Sari la conținut

nemernik

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

nemernik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. o sa fie deci odata cu zilele orasului??... sa dea Domnu, cum o fi, numa' sa fie!!
  2. blablabla recunoasteti ca toata nebunia asta nu e decat politica!!! huoooo PSD, huoooo Primaria Ploiesti! Silverpistons nu voiau decat un festival, Primaria ii ignora.... tipic! nasol totusi ca n-ati strans suficienti sponsori si ca sunteti nevoiti sa cersiti la astia:)
  3. exact asta ziceam si noi... daca zilele orasului sunt pe 8-10 iunie, cum de motorrockul se discuta a fis pus pe 15, 22 sau mai stiu eu cand????
  4. ba oameni buni... io am citit legea aia a referendumului de mi-au sarit ochii!!! nu scrie NICAIERI de kestia cu manifestari, amanare, etc etc etc Sunt convinsa ca-i doar o strategie a primarului de ploiesti (pesedist, fie vorba-ntre noi) sa tina banii d ela buget pt campania asta, pt referendum! normal ca-i convine s adea bani pt manifestari d-astea d-abia in iunie, ca-n mai a primit ordin de sus sa dea zahar, ulei si malai la amarati, sa se duca sa zica DA la refe,... Tocmai d-aia noi ar trebui sa mergem sa zicem NU! sic... cititi si voi legea, daca gasiti ceva bagati aici...ca poate mi-au sarit mie ochii si n-am vazut bine:))
×
×
  • Creează nouă...