Sari la conținut

bobo_litoral

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Yamaha XJ600 Div.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XJ600 Div.

bobo_litoral's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. )) hai ca a fost tare de tot asta ... chiar am ras calumea ... iti dai seama cat de agitat era saracu si cat de suparat era pe benzile alea ... cum frate sa te "surprinda" un autobuz oprit? deci eu nu pot sa inteleg asa ceva ... la fel cum nu pot sa inteleg cum cineva poate sa iasa intr-o depasire fara sa se asigure 1000% , deci stau in spatele camionului 2 ore daca atat e nevoie pana ma angajez intr-o depasire sigura cu 0% risc ...
  2. 3.8/100 e la fel de bun poate chiar mai bun daca iei in calcul relieful si diferenta de altitudine bafta multa .
  3. nu numai ca trebuie sa "arunci un ochi" dar e recomandat sa intorci si capul pentru a te asigura din laterale ... cei cu a-ul ar trebui sa aiba in reflex intoarcerea capului pentru a se asigura. sanatate multa!
  4. 7.23 L / 205 km extraurban 90-120 km/h e vreunu mai tare?
  5. cu fisa clar am o problema ca e "bleaga" chiar la intrare in pipa si o sa verific si la carburator poate am flotorul blocat. am comandat si mansoanele de cauciuc ca si acolo am o problema ... vai de capul meu in loc sa ma dau cu ea stau si surubaresc.
  6. Da, multumesc mult, am prins ideea, si sa zicem ca reusesc sa scot fisa din bobina si pipa, montarea celei noi se face tot asa prin infiletare precum in filmulet? oare o fisa auto de calitate cu capetele taiate n-ar merge? pret pentru o bobina originala pentru 2 + 3 care vine cu fise = 563 lei si mai am o intrebare: oare faptul ca merge in 3 pistoane din cauza fisei intrerupte sa aiba vreo legatura si cu faptul ca a inceput sa-mi picure benzina pe la soclul de la carburatorul corespondent acelasi cilindru sau e cu totul alta belea acolo?
  7. salut, baietii care au schimbat fise si pipe, va rog, daca se poate, sa-mi spuneti si mie cum se face operatiunea pentru ca am fisa de la pistonul 2 intrerupta si as vrea s-o schimb, am incercat sa demontez de la pipa dar nu am reusit si la bobina nu m-am bagat. de asemenea daca se poate sa-mi spuneti unde gasesc fise sa cumpar. multumesc .
  8. nu merci .... turele lungi prefer sa le fac cu masina ... imi trebuie pentru oras un topcase sa pot sa-mi bag casca si cateva maruntisuri ...
  9. Hai salut ! Ma intereseaza si pe mine suport + topcase pentru o Diva din 95 dar nu prea ma pricep .. va rog daca se paote sa-mi dati niste link-uri sau sugestii ... nou sau sh daca vinde cineva din Constanta ... multumesc.
  10. am incercat toate metodele, singura care functioneaza este cea cu bonfaierul si surubelnita lata actionata cu ajutorul unei chei fixe. Multumesc pentru toate sfaturile, clar ca voi tine cont de ele la reasamblare.
  11. M-am apucat sa le tai pe mijloc cu o panza de bomfaier si cu o surubelnita lata am reusit pana acum sa scot 3 , pana la 16 mai e cale lunga ... dar si iarna e lunga. Daca se complica situatia te voi contacta in legatura cu acel mecanic, merci. As mai avea o intrebare , daca nu devin prea sacaitor, unde pot gasi pastile de reglaj? pentru ca am un joc mai mic decat specificatia la admisie pistonul 2 (~0.07mm) si ma gandesc ca ar trebui schimbata.
  12. salut baieti, Am si eu o Diva din 95 si am o mare problema cu suruburile de la carburatoare in sensul ca nu le pot desface, vreau sa curat si sa suflu carburatoarele dar intampin problema asta extrem de frustranta. Daca s-a mai lovit cineva de asa ceva si daca stie vreo solutie cu care sa degripez suruburile nenorocite va rog sa ma ajutati.
  13. salut, eu sunt incepator si citesc aproape zilnic rubrica de accidente. Pe mine unul iti spun sincer ca ma ajuta sa nu uit pericolele la care ma expun si felul in care privesc motocicleta atunci cand ma pregatesc sa ma urc pe ea. Citind zilnic aceasta rubrica involuntar mi-am creat un stil de mers temperat si vigilent care se implementeaza in subconstient la fel ca la un copil mic care face primii pasi. respect pentru toti si asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...