Sari la conținut

Razvan1

INACTIV
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Razvan1

  1. Mah, eu n-as lua niciun tirist pe garantie. O gramada de turci si bulgari care circula cum ii taie capul. Si nici cu romanii nu mi-e rusine. Tin minte ca era un filmulet pe youtube cu un idiot de prin Sibiu care dansa si facea ca maimuta in timp ce gonea cu 90km/h

     

    Pe de alta parte, nici mie nu mi se pare ceva obisnuit sa nu vezi un TIR. Dupa ce ca e mare e si foarte previzibil - nu poate face manevre bruste.

     

    :10:

  2. @Razvan1: Pai trebuie sa opresti si tu cand treci pe langa chiar daca acolo mai sunt salvarea, politia si alti motociclisti....poate aia uita sa se intereseze de cata vreme avea riderul carnet, cati km are pe 2 roti, cati cai are motorul, ce motoare a mai detinut, si daca in opinia martorilor parea impresar ca mai apoi sa poti veni aici sa scrii un post cu toate informatiile necesare pentru abonatii la rubrica accidente. Sa stie lumea cum sa se calibreze in raport cu cel accidentat. Uite acum nu se stie daca omul era debutant pe superpsort si stau baetii rai cu buza umflata...le-ai stricat weekendul.....ziceau si ei ca gata frate au bagat marfa noua la rubrica accidente si cand colo ce sa vezi...n-au destule date ca sa poata sa rumege ce rumega pe fiecare post de genul asta :)))

     

    Adevar graiesti.

  3. Nu au importanta prea multe detalii...trebuie sa tratati totul ca atare..va legati foarte mult de acele detalii inutile in loc sa intelegeti natura unei probleme. Preferati sa va contraziceti si sa va certati in loc sa va ganditi " ba ala poate nu a putut sa opreasca macar ne-a informat bun prost cum e ne-a informat " punct

  4. Sa fiu mai clar pentru toti incompetentii care nu au inteles ceea ce am vrut sa spun.

     

    Eram cu masina si erau acolo 200 de masini ! Baiatul era cazut si am specificat faptul ca clipea ..smurdul era acolo.. mai erau acolo inca 3 motociclisti. Eu eram cu familia mea in masina si politistu urla la noi sa trecem. Cum ati fi putut voi sa opriti vreau si eu sa stiu sunt foarte curios. Multi destepti pe acest forum. Daca eram cu motocicleta logic ca opream dar in situatia asta nu aveam cum. Dupa ce ca eram suparat si ofticat se trezeste si un taximetrist sa isi bage si sa isi scoata..la cati nervi aveam ce ati fi vrut sa fac ? sa opresc in mijloc sa ma injure toti si sa imi iau si vreo amenda . Cat de "inteligenti" pot fi unii oameni.

     

    Indiferent daca imi iau ban sau nu va spun sincer ca pe zi ce trece incerc sa intru mai rar pe acest forum deoarece s-a umplut de copii frusrati si de meseriasi care au si ei 10 ani de motociclism si se cred zeii pamantului. Nu mai exista bunatate nu mai exista omenie nu mai exista intelegere nu mai exista nimic. Hai sa aruncam cu noroi sa il luam la *** pe ala ca s-a luat la cearta cu taximetristu..vai cine suntem noi astia din fata tastaturii.

  5. era mai important sa te certi cu taximetristu pt ca ti-a jignit gradu' de motociclist decat sa vezi ce-avea baiatu? :))

     

    EPIC !

     

    Cred ca erau 200 de masini acolo..chiar nu ai altceva de comentat.. serios ?

     

    @edit: Acel taximetrist era un tigan ordinar cu ochelari de cocalar iar eu am o greata pentru acesti oameni..puteti sa ma balacariti pana maine ca nu imi pasa..eu am raportat ce aveam de raportat . Acolo claxonau toti in spate si chiar nu aveam unde sau cum sa opresc . Mai erau si 2-3 motociclisti prin preajma .

  6. Am trecut acum pe la Republica si la prima intersectie spre morarilor era un kawasaky verde cazut si o masina de la timbark avariata ..baiatul era pe jos nu prea am putut sa vad prea multe deoarece m-am luat in gura cu un taximetrist nesimtit care spunea ca isi baga si isi scoate in ei de motociclisti. Baiatul clipea sper sa fie bine. Multa sanatate.

  7. "Sustinem moral si financiar atat victimele accidentelor cat si familiile acestora prin asistenta psihologica sau consiliere,gratuit.

    Suntem alaturi de persoanele care au fost implicate intr-un accident moto/auto oferind consiliere tehnica,juridica si asistenta sociala precum si educatie rutiera."

     

    "Cine poate apela la serviciile noastre?

    Orice persoana care este victima unui accident auto si poseda documentele medicale din care rezulta vatamarea corporala sau in cazul decesului, mostenitorii legali sau urmasii persoanei decedate."

    Din ce scrie pe site-ul lor, par deci a fi ok: http://www.asociatiaingerasultau.ro/

     

     

    Parca suna altfel..asa da !

  8. Soferul este in clasa a 12 a deci zero experienta iar cumulata cu experienta putina a riderului....a rezultat accidentul. Sanatate riderului.

    Cand l-am intrebat pe politist de ce nu da lege ca toti soferii sa isi ia permisu dupa 24 de ani...ca de , pe noi ne restrictioneaza...a zis ca nu dau ei legile. Iar cand i-am spus ca ne omoara astia pe strada ca pe muste....raspunsul a fost : "lasa ca nici voi nu sunteti sfinti "

    No coment....

     

    Absolut toti zic asa..lasa ca si voi mergeti cu viteza , lasa ca nici voi nu sunteti sfinti , mie imi spui de voi..voi sunteti mai rau . si tot asa...

  9. parerea mea este ca fiecare are dreptul sa isi aleaga ceea ce vrea sa calareasca... si punct!!! eu ca incepator anul trecut, mi-am luat R1... acum am un 1100XX... si nu m-am facut praf... nu e relevant deloc... gazu' e la tine!!! ;)

     

    Sunt de acord cu tine.

     

    a inceput sezonu' asta in forta tare ... atat de multe accidente si e abia jumatatea' lu' aprilie ... Dumnezeu cu mila !

     

    asa e din pacate...sanatate motociclistului..iar pentru domnul cu ford :) ce o vrea Dumnezeu

  10. Numarul acestor soferite creste considerabil de la o zi la alta. La tara se ia permisul foarte usor pentru cei ce nu stiu , mai ales in cazul fetelor care au putin fund si o pereche de craci.

     

     

    on: sanatate motociclistului si putere.

  11. cand ai dat jos capacul (sau ma rog, cine l-a dat jos) a umblat si la tija. :) stiu ca pare de domeniul sf, nici eu nu mi-am explicat de ce se intampla treaba asta la srad dar nah... solutia am pus-o pe prima pagina si se pare ca asta a fost. n-am de ce sa ma chak pe mine sa zic ca stiu si de ce. poate e vorba de 1-2 mm la cursa? cine stie? bine ca merge! ;)

     

    Da..tot ce este posibil..o sa le comunic si celorlalti cu srad treaba asta. Multumiri.

  12. Adica eu ma chinui sa-ti spun de o gramada de posturi ca motorul tau are 6 viteze si tu spui ca baiatul de mai sus "a fost la subiect".

    Cum sunt oameni....

     

    Scuze..respectele mele pentru tine..era vorba de discutia de mai sus....scuze s-a inteles gresit :)

  13. am si eu gsx r 750 si nu are cum sa fie cu 5 cand ele sunt 6...poate din 4 dai mai tare si iti sare in 6...altfel nare cum sa aiba doar 5 viteze

     

    In sfarsit un om la subiect..nu stiu asa aveam inainte posibil si asta dar nu am mers doar eu si toti au zis ca avea 5..deci nu eram eu nebun :) Important e ca s-a rezolvat..

×
×
  • Creează nouă...