Sari la conținut

cbrf4i

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    honda

cbrf4i's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cbrf4i

    ACCIDENT LA DRISTOR

    ar fii aiurea sa iti spun "cu placere"....ar fi ca si cum ti-as da o tigara si ti-as spune "sanatate"....le-am pus pentru ca am spus ca le voi pune. Una peste alta, sper ca motociclistul sa fie sanatos.
  2. cbrf4i

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Ai dreptate, imi cer scuze ca am postat.....nu merita. Cat despre poze, azi am fost plecat toata ziua, voi posta maine cu siguranta. Cu toate ca, calitaea e indoielnica (facute cu telefonul) astea sunt.
  3. cbrf4i

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Chiar nu te inteleg de ce trebuie sa jignesti. Doar mi-am spus parerea, nimic mai mult, Dar daca tu consideri ca e civilizat sa vorbeti (scrii) pe tonul asta, scrie asa cum iti vine tie mai simplu. Cat despre cei cu salariu de 700 de lei (cu toate ca nu cred ca mai e cineva prin tara asta care sa castige atat, sa-si ia biciclete sau abonamente la metrou sau RATB. Ce sa zic? Fiecare dupa posibilitati. Ar fii frumos ca toata populatia planetei sa fie bogata, nu?....chiar nu am de gand sa intru in polemici cu tine, mai ales ca am postat o informatie. Loc unde ar trebui sa se discute doar despre evenimentul in cauza.
  4. cbrf4i

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Ai perfecta dreptate si sunt convins ca nimeni nu te poate contrazice. Exista si printre noi o multime de teribilisti (problema lor e lipsa de experienta si inonstienta, dar si riscurile la care se expun). Numai ca in cazul de fata, cu siguranta conducatorul autoturismului a trasinconstient de volan sa faca stanga. Nu stiu daca e bine sa invinovatim motociclistul. Eu zic ca si 50 Km/h daca avea tot se "pocnea" de masina. Nu e usor sa eviti astfel de manevre, chiar si daca ai in spate ani de mer pe motocicleta. (cu toate ca am inteles ca el e destul de tanar). Insist sa cred ca de vina este legislatia Roamana. Si argumentez aces lucru spunand ca (de exemplu) in Japonia se obtine permisul de conducere al unei motociclete in functie de varsta si capacitate cilindrica. Ex: Intre 18-22 de ani ai voie sa conduci numai motociclete de pana la 400 cc...si asa mai departe, din 4 in 4 ani..... Nu se agita nimeni, a fost o instiintare (pur) informativa. Uneori e bine de stiut pentru cei care inca nu au aflat de necazul lui si stau seara la o bere in fata calculatorului.
  5. cbrf4i

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Am specificat in post. Cand am ajuns era in ambulanta. Nu l-am vazut. Am scris ceea ce mi-a spus politistu. Mi-as dori sa nu fie adevarat si sa fi avut minimul de echipament.Totusi tind sa cred ca nu a fost grav. Acum ca o avea cateva julituri nu e grav, oase rute-n el sa nu aiba (sau organe vitale)
  6. cbrf4i

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Problema e ca, chiar nu le pasa ce se intampla in jurul lor. Vorbesc la telefon, dau mesaje, trag de volan aiurea fara sa se asigure si multe multe altele. Conduc si eu de 20 de ani (si masina si motocicleta) si caut sa respect regulile de circulatie cat pot eu de mult (cu toate ca uneori e imposibil)Ideea e ca legile sunt foarte permisive si amenzile infiorator de "ieftine". Nu spune nimeni ca nu se pot intampla si lucrui neplacute si neprevazute, dar la noi (in special in Bucuresti) nepasarea si nesimtirea a atinsi niste limite inimaginabile. Soferi nu sunt prosti, sunt doar constienti ca orice greseala fac, li se poate ierta sau trece cu vederea. De aici se naste nesimtirea si nepasarea. Pacat ca (inca) suntem necivilizati si nu dam dovada de bunul simt cuvenit tuturor participantilor la trafic. Adevarat ca nici infrastructura orasului nu ne permite "prea multe" daru eu as opta pentru ca la a treia contraventie (fara abuzul politistilor) sa se anuleze permisul de conducere pe viata. Daca gresesti o data e explicabil, a doua oara penalizarea sa fie uriasa, iar a treia oara inseamna ca nu ai capabilitatea si aptitudinile necesare pentru a conduce un vehicul pe drumurile publice. Sper (si imi doresc) sa fie "intreg". Se mai intampla si necazuri de-astea. El sa fie sanatos.
  7. cbrf4i

    ACCIDENT LA DRISTOR

    Astazi in jurul orei 20:30 aproape de statia de metrou Dristor a fost un accident moto. Mai exact pe strada Ramnicu Vallcea. O masina cu numar de Constanta (CT 28 DIG) nu a acordat prioritate motociclistului (B 157 YUL).. O Yamaha alba branduita Jack Daniel's. Dupa pozitia in care se afla masi si motocicleta am dedus ca motociclistul venea dinspre statia de metrou Dristor catre targ Vitan iar masina pe sens opus cu directia spre Dristor (metrou). Cele doua benzi sunt separate de un scoar. Cel mai probabil Conducatorul autoturismului a virat la stanga pentru a intra pe o strada secundara, neacordand prioritatea motociclistului. Am stat putin de vorba cu politistul de la fata locului si mi-a spus ca, conducarorul auto ar fi fost de vina. Motociclistul ar avea undeva in jur de 20-23 de ani. Nu a avut rani grave (nimic rupt in el) dar era in ambulanta. Dupa cele spuse de politist, nu purta echipament de protectie (decat casca). Am facut cateva poze (pe care le voi posta maine). Sanatate motociclistului!!! P.S. Intre saua pilotului si cea a pasagerului era lipit un sticker ....BODO urmat de o motocicleta.
×
×
  • Creează nouă...