Sari la conținut

stefanbad

Membru
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit 600
  • Numar Moto
    B-330-BEE

stefanbad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu folosesc motocicleta 90% prin traficul din Bucuresti, si pentru a ma putea strecura mai usor ma gandeam la varianta asta.
  2. Si eu caut un rezervor de Bandit din '95...
  3. Salutare Si-a pus cineva handlebar de cafe-racer? Ma bate gandul sa il transform incet-incet (de fapt ghidonul si poate la anul sa modific saua/coada)
  4. Salut Poate, un coleg, sa imi faca o poza la cricul central (de jos in sus). Ma ontereseaza cum sunt prinse arcurile) la un Bandit din 95 MK1? Multumesc
  5. Eu mi-am rezolvat problema cu un curatat si sincronizat de carburatoare, am mai schimbat si bujiile. Acum totul e cum trebuie! Asfalt uscat! » Post actualizat in 14 Apr 2017 11:47 Am si eu o intrebare de incepator: la specificatiile modelulului meu scrie ca rezervorul are 19 l. Astia sunt cu tot cu rezerva? (Banditul e din '95 si are robinet PRI-ON-RES)
  6. Veau sa va intreb pe voi care aveti Banditi "cu experienta" (al meu e din '95). De fiecare data porniti motorul cu socul tras? (cum au fost zilele astea 15 grade afara). Eu am o problema cu rugina din rezervor pe care vreau sa o rezolv cu electroliza (cand se mai incalzeste putin afara), dar nu stiu daca ar fi din cauza ruginii sau e un lucru normal. Mi s-a oprit in trafic dupa o jumatate de ora de mers prin oras si nu a fost chip sa porneasca fara soc.
  7. Si-a facut cineva RCA anul asta? In jur de ce suma sa ma astept sa fie?
  8. E util cricul central? Banditul meu nu are, dar vazusem de cumparat. Am inteles ca e recomandat cand il tii la iernat ca sa stea in pozitie verticala. » Post actualizat in 01 Mar 2017 06:25 O alta intrebare: de dispozitiv antifurt sa imi iau? In principiu va sta cu husa pe el. Sa iau tip lant pentru ca "se vede" pe sub husa? » Post actualizat in 01 Mar 2017 07:02 Cautand pe net am vazut ca sunt si sistem antifurt de blocat discul cu alarma (se declanseaza la socuri sau la "saltare"). Sunt utile? Are cineva?
  9. de acord cu tine. Desi sunt incepator si va fi primul meu motor, nu am o problema nici macar cu ghidonul indoit. Nu e pe lista scurta doar din cauza faptului ca e la ceva distanta de mine si stau cam prost cu timpul.
  10. Am primit o veste buna, un fel de mostenire si brusc incep sa ma uit dupa un moto. Vad cele doua motoare care se incadrau in bugetul meu, incep sa sap dupa model si sa rasfoiesc tot threadul; incepe sa imi incolteasca tot mai mult ideea unui Freewind si proprietarul (acum inteleg ca e iomamen2000) pleaca/se razgandeste; motorul din zarnesti, pe langa julitura mai are si ghidonul stramb; mai apare un anunt pentru o zi cu un Freewind din Calarasi tot putin sub 1000 euro... Rasfoiesc iar threadul cu Freewindul si vad aici niste posesori care vor sa il vanda si constat ca este un alt nivel al pretului. Intentia mea nu este sa starnesc valuri, ci doar constat ca am dat la inceputurile cautarii mele de o ocazie/urgenta pe care am ratat-o si apoi mi-am setat gresit tinta raportata la bugetul meu. Acum voi vedea cum ma voi descurca cu impulsul de a cumpara un motor pe de o parte, si rabdarea de a mai aduna niste bani (desi sunt constient ca apropierea de sezonul uscat, va mai creste preturile la motoare).
  11. Da, cea cazuta si mai era una in Ploiesti (aia era pusa la 4000 de ron - acum anuntul e inactiv. Proprietarul pusese si anunt pe thredul asta cu dezmembrare Freewind. I-am trimis mesaj, mi-a raspuns la intrebari si in cateva minute anuntul a devenit inactiv si mi-a motivat ca a plecat din tara pana in primavara).
  12. Buna seara. Desi urmaresc forumul constant, nu prea am scris pentru ca pana acum experienta mea este 0 Din fericire, sunt in situatia in care ma pot uita dupa o motocicleta, in vederea cumpararii. Dupa niste research-uri si discutii, inima mi-a ramas la Freewind Nu vreau sa nasc discutii, dar totusi mi-ar folosi sa stiu ce parere aveti de unele anunturi de Freewind ('99-'01) cu preturi de pana in 1000 de euro. Am vazut pe acest thread ca sunt cativa colegi care isi vand Freewind-urile care sunt echipate intr-adevar mai bine decat cele de 1000 de euro dar totusi mi se par mari diferentele de pret...
×
×
  • Creează nouă...