Sari la conținut

VDubG

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

VDubG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. VDubG

    sfaturi incepator

    nu vroiam mura in gura intrebam .. nu costa nimic si poate unele nu le stiam , oricum multumesc mult , sanatate si asfalt uscat
  2. VDubG

    sfaturi incepator

    asa ma gandeam si eu cu motorul nou ..cred ca m-am decis .. astept si iau direct un drz 400 decat vorba lui Sharky66 sa iau ceva si sa imi plang de mila ca am dat banii degeaba .. ce va mai rog sa imi spuneti unde as putea gasi un targ de motoare .. aproape de caracal / craiova si siteuri cu vanzari cat mai multe .. va multumesc frumos !
  3. VDubG

    sfaturi incepator

    foarte frumos , sa il stapanesti fara probleme. imi place si husqvarna aceea , cred ca cel mai probabil mai am rabdare , ma multumesc doar cu o masina si o bicicleta momentan si la inceputu anului poate imi iau un drz400 .. poate gasesc pe la 1800 - 2000 inamtriculat .. ( din cate am citit , am inteles ca unele drz`uri nu se inmatriculeaza ) .. credeti ca e prea puternic pt un prim motor ..? chiar si daca il iau incet incet ? alta varianta ar fi ceva nou in rate .. tata parea interesat de ideea asta , tot timpu spunanad ca masina , motor cu cat e mai nou cu atat mai bine ca il inveti tu cum vrei ..e sofer pe tir de 30 de ani ..ii plac si lui la fel de mult ca si mie.. Daca stiti site ceva unde sa pot trage cu ochiul la ceva enduro nou sa poata fi achizitionat in rate multumesc ..
  4. VDubG

    sfaturi incepator

    stiu .. se gasesc dar eu ma refeream in special la ceva enduro / supermoto , nu prea am vazut supermoto sub 1000 de euro .. poate nici nu caut unde trebuie .. sunt usoare , am in jur de 80 kg , 1.87m .. cred ca mi`ar fi greu pe un motor gen suzuki rf400 .. si nici nu prea este pe placul meu ma gandeam la ceva enduro / sm .. multumesc pt raspuns
  5. VDubG

    sfaturi incepator

    am citit foarte mult pe forum dar am decis totusi sa scriu un topic nou .. acum pe 1 septembrie ma apuc de scoala de soferi , deabi am implinit 18 ani ... ideea e urmatoarea , nu am avut sansa de a ma da cu un scuter / motor , doar pe la 12-13 ani cand a aparut first bike in orasul meu , mi-a facut tata cadou un scuter foarte frumos pe care nu o sa il uit niciodata de 50cc.. , probleme financiare , etc.. i`am inteles pe parinti ce-i drept .. in schimb tot de la varsta de 12 ani ma uit la filmulete si campionate de supermoto in special . si zilnic imi ziceam ca la 18 ani o sa strang bani sa imi cumpar ceva al meu cu care sa ma pot plimba si distra . acu am facut 18 ani si a venit dilema asta .. pot gasi ceva ceva ieftin ( sub 1000 euro ) si acceptabil , nu zic bun .. un drz400 din cate am vazut nu prea imi permit .. ps am citit si threadul ( motor pt incepator sub 1000 euro ) .. va multumesc anticipat si multumesc si adminului pt activarea contului .
×
×
  • Creează nouă...