Sari la conținut

Disturber

Super Membru
  • Număr conținut

    600
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Disturber

  1. Intr-adevar, n-am specificat orasul, dar este vorba de Bucuresti. Va multumesc mult pentru raspunsuri!
  2. Salutare! Se da una bucata Daewoo Nubira II din 2002. Batrana are cam totul original pe ea, insa casetofonul auto a cam cedat. Mai exact nu mai da nici un semn, desi un electrician auto mi-a verificat cablaraia si se pare ca vine curent pana in mufa casetofonului. Am deschis topicul in speranta ca voi gasi un electronist pe aici sau poate cunoasteti un atelier unde l-as putea repara? Stiu ca-l pot inlocui cu ceva nou, insa se doreste pastrarea masinii asa cum a venit din fabrica. Casetofonul este model 2din, exact ca cel din imagine.
  3. Preluat de pe Facebook Info Trafic Bucuresti si Ilfov
  4. Si tocmai ce-l pusese la vanzare. Insanatosire grabnica!
  5. Da, caucicul spate este demential.
  6. Preluat de pe Facebook. Nu cunosc detalii. Ora 13:45
  7. Si ai impresia ca in perioada in care era taxa, nu circulau?? Poate s-a marit instant numarul de vehicule inmatriculate in Romania. In rest erau inmatriculate in BG.
  8. Mai mult ca sigur electromotorul dus. La fel am avut si eu la Honda VFR. Daca ai acces la el, loveste-l nici prea tare, dar nici prea incet, cu o cheie sau o tija ceva din fiert fix in momentul cand dai la automat, dar asta daca mai are ceva carbuni prin el.
  9. Zici ca-s castigate la pufuleti cumparati de la un chiosc de pe Matasari.
  10. http://www.bzv.ro/video-socant-accident-grav-la-intrarea-in-municipiul-vaslui-foto-17319
  11. Nu stiu daca i-a dat un branci, ori daca asa a sarit motocicleta dupa ce-a cazut? Eu am vazut ca numar un B 36 KTB si nu sunt cel care a urcat clipul. Si mie mi s-a parut ca a pus frana tocmai ca sa evite impactul. Culmea stii care este? Ca la asigurator te intreaba despre impactul dintre cele doua vehicule. Dar cum sa stea asta in picioare din moment ce se vede CLAR pe filmare ca accidentul a fost produs din cauza astuia cu Cielo? Se referea ca un top speed probabil pe cele mai sigure zone din Bucuresti. Dar ma insel ca unii au mers doar cu 90km/h prin Bucuresti. ) Revenind putin asupra incidentului. Chiar nu-l cunoaste nimeni pe baiat? Poate-l ajuta filmarea.
  12. Si mie mi se pare un pic dubios. Impactul a avut loc abia dupa ce a cazut motociclistul, dar tind totusi sa cred ca-i vina celui cu Cielo.
  13. Va salut! Il cunoasteti careva pe cel cu Yamaha ce a avut astazi un accident pe B-dul Marasesti la intersectie cu Calea Serban Voda? Nu de alta, dar am inteles ca cel cu Cielo ar fi plecat de la locul accidentului, desi intre masina si motocicleta a existat un impact (destul de mic, dar exista...)
  14. Nu este culpa comuna, cum spunea si CRISTIAN 1 mai sus?
  15. Deci soferul de vina, dar motociclistul beat. Chiar...cum se incadreaza asta? A cui este vina in final?
  16. Disturber

    Accident live

    Intrebare: Ce face cand si-o lua un motor de capacitate mai mare? O.o
  17. Disturber

    Accident live

    Ma nene...cum sa te infigi in masinile de pe contrasens? Daca era un TIR si se urca peste ei? :|
  18. Si crezi ca daca spunem noi "R.I.P" (vad ca nu mai este la moda romanescul "Dumnezeu sa-l odihneasca in pace") va fi coplesit de lumina raiului? Fiecare ajunge unde ii este locul. Nu serios?!
  19. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sa nu fie cu suparare...dar cum pana mea pe langa faptul ca depasesti o coloana, sa te mai duci si glont intr-un tir? Las-o-n pana mea...si-a facut-o cu mana lui...
  20. Ce-ai facut ma nene ma? ))
  21. Deci...ce scrie agentul constatator, este litera de lege pentru asiguratori. Amiabila este foarte discutabila..
×
×
  • Creează nouă...