Sari la conținut

Disturber

Super Membru
  • Număr conținut

    600
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Disturber

  1. Salutare!

     

    Se da una bucata Daewoo Nubira II din 2002. Batrana are cam totul original pe ea, insa casetofonul auto a cam cedat. Mai exact nu mai da nici un semn, desi un electrician auto mi-a verificat cablaraia si se pare ca vine curent pana in mufa casetofonului.

    Am deschis topicul in speranta ca voi gasi un electronist pe aici sau poate cunoasteti un atelier unde l-as putea repara? Stiu ca-l pot inlocui cu ceva nou, insa se doreste pastrarea masinii asa cum a venit din fabrica.

    Casetofonul este model 2din, exact ca cel din imagine. :)

    post-69403-0-39984400-1521471635_thumb.jpg

  2. Grav accident de circulatie la iesirea din Vaslui spre Barlad, in zona Dedeman. Un motociclist in varsta de 24 de ani a ajuns la spital in urma unui accident. Motociclistul mergea cu viteza si s-a izbit de o masina condusa de o femeie. Potrivit politistilor, autoturismul iesea de la Dedeman. Martorii sustin ca femeia a iesit prea mult in drumul principal, iar impactul cu motocicleta nu a mai putut fi evitat. Oamenii legii au intocmit un dosar de cercetare penala in acest caz, pentru vatamare din culpa si neacordare de prioritate. Motociclistul se afla la spital. Acuza dureri mari in zona capului. Motocicleta si masina au fost serios avariate.

     

     

     

    http://www.bzv.ro/video-socant-accident-grav-la-intrarea-in-municipiul-vaslui-foto-17319

  3. Mi-e inca neclar din imagini daca cel cu Daewoo i-a dat un "branci" din spate sau nu, si ce numar are.

    Dar a plecat de la locul accidentului ca un magar. Fie ca a fost implicat, fie ca nu.

    Excelent ca ai pus filmarea pe net.

    Nu stiu daca i-a dat un branci, ori daca asa a sarit motocicleta dupa ce-a cazut?

    Eu am vazut ca numar un B 36 KTB si nu sunt cel care a urcat clipul.

     

    Eu trec zilnic aproape pe acolo si cine are viteza in intersectia aia ara sanse 99% de accident pt ca nenorociti care nu au prioritate iti taie calea ca si cum ar avea prioritate cazul cielo.acolo va spun eu ce sa intimplat motociclistul a cazut pt ca a vazut ca nenorocitul insista sa intre in intersectie si normal frinezi si daca a inclinat un pic ghidonul si a prins si sina de tramvai cu roata e clar ca esti jos msi ales dava ai viteza.parerea mea ca in oras si unde este liber nu tre sa ii dai mai mult de 90 daca nu vrei sa ai surprize.ba mai mult in acea intersectie care ar trebui dinamitata ca multe altele de genu ala care se pleaca de la semafor budapesta pe 3 benzi plus linia de tramvai care iti da impresia ca ai spatiu si cind in 100 de metri dai de intersectia asta care toti de pe banda 1 se baga pe banda doi cu forta si cu viteza si mai dai si de nenorociti cum ar fi cielo ca se baga in fata ta.daca ai vitesa acolo sau nu sti intersectia se poate intimpla rau de ani de zile acolo se trece la ghici

    Si mie mi s-a parut ca a pus frana tocmai ca sa evite impactul. Culmea stii care este? Ca la asigurator te intreaba despre impactul dintre cele doua vehicule. Dar cum sa stea asta in picioare din moment ce se vede CLAR pe filmare ca accidentul a fost produs din cauza astuia cu Cielo?

     

    90 km /h , unde limita este de 50??????? Despre ce vb u?

    Se referea ca un top speed probabil pe cele mai sigure zone din Bucuresti. Dar ma insel ca unii au mers doar cu 90km/h prin Bucuresti. :))

     

     

    Revenind putin asupra incidentului. Chiar nu-l cunoaste nimeni pe baiat? Poate-l ajuta filmarea.

×
×
  • Creează nouă...