Sari la conținut

Dragon Knight

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    YAMAHA 750 R, SUZUKI DR 650 RS

Dragon Knight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, eu din pacate nu va mai pot insoti. Oricum daca vremea e urata, este aiurea sa ajungi la mare, sa tremuri de frig, si mai spargi si dineros. Celor care mergeti va doresc ASFALT cum vreti voi si vreme FRUMOASA!!!!
  2. Salut, eu vin la SMAEB, as prefera sambata sa mergem. Vb si cu vecinu si poate strangem o gasca. Sper sa fie asfaltu' uscat.
  3. Paiii, eu am avut-o la iernat, si pana nu i-am facut schimburile si reglarea carbului nu am esit
  4. Hei gasca! Mobra este gata de drum! Astazi i-am facut ultimele pregatiri asa ca de acum doar asfaltul sa fie uscat! DECI - ne vedem la un suc?
  5. Hai salutare ! Eu am bagat mobra la verificari - carburatorul, schimbat bujici, curatat,+ intins lant, revopsit cric lateral - pana acum. Urmeaza cand o sa ajunga o garnitura de capac, sa umblu si la lantul de contrabalansare si atunci schimb si uleiul si filtrul, adica asta cam pe 25 mai. De atunci ma prezentez la datorie miercuri/joi pe seara sa bem un suc si sa discutam. O sa mai apara inca un rider - proaspat incepator cu un CB - F, vecin de-al meu. Iata ca incepem sa ne strangem Pana atunci ASFALT USCAT !
  6. Salutare! Vad ca incepeti sa scoateti mobrele la asfalt. Asfalt uscat!
  7. Salutare . Ce mai faceti? V-a speriat frigul? CE ZICETI MAINE PE SEARA DE UN VIN FIERT LA CASA DOMNEASCA? DORITORII sa se anunte! 1. EU
  8. Ei fratilor se pare ca sezonul e gata - de acum ne vedem cu conservele. Oricum bine ca am gasit o locatie ok - CASA DOMNESTI - si preturile nu sunt chiar asa de exagerate. Asa ca sa facem prezenta - cine vine joia asta? 1. EU
  9. Hai salutare! si bine ai venit! Momentan am zis sa schimbam locatia de intrunire de la Belvedere la Casa Domneasca in Domnesti - o gasesti pe soseaua principala din Domnesti "Tudor Vladimirescu" din directia Ciorogarla catre centura , cum vii tu dinspre Cioro e pe stanga (unde se gaseste si cartierul de case), iar ora a ramas aceeasi - in functie de cum poate fiecare - eu in jur de 8 pm. Eu unul nu am putut sa ajung ieri insa joia viitoare ma dau peste cap si ajung. Daca nu am cum cu mobra - din motive de ploaie , vreme urata, macar ca vin cu conserva si tot ajung. Asfalt uscat! DarkMoto46 fratioare te-am sunat aseara da cred ca erai in sa . Ramane sa ne vdm joia care urmeaza! CND - te-am reperat si la plecare si la intoarcere , ieseai/intrai pe o strada paralela cu Casa Domneasca - si ii trageai de acceleratie ...bagat sub parbriz Tu de acolo poti veni si pe jos:))
  10. BUUUUN. Deci maine cu mic cu mare ne revedem la CD (Curtea Domneasca). Eu ajung ca de obbicei pe la 8 pm. Asfalt uscat ! cat o mai tine vremea cu noi!
  11. Hai mai, un suc/cafea/ceai cat poate sa fie? ca doar nu comanzi somon fume... )
  12. OOOOOOOps, la ora aia tir???? Eu am intinlit doar 2 masini pe strada. Bine ca nu s-a lasat cu cazatura. Oricum ai invatat inca o lectie , tirurile merg chiar si prin Domnesti noaptea si...nu se asigura. Te asteptam si joia viitoare (sper pana atunci sa gasim alta locatie) cu intariri! stii tu la ce ma refer. BTW: Fratilor am o veste - BELVEDERE iarna devine INCHISVEDERE asa caa daca aveti sugestii de locatii - bagati propuneri, nu de alta da' facem si noi ca pensionautii - ne strangem la un ceai si-o amintire de/cu /despre motoare si vara trecuta - undeva la caldurica...conservati ca asta e, iarna motoru doarme. Eu o sa ma interesez la Casa Domnesti sa vedem ce si cum. Pt azi va zic noapte buna si la buna vedere!
×
×
  • Creează nouă...