Sari la conținut

renucs

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    yamaha fazer

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

renucs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bucurestiul e clar o hazna, am spus in sens ironic intrebarea daca mai exista alte orase. M-as muta maine intr-un oras mai linistit, dar in bucale se misca banii. M-am "cazat" la cort intr-un camping si ascult ritmuri orientale saltarete (fara voia mea) de la niste concetateni cu numere de iasi. Temperatura e ok dupa apus. Santé si likuri "la toata lumia" de la munte.
  2. Am uitat ca mai exista si alte orase in afara de bucale. Deci din Bucuresti plec, bre! Ies pe centura dispre Jilava si dupa pe A1.
  3. Maine vreau sa plec spre munte sa scap de caldura asta. Daca mai sunteti doritori sunteti bineventi. Planul meu e sa merg pe transfagarasan (sau alta directie racoroasa si cu peisaje frumoase) de dimineata de la 6 sa prind racoarea zilei, iar apoi sa gasesc un loc de instalat cortul.
  4. Se mai iese?
  5. Salutare. Pe 15 iulie am avut un accident. Pasagerull dreapta spate nu s-a asigurat cand a deschis usa si m-a lovit. Am cazut, am entorsa la genunchi (ruptura de ligament colateral si poate altele, trebuie sa fac RMN sa vad exact). Azi am fost la asiguratorul City Insurance, a mers neasteptat de bine au facut poze si mi-au dat o foaie cu care pot sa merg in orice service care lucreaza cu asigurare. Trebuie sa merg la service, ei sa ia legatura cu asiguratorul sa se inteleaga la pret si e ok. Mai e varianta sa ma interesez eu de piese si sa le trimit lista cu preturile si sa imi repar eu motorul in regie proprie. Partile care trebuie schimbate sunt -carena fata crapata in coltul dreapta sus langa oglinda -carena spate dreapta crapata -aripa roata fata crapata -capac motor revopsit -maneta frana Intrebarea mea e unde pot sa gasesc piesele si preturile sa pot sa imi fac o idee care varianta e mai buna. Niste linkuri, numere de tel, contact persoane recomandari unde ati facut si ati fost multumiti, etc,ar fi bine-venite. Am Fazer de 600 din 2006, 30.000 km. Merci anticipat.
  6. Da, in bucuresti stau. Pe an fac cam 5000 km, mai mult in oras, cateva iesiri mai lungi. Ca stil de pilotaj destul de linistit, zic eu.
  7. Salutare, recomandati-mi de unde pot sa cumpar anvelope la un raport calitate/pret cat mai avantajos daca se poate si un service sa le monteze si pt service furca. Ce model si marca de guma recomandati? Fazerul meu este din 2006.
  8. Da, chiar frumoasa tara, oamenii, mancarea, peisajele. O singura intrebare am, cum se numeste melodia din al 2-lea filmulet (unde iubirea e la cote maxime)?
  9. Uite cam atat de greu se da jos:
  10. Salutare. Vreau sa va intreb pe voi, posesorii de fz-6, ce faceti cu bateria peste iarna? O lasati pe motor sau o dati jos si o luati in casa la caldurica? Eu am dat-o jos anul trecut, e ceva de munca, nu e chiar simpla treaba. Anul asta ma gandesc sa o las la locul ei...deci voi cum procedati?
  11. Da, o tura frumoasa, putin cam pe fuga ca am avut 600 km de parcurs. Poate data viitoare facem cu oprire si cazare. Mai vedem. Asteptam frumoasele poze de la fiecare minut
  12. Avem destule variante pt intoarce, prin Cheia ar fi fain curbe multe, drum bun, peisaje frumoase. Intoarcerea ramane o variabila pe care o putem stabili pe loc.
  13. Petromul este cu cateva sute de metrii inainte de intrarea pe A1, scrie mare albastru pe galben, PETROM =))). Eu initial am vrut sa merg singur, dar m-a certat prietena ca cica nu ma lasa singur, e prea periculos, asa ca i-am promis ca fac topic pe forum si invit pe toata lumea. Iete topic, iete invitatie. Lucianjustme, daca inca ai nelamuriri, da-mi PM, lasa-mi nr de tel si o scoatem la capat. Toate conditiile sunt favorabile inclusiv astrele. Edit: eu intr-o zi am planuit si dus si intors, numai ca nu e nimic batut in cuie, putem sa schimbam planul, numai sa nu ne complicam prea mult.
  14. Pt cei care mergem, e ok ora 9:00 la Petrom iesire A1? Poate se hotarasete si Frigider, sa avem un "super membru" cu noi. Pt mine cred ca o sa fie cam ultima iesire mai lunga pe anul asta, e posibil sa fie asa pt multi altii, asa ca profitati acum de ocazie.
×
×
  • Creează nouă...