Sari la conținut

doctoru1980

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda Hornet

doctoru1980's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, Am mers tot sezonul trecut asa cu motorul dar pt sezonul viitor as avea nevoie de un senzor de viteza si nu as vrea sa dau foarte multi bani pe el. Are cineva unul SH?
  2. Silencer nu stiu de ce te-ai blocat. Principala cauza a accidentelor rutiere o reprezinta viteza. Daca ai 60 km/h si iti intoarce o masina in fata la 40-50 de metri ai posibilitatea sa o eviti fara probleme... Sau poate nu crezi ca sunt persoane care merg cu 150-200 km/h in oras si mai fac si slalom printre masini...
  3. Multumesc mult pentru informație. La mine senzorul se gaseste pe blocul motor, in spatele primului cilindru din dreapta. O sa-l desfac sa vad daca nu cumva este murdar sau ceva de genul. Daca nu rezolv problema e grav pentru ca nou costa 190 euro .
  4. Deci nu este prins pe cutia de viteze? Sau este pe cutie fix sub rezervor? Cat te-a costat senzorul la dezmembrari?
  5. Salutare tuturor, Eu mi-am luat "A"-ul anul trecut si am facut aproximativ 3000 km deci nu sunt un motociclist cu experienta. Insa "B"-ul il am din 98 si credeti-ma conteaza foarte mult sa ai o idee despre traficul din Bucuresti. Pana acum nu am avut nici un eveniment si sper sa nici nu am, insa marea majoritatea a accidentelor in care sunt implicati motociclisti se intampla din cauza vitezei excesive a acestora. In multe cazuri sunt scosi vinovati soferii pentru neacordare de prioritate de exemplu (cand au vrut sa intoarca sau sa schimbe banda), dar daca circuli cu 150-200km/h prin oras este foarte clar ca soferul care se asigura inainte de efectuarea unor astfel de manevre nu te va vedea pentru simplu motiv ca nu esti inca in campul lui vizual... Nu e cazul colegului mentionat in acest topic dar eu zic ca daca era un pic mai atent avea cum sa evite accidentul. Ii doresc multa sanatate! Legat de varsta legala pentru obtinerea categoriei "A" pot spune ca sunt de acord cu modificarile aduse in lege deoarece sunt foarte multi rideri inconstienti si teribilisti. La 18 ani din ce stiu poti obtine categoria A1 si daca ai aceasta categorie de minim 2 ani poti sa-ti iei "A"-ul la 20 de ani.
  6. Salutare tuturor, De cand am scos motocicleta de la iernat am o problema cu senzorul de viteza, in sensul ca functioneaza intermitent (cateodata functioneaza, cateodata nu). Ma gandesc sa nu fie un contact oxidat sau ceva de genul dar nu stiu exact unde il gasesc. Aveti idee unde gasesc acest senzor?
×
×
  • Creează nouă...