Sari la conținut

Pake91

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Pake91

  1. Husa, lant cu za de 10mm si lacat dedicat. Il legi de un gardulet si gata. Lantul o sa te coste cam 80-100 de euro dar face toti banii. Eu am un Abus (si lant si lacat) si cand stateam la balcon am vazut un maturator de la REBU care s-a facut ca matura pe langa mobra si s-a aplecat sa traga de lant. Probabil ca ala dadea ponturi. A tras de el, s-a prefacut ca aduna o hartie de pe jos si a plecat. Probleme nu am avut, semn ca un lant d-ala e treaba serioasa. Sa nu iei lant la metru si lacat d-ala standard ca ramai fara ea.

    » Post actualizat in 16 Feb 2018 11:34

    Uite aici: https://www.louis.eu/artikel/abus-strada-10ks-lock-chain-combination/10001988?filter_article_number=10001988&list=cf23a63f935e3c9c26ae11d114eed316

    Deci sa inteleg ca dai 150 de euro pe protectie dar o legi de un gardulet....hmm

  2. pt mine suna bine ce zici tu , pana in 7 in oras pare un consum decent , iar consumul ce l ai scos afara chiar ma incanta . In schimb asa niste emotii cu asa multa electronica care are 650 , plus cutia de viteze ... ai avut ceva probleme pana acuma , cati km are jucaria ta ?

    Pai am avut doua, unul avea 47.000km si cel de acum are 32.000km si nu au avut absolut nici o problema.Pana sa imi iau primul 650 toata lumea ma descuraja,ba ca e prea tehnologizata, ba ca se rupe cureaua si e 20 de milioane, ba cutia insa crede-ma ca dupa ce am mers prima data cu B650 am zis ca alt maxi nu imi mai cumpar.Daca gasesti una sanatoasa te tine mult si bine,am vazut burgman-uri cu 120.000 de mile cu placute de frana originale schimbate la 45.000 de mile si exact cum spune si Viorel cele fabricate dupa 2007 inclusiv au multe probleme remediate.Este o motoreta excelenta din toate punctele de vedere,comfort,spatiu mare de depozitare,putere,tehnologie s.a.m.d .

  3.  

    ms pt raspuns! am apasat si pornit / oprit pana sa interb pe forum si nu am observat nimic, m-am gandit ca e ceva legat de meniul calculatorului pt ca asa era la xt-ul pe care l-am avut dar se pare ca nu este asa si se pare ca nici nu vrea sa isi faca treaba! :-)

    » Post actualizat in 17 Apr 2015 16:05

     

    am vorbit cu respectivul baiat si nu se potriveste nici la mine, e mai scurt cu 5 cm.

    » Post actualizat in 18 Apr 2015 14:10

    salutare! mai vin si eu cu o intrebare! :-)

    creti ca e mult pt telescop sa fie de 20kgf? pe al meu scrie ca a fost de 165n cea ce inseamna ca a fost cam de 16-17kgf!

    » Post actualizat in 18 Apr 2015 14:16

    am comandat pe net de pe urmatorul site

    http://www.sourcingmap.com/force-20kg-44lb-length-360mm-lift-support-auto-gas-spring-strut-p-496359.html

    » Post actualizat in 21 Apr 2015 19:08

    AM TERMINAT CU ACTELEEEE!!!!!! :))

    » Post actualizat in 21 Apr 2015 19:12

    are cineva montate xenoane pe burg? eu am avut pe xt si l-am dat jos pt ca mi-a descarcat bateria dupa o luna! ma gandesc ca la burgman fiind motorul mai mare poate nu se intampla la fel!

    » Post actualizat in 22 Apr 2015 13:21

    Salutare! Multa linista pe aici! :-)

    Am parcurs prima 100 de km si i-am facut si "primul" consum si anume 5,5litri. In comparatie cu ce ati spus voi parca e cam mare, mentionez ca am mers numai in Bucuresti.

    Asta e consumul in oras...Nu e mare deloc,daca iti consuma 4 in oras, afara mergea cu vapori...Poate facem o intalnire maine si trecem si pe la Custom Wheels Show.

  4. nu vreau sa fiu rau dar din poza pare a nu fi atat de norocos daca ai avut accident ... saaaau e norocos pentru ca ai scapat ?

     

    Numai bine si asfalt uscat !

     

    Crede-ma ca am fost foarte norocos ca am scapat si poate daca nu aveam acea motoreta si aveam una de viteza acum tastam in alta parte :D

    Asfalt uscat!

  5. Cred ca joaca cu cauciucul/franghie/carpa are rolul psihologic de a-i forma reflexul de "priza" la muscatura. Apoi dezvolta musculatura mandibulara si intareste ligamente si tot ce are el de dezvoltat in zona capului si gatului. Cauciuc poti folosi si pt tractiune cu ham pt a dezvolta restul corpului.

    Contrar aparentelor, majoritatea cainilor de lupte sunt foarte afectuosi si mult mai echilibrati psihologic decat alte rase. Faptul ca un exemplar este agresiv, este rezultatul educatiei primite de la stapan.

    Pake91, eu imi voi schimba gumele cand da caldura si ti le pot dona pe cele vechi.

    Sa-ti traiasca bestia, boala respectiva din cate stiu este datorata unei deparazitari deficitare in prima perioada de viata a catelului.

    1.Multumesc pentru intentie si asteptam cu mare placere sa ''gustam'' din gumele primite.

    2.Intr-adevar din cauza proastei deparazitari si a ciclului de vaccinari a facut parvo pentru ca cel de la care l-am luat a ''uitat'' sa specifice ca nu l-a deparazitat intern si primul vaccin l-a facut el in casa...La doar 3 zile de cand l-am luat s-a inbolnavit...

    3.Inca odata multumesc.

    » Post actualizat in 19 Mar 2015 10:17

    Pe 15 ii place? Dar e dot-ul cam vechi :D

    Nu e pretentios,doar de moto sa fie, nu ii plac masinile. :crack: :nono:

  6. Exact asta e temperamentul unui pitbull crescut cum trebuie. Cei care sunt agresivi ajung asa din cauza stapanilor. Tu ceri cauciuc si sfoara doar pt ca asa ai vazut ca fac altii cu cainii lor dar nu stii exact care latura din temperament ii dezvolta "jocul" asta... si uite asa te trezesti ca dintr un pit cuminte ajunge un pit foarte imprevizibil ;)

    Daca il iubesti asa mult, pune mana si documenteaza te mai mult despre rasa asta.

     

    PS: Sa ti traiasca catelusul si ai grija de el !!!

    Nu vreau cauciucul pentru dezvoltarea unui anumit comportament ci pentru a se putea juca,nu vreau sa il agat in copac sau ceva de genu dar trebuie sa isi dezvolte musculatura. Iti multumesc pentru sfaturi si fi sigur ca fac tot ce pot pentru a fi fericit atat el cat si sora lui mai mare (un metis de ciobanesc mioritic).

  7. frumoasa bestie ! :hug:

    Mersi!

    » Post actualizat in 19 Mar 2015 08:32

    nu prea are fata de pitbul.

    A trecut printr-o boala in care mortalitatea este foarte mare si anume parvoviroza si este cam in urma cu dezvoltarea...Oricum nu se comporta ca un pit abia latra si este foarte mamos si iubaret...Are porecle de genu capsunica,jambonel,mamel etc :))

×
×
  • Creează nouă...