Sari la conținut

Pake91

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pake91

  1. Deci sa inteleg ca dai 150 de euro pe protectie dar o legi de un gardulet....hmm
  2. Cel mai bine cauta la cineva care dezmembreaza scutere...
  3. Salut! Pana acum am tot stat si v-am urmarit, nu am intervenit, sunt relativ nou prin aceste zone, stau de un an de zile pe la piata minis si detin un Burgman 650,daca se mai organizeaza intalniri prin zona ma prezint si eu. Multumesc si o zi buna!
  4. Pai am avut doua, unul avea 47.000km si cel de acum are 32.000km si nu au avut absolut nici o problema.Pana sa imi iau primul 650 toata lumea ma descuraja,ba ca e prea tehnologizata, ba ca se rupe cureaua si e 20 de milioane, ba cutia insa crede-ma ca dupa ce am mers prima data cu B650 am zis ca alt maxi nu imi mai cumpar.Daca gasesti una sanatoasa te tine mult si bine,am vazut burgman-uri cu 120.000 de mile cu placute de frana originale schimbate la 45.000 de mile si exact cum spune si Viorel cele fabricate dupa 2007 inclusiv au multe probleme remediate.Este o motoreta excelenta din toate punctele de vedere,comfort,spatiu mare de depozitare,putere,tehnologie s.a.m.d .
  5. Eu am B650,in oras consuma in functie de stilul de mers in general cam 6-7, in schimb afara mers 130-150km/h pe autostrada plus transfagarasan mi-a consumat 4.5 .
  6. Salut! Recomand Suzuki Burgman 400/650 sau Honda Silverwing 400/600.
  7. Salut! Merge cineva la parada Iubim2Roti de sambata?
  8. Salut! Merge cineva la parada Iubim2Roti de sambata?
  9. Nu cumva vroiai sa il depasesti pe dreapta?
  10. Asta e consumul in oras...Nu e mare deloc,daca iti consuma 4 in oras, afara mergea cu vapori...Poate facem o intalnire maine si trecem si pe la Custom Wheels Show.
  11. Salut! Stie cineva un site cu piese pentru Burgman 650? Mai exact ma intereseaza niste placute de frana.
  12. Alarma cu pager si ai scapat de toate problemele.
  13. Merge cineva sambata asta la parada slowriders?
  14. Pai ce sa zic, bun venit printre burgmanisti si la cat mai mult asfalt uscat .
  15. Din cate stiu eu trebuie data jos roata...
  16. Are filtru de ulei e vreo 25lei,ulei intra1,8L...
  17. Crede-ma ca am fost foarte norocos ca am scapat si poate daca nu aveam acea motoreta si aveam una de viteza acum tastam in alta parte Asfalt uscat!
  18. 1.Multumesc pentru intentie si asteptam cu mare placere sa ''gustam'' din gumele primite. 2.Intr-adevar din cauza proastei deparazitari si a ciclului de vaccinari a facut parvo pentru ca cel de la care l-am luat a ''uitat'' sa specifice ca nu l-a deparazitat intern si primul vaccin l-a facut el in casa...La doar 3 zile de cand l-am luat s-a inbolnavit... 3.Inca odata multumesc. » Post actualizat in 19 Mar 2015 10:17 Nu e pretentios,doar de moto sa fie, nu ii plac masinile.
  19. Nu vreau cauciucul pentru dezvoltarea unui anumit comportament ci pentru a se putea juca,nu vreau sa il agat in copac sau ceva de genu dar trebuie sa isi dezvolte musculatura. Iti multumesc pentru sfaturi si fi sigur ca fac tot ce pot pentru a fi fericit atat el cat si sora lui mai mare (un metis de ciobanesc mioritic).
  20. Mersi! » Post actualizat in 19 Mar 2015 08:32 A trecut printr-o boala in care mortalitatea este foarte mare si anume parvoviroza si este cam in urma cu dezvoltarea...Oricum nu se comporta ca un pit abia latra si este foarte mamos si iubaret...Are porecle de genu capsunica,jambonel,mamel etc )
×
×
  • Creează nouă...