Sari la conținut

Dragon Knight

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Dragon Knight

  1. Hai salutare !

     

    Eu am bagat mobra la verificari - carburatorul, schimbat bujici, curatat,+ intins lant, revopsit cric lateral - pana acum. Urmeaza cand o sa ajunga o garnitura de capac, sa umblu si la lantul de contrabalansare si atunci schimb si uleiul si filtrul, adica asta cam pe 25 mai. De atunci ma prezentez la datorie miercuri/joi pe seara sa bem un suc si sa discutam. :peace:

    O sa mai apara inca un rider - proaspat incepator cu un CB - F, vecin de-al meu. Iata ca incepem sa ne strangem :)

     

     

     

    Pana atunci ASFALT USCAT !

  2. as veni si eu sa ne cunoastem, dar nu stiu unde este. sunt din cioro

     

    Hai salutare! si bine ai venit! Momentan am zis sa schimbam locatia de intrunire de la Belvedere la Casa Domneasca in Domnesti - o gasesti pe soseaua principala din Domnesti "Tudor Vladimirescu" din directia Ciorogarla catre centura , cum vii tu dinspre Cioro e pe stanga (unde se gaseste si cartierul de case), iar ora a ramas aceeasi - in functie de cum poate fiecare - eu in jur de 8 pm.

    Eu unul nu am putut sa ajung ieri insa joia viitoare ma dau peste cap si ajung. Daca nu am cum cu mobra - din motive de ploaie , vreme urata, macar ca vin cu conserva si tot ajung.

     

    Asfalt uscat!

     

    DarkMoto46 fratioare te-am sunat aseara da cred ca erai in sa .

    Ramane sa ne vdm joia care urmeaza!

     

    CND - te-am reperat si la plecare si la intoarcere , ieseai/intrai pe o strada paralela cu Casa Domneasca - si ii trageai de acceleratie ...bagat sub parbriz :peace: Tu de acolo poti veni si pe jos:))

  3. OOOOOOOps, la ora aia tir???? Eu am intinlit doar 2 masini pe strada. Bine ca nu s-a lasat cu cazatura. :peace: Oricum ai invatat inca o lectie , tirurile merg chiar si prin Domnesti noaptea si...nu se asigura. :eek:

     

     

    Te asteptam si joia viitoare (sper pana atunci sa gasim alta locatie) cu intariri! stii tu la ce ma refer.

     

    BTW: Fratilor am o veste - BELVEDERE iarna devine INCHISVEDERE asa caa daca aveti sugestii de locatii - bagati propuneri, nu de alta da' facem si noi ca pensionautii - ne strangem la un ceai si-o amintire de/cu /despre motoare si vara trecuta - undeva la caldurica...conservati ca asta e, iarna motoru doarme.

     

    Eu o sa ma interesez la Casa Domnesti sa vedem ce si cum.

     

     

    Pt azi va zic noapte buna si la buna vedere!

  4. Salut,

     

    Care dintre voi are numarul de telefon 0756.031823? Cred ca a notat cineva numarul meu si mi-a dat 2 mesaje, dar nu s-a semnat si nu mai stiu cine este. Probabil ca nici nu verifica forumul pentru ca eu postasem ca nu mai ajung pentru ca am vandut motorul si nu am nici masina si nu vreau sa pun pe nimeni pe drumuri saptamanal.

     

     

    Eu ti-am propus varianta "pasager". Stai linistit ca nici eu nu pot ajunge saptamanal :bigstar:

     

    Bine ai venit - DarkMoto46 - joi te asteptam sa ne cunoastem. :cheers:

  5. si eu pe langa voi prietene , va vad mai mereu eu stau pe drumul de teghes am un zx6r gri .alin ma numesc bine ati venit printre noi aici la tara respect maxim poate dam, o tura cu toti intro zi.

     

     

     

    suntem mai multi prieteni sunt alin am un zx6r gri sobolan stau pe drumul de teghes suntem aproape poate dam o tura cu toti.va salut

     

     

    Bine ai venit Alin!

     

    Noi ne intrunim - asta daca nu ai aflat - la complexul Belvedere (aproape de limita cu Bragadiru) in fiecare joi pe seara - dupa 7:30.

     

    Daca sunteti mai multi - asa cum zici tu - anunta gasca sa ne cunoastem.

     

    De exemplu - maine - JOI - la Belvedere la 8 vin eu - altii - 7:30...PM

     

    Coobra - frate eu am ajuns la 8:45 cand deja lumea cam pleca la Bickers. :wave:

  6. Salutare,

     

    Am revenit pe meleagurile noastre. Scuze Hyadum dar frate am fost plecat din tara o saptamana iar pe tel meu nu am roaming asa ca de aceea nu era deschis. Joia asta o sa fiu prezent!

     

    Dragilor, daca va este mai usor ca sa nu mai bajbaiti atata dupa locatia de intrunire va propun sa ne intinlim la Bardak Motors in parcare si de acolo va duc eu. Locatia cu pricina - service-ul moto - este pe soseaua principala din Domnesti cum vii dinspre centura pe partea stanga.

     

    DECI - DORITORII DE INTRUNIRE JOIA ASTA - LA 8 PM SA SEMNEZE DE PREZENTA. :cheers:

     

    ...am vazut ca sunt propuneri si pt alte ore pt intrunire. Hai sa vedem la ce ora convenabila pt toata lumea ne putem intinli. Astept propuneri.:bigstar:

     

     

  7. Incerc sa pun harta - desi nu prea ma pricep - dar macar un link, cu locatia si vedeti voi harta, tot pun - http://maps.google.ro/maps?q=complex+belvedere+clinceni&hl=ro&ll=44.386952,25.932219&spn=0.008787,0.022659&fb=1&gl=ro&hq=complex+belvedere&hnear=0x40adff060b1abc7f:0x3624b4a59a0b5f9f,Clinceni&cid=0,0,11607415722471380743&t=m&z=16 este linkul cu google maps , iar asta este linkul cu complex belvedere clinceni : http://www.clubbelvedere.ro/?page_id=84 - daca nu merge dati si voi club belvedere clinceni pe gogu si il gasiti.

    Daca va este mai usor - ne putem strange in fata la service-ul moto din Domnesti si de acolo mergem impreuna.;)

    ASFALT USCAT!

     

    SI NU UITATI - JOIA ASTA NE INTRUNIM !!!!

     

    BTW - PANA ACUM SUNTEM 5 RIDERI CARE AU RASPUN INVITATIEI ... KEEP COUNTING...:cheers:

×
×
  • Creează nouă...