Sari la conținut

ana16

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ana16's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. în acest mod se procedează în familia dumnevoastra? Sper ca așa cum ați figurat acest scenariu și chiar mai mult ați dorit să accentuați ca s-a intamplat să aveți bunăvoința a-mi raspunde la întrebarea mai anterior adresată. P.S: In familia mea nu exista practici de felul.
  2. Sper sa nu fii surprins, dar am fost chiar eu implicata în incidente.....persoanele vinovate nu au patit nimic.......poate acum vreau să ridic niste semne de întrebare.........poate am sa conceput un plan bun....poate nu.....poate am sa fac altu nou.........Insă stiu un lucru, daca nu exista o uniune degeaba incerc.
  3. ana16

    Accident Pod Grant

    Poate o amenda mai mare .....ar fi solutia.....pană una alta sunt tot oamenii sunt.....si au si ei drepturi......
  4. Concret, mi-aș dori sa atragem atentia atat autoritatilor, cat si participantilor la trafic că anumite reguli sunt încalcate. Cum sa atragem atentia? Un event bine organizat, pasnic care să trasmita acest mesaj/ petitii / raportari, orice metoda pentru a aduce o schimbare. Repet, nu doresc raul nimanui.....ci doar respect pentru a împiedica diverse evenimente rutiere mai putin plăcute.
  5. Sunt constientă că lucrurile foarte multe lucruri nu merg bine la noi țara.......dar nu vreau nici sa tac, nici sa plec.....vreau să încerc sa schimb ceva, indiferent că nu reusesc din prima pot sa incerc. Si că ne strangem si incercam sa trasmitem un mesaj tot e un pas. » Post actualizat in 23 Jun 2016 21:00 Nu m-am implicat pană acum într-o astfel de actiune care să vizeze lumea traficul din București, însă orice persoana are dreptul de-a se implica, pană cănd ceva se va schimba.....daca mereu vom inchide ochii.......atunci chiar meritam tot ce pătim. Incă odata repet, nu generalizez......nu militez ca taximetristi sa fie omorati.....ci doar pentru respectarea normelor legale din partea tuturor.
  6. Foarte interesanta aceasta metoda. » Post actualizat in 23 Jun 2016 18:34 în contextul acesta, consider că și nivelul de educatie este o cauză a problemei.
  7. Sunt un om care are o pasiune și o familie care o așteapta acasa în fiecare zi. » Post actualizat in 23 Jun 2016 18:21 Nu am specificat în ce consta semnalul........
  8. Ai vazut taximetrist sa încalce vreo regulă, cand e poliția in preajma? Eu nu am vazut.
  9. Sa trag un semnal de alarma care sa aibă si efecte deocamdata......Dacă am sa merg mai departe, te anunț!!!
  10. 1. Prefer sa încerc, decat să stiu că am stat cu mainile in sân. 2. Perfect de acord cu tine. 3. Am încercat la fiecare idee sa specific ,,unii, o parte, etc. ,, Nu zic ca toti sunt la fel.
  11. ana16

    Accident Pod Grant

    De ce ne gandim doar la pedepse? Cand putem sa ne gandim la preventie.......
×
×
  • Creează nouă...