometru și șurubul ăla din șa ?
  7. Dupa cum ati observat din titlu,detin o yamaha yzf r125 model 2008.Am o problema la turometru.Cand pornesc motorul acul turometrului pleaca la maxim dupa care revine cum e si normal dar in mers acul nu se mai ridica. Care credeti ca ar fi problema ? Sunt din orasul Husi judetul Vaslui si aici nu prea avem specialisti cand vine vorba de motociclete(sau nu-i cunosc eu) iar eu sunt incepator si nu ma pricep. Va rog recomandati-mi un electrician/mecanic din zona Vaslui-Iasi-Barlad care se pricepe la motociclete. Alta rugaminte : De unde as putea cumpara surubul ăla de la șa si cateva șuruburi care vin la carene?Se pot comanda de la reprezentanta ? Daca da,stiti site-ul ? Vă mulțumesc anticipat !
×
×
  • Creează nouă...