Sari la conținut

Mihai_M

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki
  • Numar Moto
    B 686 PST

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KINROAD 150 <br />CAGIVA CANYON 500<br />SUZUKI DR 125 SM<br />SUZUKI V STROM 650 DL ABS

Mihai_M's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Inca nu exista un traseu, il putem face de comun acord cu cine e doritor. Pe vstromania.ro, mi a fost recomandat cate ceva de vazut inclusiv iesirea prin Drobeta Turnu Severin. Am lansat invitatia si pe forum TDM. Observ ca ai TDM. Daca ai participat la intrunirile lor in ult. 5 ani, posibil sa ne cunoastem.
  2. In perioada 26 mai - 10 iunie, mai exista doritori pt plimbare in zona CROATIA, MUNTENEGRU, s.a. Folosesc un VStrom 650 echipat touring si cu partenera in spate. Prefer plimbare lejera cu pauze de admirat peisaje si un maxim de 200 km / zi, dupa ce fixam locul de cazare (nu suntem pretentiosi ieftin si minim de confort).
  3. daca n am mai dat de voi am facut dreapta dupa Snagov am ajuns la autostrada am mers pina in Breaza unde m am intors (in fata se vedeau ceva nori), am mincat la paralela 45 si am revenit pe drumul vechi. Surprinzator nu a fost aglomeratie nici la intrare in Buc. dupa ce am plecat din benzinarie, in Otopeni, aveam 90 si distanta pina la ultimul se tot marea. Din principiul de siguranta, consum, plimbare - turele linistite pt mine sunt cu 80 in localitate si 120 afar +10/20 la depasiri cred ca trebuie sa renunt la touring si sa trec spre chopper . Asa cum zicea unul dintre voi ..... am avut de a face cu urm faza; la iesirea dintr o localitate am lasat sa ma depaseasca un duster si m am tinut aproape de el la 120-130, putin mai incolo, echipaj, pe el l a oprit si eu am trecut (apropos 2 echipaje destul de active pe drumul vechi). Nu cred ca l a luat in localitate ca a stat in spatele meu doar daca sa luat de cativa km/ora in plus fata de 70 legali. Bogdan, o sa te contactez pe skype, n am fost pe faza la discutia cu comunicatia pe BT si ma intereseaza si pe mine ceva bun, optim la un pret corect. Iar data viitoare toata lumea sta in spate.
  4. pt mine e bine 11.30-11.45 ne vedem acolo
  5. pt mine e cam la limita, nu cred ca reusesc, un 10-15 min mai mult ?
  6. in sud prin zona berceni, dar se poate oriunde intalnirea. numai sa nu fie in minutul asta .. cam pe la ce ora propui intalnirea ?
  7. si pe mine ma intereseaza o tura scurta pe oriunde 0731377415 si pe mine ma intereseaza o tura scurta 0731377415
×
×
  • Creează nouă...