Sari la conținut

t1iugiyo

Membru
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de t1iugiyo

  1. Salut Vlad! » Post actualizat in 12 Jun 2017 08:22 "Noi" avem un grup al "nostru" in care sunt si maxi dar si moto, dar acum depinde ce vrei. Mai spune cate ceva despre tine!
  2. Uite pe cineva care nu are somn, cred ca din cauza emotiilor! )
  3. Pana acum nu am avut ocazia sa ne cunoastem, dar asta este o okazie f. buna! In concluzie spun "PREZENT✌"!!!
  4. Clips ca ala am vaz si eu la al meu ca il am rupt si este la carena aia lunga din partea de jos (de sub picioare) in fata unde se clopseaza pe carena din fata. Sper ca m-am facut inteles!
  5. Salutare Catalin (jaman)! Eu sunt posesorul unui astfel de exemplar nu de mult timp, mai exact de la inceputul sezonului, de prin mai si prea multe amanunte nu prea sunr in masura sa iti dau, DAR iti pot spune ca am facut o alegere buna din punctul meu de vedere. Al meu este din 2007 si avea 26 de mii de km, acum are 30 de mii si ceva si nu s-a terminat sezonul, are 2 drumuri la mare(la Vama Veche si baraiala pe acolo) si unul pana la Alexandria si restul in Bucuresti. Primul drum la mare l-am facut cu sotia. si eu am trecut de la un SM mic(un xt) care era o bijuterie in oras si inca nu mi-a trecut si ma uit la toate SM-urile care la vad pt ca pana sa ma hotarasc sa i-au burgmanul eram axat pe dr-z400 sm dar am optat pt confort si e MAXIM. De completat am completat putin ulei inainte de al doilea drum la mare, cred ca in jurul a 2000 de km(+/-) de la schimbul de ulei si cred ca am bagat cam 200 ml de ulei(+/-) ca era cam la nivelul minim, (mentionez ca la monentul schimbului nu a fost umplut pana la nivelul maxim) deci nu cred ca papa chiar asa de mult ulei. Acum, mai multe iti pot spune cei cu vechime si experienta mai multa, cert este ca am facut o alegere buna, confortul este la el acasa sa zic asa si asa si daca mai ai si un topcase mai generos pasagerul zice "SARNAAA!!!". M-a prins si o ploaie mai sanatoasa la un drum de vreo 50-60km si am iesit rezonabil, pot spune ca adidasii erau uscati , iar pe cealalta capra doar daca stropea eram ud ) Sper sa iti fie de folos impartasirea experientei mele, mici de fel, vis-a-vis de burgman. Ce imi pare rau ca imi propusesem sa ajung si la munte si nu am apucat dar nu se stie, poate ajung si acolo ca nu s-a terminat sezonul!
  6. Ms frumos! » Post actualizat in 22 Jul 2015 16:55 Sti unde si cand s-a intamplat! Cand am ajuns mare, la plaja, sa ii fac o surpriza lui fimiu ... si i-am facut. imi pregatisam pistolul cu apa sa il impusc si m-am gasit ei pa mine invartindu-am pe langa scuter! )
  7. Ajutooooor!!! am reusit sa incui cheile sub sa! si cilac peste pupaza nu sun in bucuresti! » Post actualizat in 22 Jul 2015 09:01 Problema rezolvata!
  8. Ms pt lamuriri!!! » Post actualizat in 20 Jul 2015 20:30 Un punct de plecare si o ora?!
  9. Lumineaza-ma si pe mine te rog ce e si unde e MAN! » Post actualizat in 18 Jul 2015 18:47 Si asa si eu, saptamana asta care vine miercuri plec la mare pana duminica ( dar plec calare, si singur ca sotia pleaca cu autocarul marti ), iar weekend-ul 1/2 august am un botez. DAR pe 8/9 poate e rost de ceva!
  10. Salutare! Legat de haiducia din weekendul asta nu pot spune ca merg 100% pt ca este tura mea la munca si nu stiu exact ve si cum, dar daca a-ti stabilit ceva poate reusesc sa vin pe urma! » Post actualizat in 06 Jul 2015 20:41 As vrea si eu daca se poate sa i-au un mulaj de pe aparatorile de maini de la cineva care are asa ceva si ma poate ajuta in sensul asta. Am tot cautat pe net dar sunt niste scoruri de o iei la fuga. Poate reuseac sa le fac din fibra dar imi trebuie un model! » Post actualizat in 06 Jul 2015 20:44 Sau daca a gasit cineva, ceva care sa se potriveasca ... » Post actualizat in 18 Jul 2015 18:10 Salutare!!! Nu mai zice nimeni nimic? ! O intalnire, o plimbare, o haiducie vb lui balazsfi?! Balazsfi nu punem si noi tara la cale?
  11. Ms Robert! Am cautat printre clipurile lui MicBergsma, nu am gasit ce trebuia pt ca el are o mare placere sa il desfaca din toate oasele! sau poate nu am gasit eu ce trebuie ) sunt abonat la clipurile lui, am avut ce invata! o sa mai caut! sau o sa ajung sa il desfac tot in fata, si daca tot o sa il desfac ii pun si xenoane! » Post actualizat in 04 Jul 2015 07:25 hai sa dezbatem subiectul!
  12. Ms Robert! mai am o intrebare in cazul asta, trebuie sa desfac parbrizul, ceasurile sau doar plasticele alea 2 de care zici? intreb pt ca nu am mai umblat pe acolo, suntem inca in faza de cunoastere!
  13. Multumim la fel!!! » Post actualizat in 28 Jun 2015 11:07 Mai am si eu o întrebare pentru cine poate sa ma ajute! Daca imi poate spune si mie cineva unde este panoul de sigurante la un burgman din 2007?! Am la el incalzire in mansoane si nu vor sa isi faca treaba si vreau sa le verific sau cel putin sa incerc sa le verific!
  14. Am inteles! E ceva de genul cum e la faruri, un lac de protectie!Nu ai decat sa il polisezi! Prima data se matuieste si pe urma se scoate fata frumoasa! » Post actualizat in 28 Jun 2015 07:17 Si-a montat careva xenoane pe burgman?
  15. Dar de la ce s-a matuit? Sau este zgariat?!
  16. Am revenit cu pozele! pozitie, stop frana si semnale!
  17. am un prieten care face asa ceva, daca vrei il pot intreba! » Post actualizat in 23 Jun 2015 11:43 legat de lumini, am terminat toata lucrarea! revin cu poze sau cu filmulet!!! )
  18. Salut! eu unu m-as baga, dar depinde cand! » Post actualizat in 22 Jun 2015 08:30 Salutare! O intrebare intrebatoare!!! Mi-am pus lumini pe topcase si urmeaza sa caut unde sa ma leg la scuter! Sugestii de unde ma pot lega mai usor!?
×
×
  • Creează nouă...