Sari la conținut

razvan_wsc

Membru
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de razvan_wsc

  1. Vand geaca de dama AJS marimea M, putin uzata pe cot de la o cazatura usoara- 100 lei, poze aici Casca MTR(nu sunt sigur de marca, a fost cumparata de la Kronau dar nu scrie nimic pe ea) purtata doar de cateva ori, marimea M. Aspect 9.5/10 - 130 lei Poze: /index.php?/topic/697997-vand-echipament-complet-sau-pe-bucati/&do=findComment&comment=3481482
  2. foarte frumos, urmeaza sa plec si eu peste o luna jumatate dar as vrea sa fac kassandra si sithonia intr-o saptamana desi initial tot la thassos ma gandisem. oricum frumoasa plimbarea si mai asteptam poze. apropo cam ce temperaturi erau, cum e drumul prin bg pana in grecia si cam ce buget ai avut sau ar fi recomandat?
  3. "Am mai observat cand pun faza lunga si semnalu si o incarc moare mai repede !" verifica si tensiunea pe baterie vezi daca e ok, s-ar putea sa nu-ti incarce cum trebuie decat la turatii mari si la ralanti sau turatii joase sa mearga doar cat tine bateria(fara releu)
  4. da, este normal sa se intample asta pe timp de vara, de aceea e si ventilatorul pus acolo. daca la un drum intins > 10-15 km temperatura e in limitele normale n-ai de ce sa-ti faci griji. oricum daca nu a fost schimbat in ultimul an sau nu stii cand a fost inlocuit ultima data lichidul de racire nu-i strica o mica revizie si inlocuire cu unul nou.
  5. Releu de incarcare mi-am facut eu pentru Transalp si functioneaza fara probleme. Principiul este acelasi pentru majoritatea motoarelor cu exceptia celor de Jawa, cz, si altele de constructie mai veche, deci pentru orice motoreta cu alternator rotor trifazat si stator magnetic e fix aceeasi schema care mai pe undeva pe un topic pe care nu-l gasesc acum, ce difera ar fi puterea maxima suportata de componente in functie de puterea alternatorului. Daca e cineva interesat pm.
  6. Apropo, e ok cu bani romanesti sau trebuie sa avem ceva schimbat?
  7. sunt si eu prezent. plecare tot asa in jur de 12 din buc calare pe un transalp '94, vremea sa fie buna!
  8. verifica intai contactle/mufele de la releu sa nu fie oxidate, curetele cu smirghel fin si da-le cu spray de contacte, apoi vezi daca se modifica ceva..cu un voltmetru vezi imediat daca tensiunea de pe baterie..daca e sub 12 si mai e si in scadere e clar ca nu incarca.. daca ai de unde sa iei de proba un releu ar fi ideal ..daca nu cel mai probabil e dus si nu prea mai ai ce sa-i faci pentru ca e capsulat. eu weekendul asta cu asta mi-am pierdut vremea si mi-am facut altul.
  9. Buna, Cam pentru ce dimensiuni ar veni, prietena mea are ~1.60, 50-52kg ar fi ok, daca da, unde se poate proba? Pielea e mai moale sau mai "batoasa"?
  10. salut, faci si vopsire integrala + aero? daca da, ce pret pentru vopsire completa si ce pret pt. vopsire completa + http://danuttanase.files.wordpress.com/2012/05/stema-regala.jpg aero? mersi, Razvan
×
×
  • Creează nouă...