Sari la conținut

ciubix

Membru
  • Număr conținut

    183
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ciubix

  1. Cine vine sambata pe adancata?
  2. Am si eu nevoie de o casca pentru diseara pe la 7 vreo ora daca are cineva de imprumut. Dau o bere
  3. nu e vb de gp-uri sau dot 20xx, da cand stii ca ai gume vechi si jumate duse, tu o arzi asa?
  4. ma mir ca s-a intamplat abia acum cu stilu asta de mers si cu gumele alea
  5. si mai ales pentru fanatici ))
  6. ok, o sa ma orientez sa iau un spray atunci
  7. nu sunt noi noute, "noi" la modu ca au vreo 2000km
  8. Am fost azi sa schimb gumele si la intoarcere de la atelier a inceput sa scartaie frana fata, gen nu se aude nimic decat fix inainte sa se opreasca si cand trag mai tare frana. nu se auzea pana azi si nush de la ce ar putea fi..placutele sunt noi.
  9. pentru ca astea-s rachete sol-sol, nu sol-aer ))
  10. e ca si cum militianului i s-ar parea ca esti baut, si fara sa te puna sa sufli in fiola sau sa te duca sa-ti recolteze probe, te baga direct la zdup pentru conducere sub influenta. cam asta e ideea
  11. eu nu-nteleg cum ai putut sa-l lasi sa-ti ia certificatu, eu muream cu el de gat acolo si tot nu plecam fara el. e clar abuz exact.
  12. decat daca esti unu din baietii de la ms
  13. m-am referit la faptul ca se comentase mai sus la modu "gumele sunt ca ebonita pe vremea asta". tu vb de un lucru, eu vb de alt lucru.
  14. sebastian ala e un suferind. in alta ordine de idei, la fiecare accident de genu sunt aceleasi 2 tabere - unii cu prioritatea vs unii cu viteza motociclistului - ideea e ca cine tre sa auda nu aude oricum. discutam discutii. referitor la viteza, sigur nu mai arata asa vw-ul daca intra cu 200, sigur circula peste viteza regulamentara, da sa nu mai exageram ca nu avem fiecare un built-in radar. referitor la gume, si eu am iesit saptamana trecuta la o tura (6-10 grade afara) si pot sa zic cand m-am oprit dupa vreo 15 minute sa pun benzina ca gumele erau calde (racetek k3 de anu trecut, cu 4 trackdays la activ). nu sunt conditii optime, da nu o dati in diverse cu gume ebonita si mai stiu eu ce.
  15. sper ca glumesti cu incaltarile de ploaie, nici macar nu e realitatea peste tot in uk ploua, cu cat mai in nord cu atat mai mult, sanse mari ai in sud se inmatriculeaza usor, problema e cu asigurarile, destul de scumpe si deloc galante, legat de ITP..ai in fiecare an de rezolvat MOT (ITP-u nostru) + road tax
  16. bai voi sunteti normali la cap? vedeti-va de ale voastre daca n-ati inteles idea, nu mai faceti postari degeaba pe forum. normal ca sunt doua ((DOUA) telecomenzi telecomande DOUA) motociclete diferite. da ma gandesc ca nu te duci in curtea unui alt om sa-ti faci poza cu motocicleta lui si cu a ta, deci amandoua ar fi ale lui. (sau poate asa faceti voi in italia acolo) si nu va mai excitati atata, chiar in alt articol aici zicea ca a avut permisu suspendat. inchei conversatia, daca iti mai vin replici din astea bune, pune-le pe hartie si poate scrii o carte la un moment dat, si tu si Stefan conferentiaru de mai sus
  17. da am vazut ca in poza de la accident numaru era pe bune nu, avea numaru indoit pentru ca ii era rusine cu ce litere i-au dat aia de la DRPCIV sa-si puna pe numar. hai sa fim seriosi man.
  18. http://www.reporterntv.ro/stire/cine-este-motociclistul-care-a-murit-in-accident-ce-mesaj-emotionat-a-postat-pe-facebook-inainte-sa-moara prima poza de jos din articol, numar indoit...nu zic ca nu e de vina macaragiu, cel putin din punct de vedere legal. da nici motociclistul nu cred ca a fost usa de biserica..de-acuma faptu e consumat, da apoi va intrebati de ce are lumea o parere preconceputa despre cei cu numerele "la vedere"
  19. ciubix

    Accident la Slatina

    ai dreptate cu casca, da esti pe langa in rest una e condusu preventiv si alta e ghicitu in bolu de cristal
  20. ZaiR nu-s de acord cu tine aici, ai vazut cum arata fordu in video? nu avea mai mult de 60, daca avea 80-100 cum zici tu rupea fordu ala.
  21. asa e.. da sa ridice cine n-a facut asta niciodata. s-a intamplat, da trebuia sa cascati si voi ochii, ca n-au franat aia 2 degeaba. asta e acuma. Moarte liniilor de tranvai!
  22. de parca ar mai conta unde are omu numaru pus...fiecare o arde cum vrea. recuperare usoara..sper sa nu fie nimic prea grav
×
×
  • Creează nouă...