Sari la conținut

Phoenix78

Super Membru
  • Număr conținut

    533
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Phoenix78

  1. Salut,am nevoie de o parere.Am un dragstar 650,problema e ca nu trece de 120-130 km/h.Mi se pare ca ajung la turatie maxima prea repede.Mi se aprinde becul de "rev limiter" si nu mai trage motorul.In general din ce cauza pot aparea probleme la top speed?

     

    Salut Catalin,

    Am avut si eu aceiasi moto - nu sunt mecanic- dar nu am avut probleme similare. In ultima treapta depaseam lejer 140 km .... Sa nu uitam ca viteza de croaziera e totusi sub 100km/h.

    Din ce zici recomand sa verifici discul de abreaj - aici poate patineaza ceva. Sau poate sunt schimbate rapoartele in cutie ... desi greu de crezut. Cardanul nu cred ca e o problema aici.

    Poti verifica daca apare patinarea si in treptele inferioare la acceleratii puternice. Daca apare fenomenul de turatii ridicate insotite de un decalaj al cresterii vitezei, ambreajul e problema.

    Astept un feed-back daca e posibil.

  2. Salutare.

    Ma poate ajuta cineva cu o relatie pt facut Itp in Bucuresti? R6/2005. Singura problema e toba sport.

    Moto e in zona City Mall / Giugiului.

    Mulțumesc anticipat.

     

    Si arde, bineinteles :)

     

    Rezolvat :)

     

    Rezolvat :)

  3. Salut.

    Intrebare. Am schimbat uleiul in R6/2005 si filtru in luna octombrie. Am facut pana la 800km dupa. Peste iarnă moto a stat in garaj, la peste 5 grade.

    Ieri un coleg imi spune ca e bine sa il schimb desi NU au trecut 12 luni si am mers putin .... ca peste iarna uleiul se degradeaza ?!??

    Ce parere aveti? Schimb sau nu? Eu credeam ca nu necesita schimbare....

  4. Salutare stimabililor si Un An Nou mai Bun. Cu trebaluiri extra la motoare si fara incidente nefericite. Sanatate si, petreceri faine, bineinteles :)

     

    @transilvania72 frumusica piesa.

     

    Tre' sa ma apuc si eu de ceva modificari la a mea. Ghidonul e obligatoriu de schimbat, apoi aerografiere si sei.

    Spor la toate si sanatate.

  5. Un prieten din gasca mea a avut dragstar de 400cc si nu e pretentios si merge bine, de vreo 2 luni si-a cumparat un bloc motor de 650cc si l-a montat si totul se potriveste la perfectie. Diferenta e ca de putere dar si de consum ca doar sunt 250cc in plus. Momentan motorul de 400cc are 95.000 km si nu a avut probleme!

    Wow .... asta da fiabilitate !!!

×
×
  • Creează nouă...