Sari la conținut

gyony.dealer

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gyony.dealer

  1. Salutare .Am un rs125 2008 si am nevoie de un service sau un mecanic priceput ,vreau sa pregatesc kotorul de sezon .Curatare carburator , schimbare consumabile . Nu cunisc pe nimeni priceput ,iar eu nu am umblat niciodata la ea si nu ma pricep
  2. Salutare , am si eu o intrebare , ce ulei trebuie sa ii bag la un rs 125; la cutia de viteze .. am mers cu motul , dar fosrul proprietar nu mai stie sigur ce ulei i.a bagat . Ce sfaturi imi dati ? Si la cati km trebuie facut schimbul ..
  3. Stie cineva cat costa sa inmatriculez o Aprilia rs 125 ? Am fiscal , rar-ul facut ,autentificare ..... SI ce acte imi trebuie ? Ca nu am idee si vreau sa il pregatesc de sezon .
  4. Salut .Unde se afla filtrul de aer la un aprilia rs 125 si cum sa il curat ? Nu am idee cum si unde se afla sa-l curat .
  5. Nasol atunci . Mersii mult , sper sa nu am parte de astfel de povesti !
  6. Este normal ca un rs 125 2008 cand o pornesc sa scoata fum ? scoate cam prea mult ....O am de o saptamana ,nu ma pricep deloc la mecanica .
  7. Multumesc mult ,o sa ma plictisesc de ea ,dar pana la 18 ani o sa am tot timpul sa o alrg ,sa zic asa . Vreau dupa sa dau de a2 , mi-ar place un cbr 600
  8. Salut ,ma numesc Georgian si vreau sa-mi prezint si eu jucaria . Aprilia rs 125 cc , cu power valve .Este din 2008 . Sunt incepator ,sper sa nu incepeti cu chestii de genul ca este prea puternica sau stiu eu .Cat timp esti cu capul pe umeri ,poti face orice . Are 17.000 km , deocamdata sunt mai mult decat multumit de ea .
  9. Deci,de a1,a2,a nu merge sa dam .Dar in schimb de b1 putem da ?
  10. vinde cineva yzf-ul ? scuzati-ma daca este pusa aiurea intrebare in acest topic
  11. Sa ai grija de ea .Si eu caut demult un yzf !
  12. As vrea sa stiu si eu cateva informatii elementare despre yzf pentru ca vreau sa achizitionez unul pentru sezonul viitor .As vrea sa stiu consumul ,cum se comporta motorul la drum lung ,uleiul la cati km trebuie schimbat si ce fel de ulei mi-ati recomanda ,daca ati avut probleme cu yzf-ul si care au fost acele probleme ... As vrea sa stiu cat mai multe inainte de a-mi achizitiona motoreta . Multumesc
  13. Vinde cineva un yzf r125 pe aici ? De preferat modelul 2010-2011
×
×
  • Creează nouă...