Sari la conținut

SorinCT

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    napster_diud

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta

SorinCT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu prea gasesc enduristi dobrogeni. Cunoasteti pe cineva?
  2. Tocmai asta e ca nu stiu ce imi trebuie. Eu am de gand sa o scot pe plaja in extra-sezon, cel putin la inceput ca sa ma invat cu ea pe nisip, nu prin prapastie. Dupaia as vrea sa merg cu ea la munte, sa fac trasee montane cat de cat usoare. Nu cred ca o sa urc cine stie c stanci abrupte cu motorul dar totusi vreau sa pot sa-l bag prin noroi si teren destul de accidentat. Nu vreau ceva care e gandit si pentru strada. Vechimea nu prea e un criteriu, mai mult ma intereseaza motorul. As vrea sa iau ceva cat mai usor dar cu destula putere. Tocmai de acceea m-am oprit la 2T, 125 sau 250. Din cate am citit pe net enduristii din dobrogea au si 4t dar si 2t, de la 125 la 600 deci nu cred cred ca are mare relevanta. Pana la urma fiecare se plimba cu ce ii e confortabil si ce ii place.
  3. Nu imi fac griji prea mari pentru vechime ca sunt constient ca o sa o cam rup cu julituri, cazaturi si maltratari de turatie pe la inceput pana invat sa schimb cum trebuie cand trebuie, tocmai de-aia nu e bugetul prea ridicat. As putea sa-mi iau si una la vreo 2500, sa stiu ca e buna si ma tine mult dar nu am de gand sa o exploatez asa de mult, cel putin la inceput.
  4. Nu imi imaginez ca ies mai des de 1 data pe saptamana timp de 4-5 luni cat sunt acasa (si cat permite vremea). Ma atrage 2t-ul pentru ca e mai usurel, perfect pentru dimensiunile mele si nici nu mi-e greu sa schimb pistonul, segmentii sau mai stiu eu ce. Care ar fi costurile transportului de la italieni in RO pentru un motor enduro de 1000-1500e sa zicem? Il iau pur si simplu la loterie si ma rog sa fie bun? Am citit despre KTM-urile din '99 - 2001 ca sunt bune si inca merg bine in zilele noastre in ciuda varstei.
  5. Va salut! Situatia e in felul urmator: sunt total novice cand vine vorba de enduro. De ceva timp am inceput sa urmaresc mai atent tot ce tine de acest sport, am inceput sa ma documentez si sa inteleg mai bine cu ce se mananca. Doresc sa-mi cumpar o motocicleta dar inca nu sunt hotarat. Din ce imi dau eu seama am nevoie de urmatoarele: - o motocicleta, preferabil in 2t, de 125 sau 250, KTM, Kawa, Suzuki sau Honda. Ma intereseaza sa fie cat mai usoara deoarece nu vreau sa ma lupt cu ea. Eu am 1.80 si 60kg si n-as vrea sa cada pe mine motorul la fiecare viraj. O alta cerinta ar fi ca saua sa nu treaca de 92-93 cm. - preferabil sub 2000e, ideal ar fi 1000e - echipament: casca, armura, genunchere, cotiere, cizme, pantaloni, tricou, manusi (preferabil maxim 3-400 euro totul, daca nu... ramane de vazut) - remorca moto - ceva cat mai ieftin, sa leg remorca de megane si sa pot sa ma duc linistit pe plaja cu motorul, prin cheile dobrogei, la munte, etc. Mentionez ca nu caut ceva de care sa ma leg ani buni, ma gandesc la o drujba micuta pe care sa o plimb de cateva ori pe luna, maxim 4-5 luni pe an. Nu am carnet de A dar nici nu as dori sa iau un motor inmatriculabil sau sa circul cu el pe drumurile publice. Stiu ca m-ar scuti de remorca si alte probleme dar nu ma incanta deloc ideea sa imi iau ceva semi-enduro, prefer un dirt bike pure-blood sa stiu ca nu se farama cand ma dau prin zone mai nasoale. Nu sunt speriat de ideea ca trebuie sa segmentez motorul anual sau la mai stiu eu cat timp. Lucrez in domeniul mecanic si chiar imi place sa fac asemenea lucruri in special cand e vorba de un hobby de-al meu. In rest ce sa zic... un buget maxim ar fi pe la 2500e preferabil, give or take. Ce modele imi recomandati sa cumpar? Ce credeti ca mi s-ar potrivi? Nu am gasit in dobrogea mai nimic, decat un Husqvarna de 450 cu saua prea inalta si cam grea. Nu ma atrage deloc. Am inteles ca in italia gasesc destul de multe dar nu stiu ce costuri implica sa o aduc in RO. Am mai vazut cateva prin centrul si vestul romaniei dar aceasi poveste, nu cred ca o pot cumpara fara sa o vad in fata si sa ma asez pe ea. Va multumesc in avans pentru raspunsuri!
×
×
  • Creează nouă...