Sari la conținut

ciubix

Membru
  • Număr conținut

    183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ciubix

  1. Ieri a avut loc o noua intalnire unde cele mai insemnate cluburi de motococlisti din regiune insotiti de membrii unui club din Ungaria s-au intalnit cu autoritatile si localnicii din Sanzieni. Grupul de aprox. 30 de motociclisti au fost primiti de politie si jandarmerie in aproape fiecare localitate din Harghita si Covasna, inclusiv cei 2 membri de club din Ungaria au fost perchezitionati inca la vama Artand. La Cozmeni au aparut si trupele speciale din cadrul politiei. La Sanzieni la ora 9 dimineata erau prezenti 2 autocare MAI, 10 microbuze si autovehicule de interventie cu mai mult de 200 de jandarmi, insotiti de unitati ale politiei si SRI care au filmat fiecare persoana ajuns la locatia accidentului.

    S-a discutat cu viceprimarul despre instalarea de camere de supraveghere, despre lansarea unui comunicat in care se ofera recompensa pentru prinderea faptuitorului (dupa cum se stie un bolnav mintal a fost gasit vinovat pana acum), precum si amplasarea unei statui pentru Attila. Viceprimarul a asigurat pe cei prezenti ca se vor face demersuri ....

    Printre altele cand s-a discutat cu localnicii din Sanzieni s-a zis deasemenea ca banii care s-au cheltuit ieri pe prezenta inutila a fortelor de ordine s-ar fi putut cheltui si altfel pe alte masuri reale de mentinere a ordinii.

     

    Intradevar o statuie nu va rezolva absolut nimic, in schimb ne va aminti ca in acel loc cineva a fost omorat in bataie dupa ce a suferit un accident, iar celalalt care a incercat sa ajute a fost injunghiat (intepat asa cum scrie in documentele oficiale) in spate si abia a scapat iar doua femei au fost batute fara mila, ne va aminti si ne va asigura de esecul autoritatilor locale de a gestiona problemele pe plan local cu un anumit grup al societatii (aducator de voturi la nevoie), ne va aminti si ne va asigura de posibilul esec al autoritatilor in a rezolva acest caz, ne va aminti de faptul ca acest caz se poate intampla cu oricare dintre noi, oriunde in tara asta unde exista o majoritate a respectivului grup, pe un drum national...

    :10:

  2. Și ți-a răspuns yo4hgx destul de clar zic, cu citat din noul cod rutier : da, au. Tu poți lua de bune argumentele lui sau pe ale reisărilor sămânțari care ar fi murit cu polițaiul de gât.

     

    e ca si cum militianului i s-ar parea ca esti baut, si fara sa te puna sa sufli in fiola sau sa te duca sa-ti recolteze probe, te baga direct la zdup pentru conducere sub influenta. cam asta e ideea

  3. Vreau sa stiu si eu daca a mai fost cineva in situatia de ai lua Politia certificatul de inmatriculare deoarece a considerat domnu politai ca scoate un zgomot prea mare, practic urechea dansului masoara decibeli.

     

    Pe scurt eram la bunici sambata trecuta in RM Sarat sa imi iau motocicleta sa o aduc in Bucuresti unde si locuiesc, cand dupa o plimbare foarte scurta prin oras, eram 4 sau 5 motociclete, ne opreste un domn politai si i se casuna direct pe mine, cere permis, asigurare nici nu se uita la ea, cere certificatu, il dau ca un bun cetatean iar apoi ma pune sa pornesc moto, ambalez la 4000 ture si imi zice gata asta ramane la mine.

     

    Nu am reusit sa il conving sa imi dea inapoi, iar altceva foarte aiurea ma intreaba daca am obiectiuni, eu ii raspuns ca nu am loc sa scriu cate obiectiuni am iar el imi zice ca sa ii zic lui si scrie el. Ii spun ce obiectiuni am, bineinteles nu a vrut sa scrie si nici eu nu am semnat nefiind de acord.

     

    Alta buba acum, eu fiind la Bucuresti si domiciul avandu-l pe RM Sarat ma suna verisoara mea si imi spune ca mi-a venit amenda 340 lei pentru ca am clansonat. Astept astazi sa imi aduca cineva procesu sa vad cu ochii mei ca scrie asa ceva acolo.

     

    O parere? Oricum o sa il dau in judecata pe persoana fizica pentru abuz in serviciu, vreau doar sa stiu daca se poate lua certificatu dupa ureche.

     

    Maine ma duc si scot de la RAR foaie oricum, care o sa o atasez la dosaru care o sa il fac.

     

    eu nu-nteleg cum ai putut sa-l lasi sa-ti ia certificatu, eu muream cu el de gat acolo si tot nu plecam fara el. e clar abuz

     

    Trebuia la obiectii sa notezi abuz.

    Certificatul se retine doar daca era o echipa RAR care sa iti masoare cu aparatul nivelul de decibeli.

    Daca il contesti in instanta, il castigi garantat, la fel si amenda.

     

    exact.

  4. Vorbesti sa te afli in treaba. Ca multi altii pe acest forum. Pacat ca nu realizati ca vorbele voastre aruncate-n vant de-am boulea, pot influenta intr-un mod negativ pe cei cu mai putina experienta. Ce plm legatura are temperatura cauciucului tau cu aderenta ? Poti sa-l iei in casa si sa-l freci bine inainte sa pleci, ca tot blana vei intra in Volkswagenu' ala cand temperatura asfaltului are cateva grade.

     

    m-am referit la faptul ca se comentase mai sus la modu "gumele sunt ca ebonita pe vremea asta". tu vb de un lucru, eu vb de alt lucru.

  5. au inceput deja expertii ....

     

    on topic: il stie careva pe boul asta: http://www.sebastianbargau.ro/2014/02/11/nu-cere-respect-daca-tu-nu-respecti-la-randul-tau/

     

    Sau o fi ''coleg'' de forum cu noi....

     

    Cred ca e ceva pur specific romanului sa arunce cu k.k.t in stanga si in dreapta si sa-si dea cu parerea cu privire la niste aspecte pe care nu le cunoaste, unde nici n-a fost de fata....

    sebastian ala e un suferind.

     

    in alta ordine de idei, la fiecare accident de genu sunt aceleasi 2 tabere - unii cu prioritatea vs unii cu viteza motociclistului - ideea e ca cine tre sa auda nu aude oricum. discutam discutii.

     

    referitor la viteza, sigur nu mai arata asa vw-ul daca intra cu 200, sigur circula peste viteza regulamentara, da sa nu mai exageram ca nu avem fiecare un built-in radar.

     

    referitor la gume, si eu am iesit saptamana trecuta la o tura (6-10 grade afara) si pot sa zic cand m-am oprit dupa vreo 15 minute sa pun benzina ca gumele erau calde (racetek k3 de anu trecut, cu 4 trackdays la activ). nu sunt conditii optime, da nu o dati in diverse cu gume ebonita si mai stiu eu ce.

  6. sper ca glumesti cu incaltarile de ploaie, nici macar nu e realitatea :) peste tot in uk ploua, cu cat mai in nord cu atat mai mult, sanse mari ai in sud :) se inmatriculeaza usor, problema e cu asigurarile, destul de scumpe si deloc galante, legat de ITP..ai in fiecare an de rezolvat MOT (ITP-u nostru) + road tax

  7. nu zau daltonist mic ce esti...nu ti se pare ceva diferit intre motocicleta cu nr indoi si cea implicata in accident..? Abia asteptati sa carcotiti!!

     

     

    Bai esti prost?

     

    Dute frate si fa-ti un control oftalmologic... :ninja:

     

    @O_Stefan

     

    :agree:

     

    Am dat reply in acelasi timp cu tine ... :peace:

     

     

    bai voi sunteti normali la cap? vedeti-va de ale voastre daca n-ati inteles idea, nu mai faceti postari degeaba pe forum. normal ca sunt doua ((DOUA) telecomenzi telecomande DOUA) motociclete diferite.

    da ma gandesc ca nu te duci in curtea unui alt om sa-ti faci poza cu motocicleta lui si cu a ta, deci amandoua ar fi ale lui. (sau poate asa faceti voi in italia acolo)

     

    si nu va mai excitati atata, chiar in alt articol aici zicea ca a avut permisu suspendat.

     

    inchei conversatia, daca iti mai vin replici din astea bune, pune-le pe hartie si poate scrii o carte la un moment dat, si tu si Stefan conferentiaru de mai sus

  8. m extras o poza din reportajele de mai sus pe care vreau s-o atasez sa te uiti la ea, numarul motocicletei implicate in accident era amplasat la vedere si intr-o pozitie corecta as zice eu..

     

    update: si cei din evz afirma ipoteza cum ca soferul a mutat macaraua pentru a schimba scenariul accidentului... detalii aici: http://www.evz.ro/detalii/stiri/motociclist-decedat-intr-un-grav-accident-rutier-la-constanta-1069396.html

     

    da am vazut ca in poza de la accident numaru era pe bune

     

    Mda,avea nr indoit,deci o forja.Tare concluzia ta.

    In fine,n-are rost sa ne tiganim pe aici.

     

    Am mai zis,o mai zic,sunt momente in care multi motociclisti mor fara absolut nici o vina si fara a putea sa impiedice cumva acest lucru.Mor si gata.

    Si e normal pana la urma ca ceilalti motociclisti,dintr-un spirit de "mie nu mi se poate intampla,pt ca eu merg legal/nu am nr indoit",etc,etc sa vrea sa gaseasca aceste mici chichitze pt a justifica cumva si a gasi vreun motiv de ce au murit oamenii aia.Dar asta nu inseamna ca nu poti muri complet nevinovat.Singurul lucru pe care il poti face ca sa previi cu adevarat chestiile astea e sa nu te mai urci pe motor.

     

    nu, avea numaru indoit pentru ca ii era rusine cu ce litere i-au dat aia de la DRPCIV sa-si puna pe numar. hai sa fim seriosi man.

  9. http://www.reporterntv.ro/stire/cine-este-motociclistul-care-a-murit-in-accident-ce-mesaj-emotionat-a-postat-pe-facebook-inainte-sa-moara

     

    prima poza de jos din articol, numar indoit...nu zic ca nu e de vina macaragiu, cel putin din punct de vedere legal. da nici motociclistul nu cred ca a fost usa de biserica..de-acuma faptu e consumat, da apoi va intrebati de ce are lumea o parere preconceputa despre cei cu numerele "la vedere"

  10. Trist e ca unii chiar castiga bani de pe urma acestor cacanarii de reportaje. Unii si-o si cauta cu lumanarea. Corect, ala a intrat ca bizonu` in intersectie, dar condusul preventiv al trotinetistului unde este? Ce cauta el in fundul celui care a facut dreapta? Faptul ca nu si-a legat casca, oricum arata cata inteligenta are.

     

    ai dreptate cu casca, da esti pe langa in rest :) una e condusu preventiv si alta e ghicitu in bolu de cristal

  11. entru toti ce judeca faptul ca soferul va fi judecat in liberatate :

     

    Am impresia ca unii trebuie sa se mentina retarzi din scoala genrala pana la arhivarea intre 4 scanduri. Fapta nu poate fi stersa si soferul va fi judecat pentru faptul ca a comis un delict in privinta faptului ca nu detine acte pentru mobilul cu care se deplasa. Cu alte cuvinte pustiul nu a murit din cauza lipsei de atentie acordate de catre sofer, a murit pe mana lui, cu ea in gaz.. nu avea sub 90-100km/h nici batut.

     

    ZaiR nu-s de acord cu tine aici, ai vazut cum arata fordu in video? nu avea mai mult de 60, daca avea 80-100 cum zici tu rupea fordu ala.

×
×
  • Creează nouă...