Sari la conținut

Razvan1

INACTIV
  • Număr conținut

    267
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razvan1

  1. Ohoo..te contrazic..daca ma intrebi pe mine se cred zeii dn`urilor on: sanatate motociclistului
  2. Nu au importanta prea multe detalii...trebuie sa tratati totul ca atare..va legati foarte mult de acele detalii inutile in loc sa intelegeti natura unei probleme. Preferati sa va contraziceti si sa va certati in loc sa va ganditi " ba ala poate nu a putut sa opreasca macar ne-a informat bun prost cum e ne-a informat " punct
  3. Sa fiu mai clar pentru toti incompetentii care nu au inteles ceea ce am vrut sa spun. Eram cu masina si erau acolo 200 de masini ! Baiatul era cazut si am specificat faptul ca clipea ..smurdul era acolo.. mai erau acolo inca 3 motociclisti. Eu eram cu familia mea in masina si politistu urla la noi sa trecem. Cum ati fi putut voi sa opriti vreau si eu sa stiu sunt foarte curios. Multi destepti pe acest forum. Daca eram cu motocicleta logic ca opream dar in situatia asta nu aveam cum. Dupa ce ca eram suparat si ofticat se trezeste si un taximetrist sa isi bage si sa isi scoata..la cati nervi aveam ce ati fi vrut sa fac ? sa opresc in mijloc sa ma injure toti si sa imi iau si vreo amenda . Cat de "inteligenti" pot fi unii oameni. Indiferent daca imi iau ban sau nu va spun sincer ca pe zi ce trece incerc sa intru mai rar pe acest forum deoarece s-a umplut de copii frusrati si de meseriasi care au si ei 10 ani de motociclism si se cred zeii pamantului. Nu mai exista bunatate nu mai exista omenie nu mai exista intelegere nu mai exista nimic. Hai sa aruncam cu noroi sa il luam la *** pe ala ca s-a luat la cearta cu taximetristu..vai cine suntem noi astia din fata tastaturii.
  4. Bine ! ..asta sa fie problema, eu te-am informat acum e treaba ta ce parere iti faci mai departe.
  5. Cred ca erau 200 de masini acolo..chiar nu ai altceva de comentat.. serios ? @edit: Acel taximetrist era un tigan ordinar cu ochelari de cocalar iar eu am o greata pentru acesti oameni..puteti sa ma balacariti pana maine ca nu imi pasa..eu am raportat ce aveam de raportat . Acolo claxonau toti in spate si chiar nu aveam unde sau cum sa opresc . Mai erau si 2-3 motociclisti prin preajma .
  6. Am trecut acum pe la Republica si la prima intersectie spre morarilor era un kawasaky verde cazut si o masina de la timbark avariata ..baiatul era pe jos nu prea am putut sa vad prea multe deoarece m-am luat in gura cu un taximetrist nesimtit care spunea ca isi baga si isi scoate in ei de motociclisti. Baiatul clipea sper sa fie bine. Multa sanatate.
  7. Absolut toti zic asa..lasa ca si voi mergeti cu viteza , lasa ca nici voi nu sunteti sfinti , mie imi spui de voi..voi sunteti mai rau . si tot asa...
  8. Sunt de acord cu tine. asa e din pacate...sanatate motociclistului..iar pentru domnul cu ford ce o vrea Dumnezeu
  9. Vai si amar de noi daca nu ne protejam in aceasta jungla..
  10. Era de asteptat..si asta e doar inceputul..imi vine sa turbez.
  11. Numarul acestor soferite creste considerabil de la o zi la alta. La tara se ia permisul foarte usor pentru cei ce nu stiu , mai ales in cazul fetelor care au putin fund si o pereche de craci. on: sanatate motociclistului si putere.
  12. Da..tot ce este posibil..o sa le comunic si celorlalti cu srad treaba asta. Multumiri.
  13. Scuze..respectele mele pentru tine..era vorba de discutia de mai sus....scuze s-a inteles gresit
  14. In sfarsit un om la subiect..nu stiu asa aveam inainte posibil si asta dar nu am mers doar eu si toti au zis ca avea 5..deci nu eram eu nebun Important e ca s-a rezolvat..
  15. Au trecut 2 zile de cand l-am luat..am mers vreo 150 km de atunci..nu imi vine sa cred totusi cum franeaza si cum merge de departe cei mai profesionisti baieti si "rabdatori" . O singura chestie mi-a placut din prima zi cand am stat de vorba. Ai zis asa" NU MA LAS PANA NU O DAU GATA" . Asta m-a uns la suflet .
  16. Ce glume de baieti atotstiutori..nu auzisem de voi pana acum probabil ca sunteti noile marci de "mecanici" pe piata..imi cer scuze pentru nesimtire. Data viitoare promit ca va caut.
×
×
  • Creează nouă...