Sari la conținut

neBu

Membru
  • Număr conținut

    298
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de neBu

  1. Nu se poate :crack: :crack:

    Bine ca nu a patit nimic, oare cat ghinion sa ai sau ce naiba a facut, stie cineva mai multe?

     

     

    Care ai fost? Nu am vazut bine ce motoreta era, am inteles ca s-a infipt intr-un gard(nu rau), s-a ridicat, a plecat mai departe si in prima curba a sarit in balarii/copaci(motoreta praf), apoi am vazut motoreta pe platforma la Adancata(janta rupta, telescoapele indoite).
    Ceea ce voiam sa spun esta ca, probabil, e cel mai mare fan. Sa patesti atatea si totusi sa vii cu tot cu motoreta pana acolo, hahahahahaha(rad de situatie, nu de om). Nu ma pot abtine, hahahahahahaha.

    Sunt curios, totusi, ce s-a intamplat? Avea permis? Mai mersese cu motocicleta? :))))

  2. Am fost aseara pe centura de doua ori. ( nu la produs, la Ilegale, legale Ilegale! )

     

    Acolo am zarit ceva motoare, mi-am belit ochi bine dupa ele, daca vorbim de un 954 alb, n-am apucat sa-i vad numarul, a iesit cu el din benzinarie, a dat o liniuta, era sa intre in masina de politie prima oara.... s-a dus mai departe si s-a intors, s-a cazat inapoi in benzinarie. Le-am spus amicilor cu care eram, la cum controleaza tipu motor nu-l vad bine.

    Ete ca dupa cateva ore s-a ajuns la aceasta tragedie, mai era un tip cu un ktm, iesise la agatat, abordase niste gagicute dintr-o masina si s-au retras pe cine stie unde.

     

    Imi pare rau sa spun, strada, centura sau pe unde naiba s-a produs tragedia asta, din punctul meu de vedere este o tragedie in care si-au pierdut viata oameni nevinovati, NU ESTE CIRCUIT!! ( trust me, spune asta unul care s-a ales cu 4 fracturi urate dupa ce a facut cunostinta cu o bordura la o viteza astronomica prin bucuresti )

  3. Hi,

     

     

    Black day, 24 Aprilie 2013;

     

    Am intrat in ghiocei ca sa-i spun asa, am confundat strada cu altceva si m-am infipt fix intr-o bordura dupa care in stalp cu o viteza astronomica. multe oase rupte, multa recuperare, un nou robocop. ( defecte ramase probabil pe viata )

     

    Ce am invatat?

    Pai am invatat ca e bine sa iti vezi de treaba ta cand iesi cu motocicleta pe strada, vrei sa alergi cu viteza, sa te dai pe viraje, mergi la un track day si rezolvi problema asta.

    Dupa un asemenea eveniment normal ar trebui sa ramai cu ceva psihic, nu eu nu am ramas cu nimic, merg in continuare insa nu la fel ca pana inainte de evenimetul nefericit, inainte eram semizeu de bulevard :moto:

     

     

    P.s.

    Echipamentul face diferenta!

  4. Hopa!..Recunosc ca n-am mai citi ziarul in ultima vreme. Ce-ai facut?...ti-ai luat pana la urma R1 ala? la cum arata pozele...U fucked up bad. Recuperare usoara.

    Nu ai pierdut nimic, nu am luat yer1, am luat un F4, Multumesc :P

  5. post-69545-0-71589100-1369254520_thumb.jpg

     

    Meh, eu dupa vreo 9 luni merg ok, putin a pinguin cum spune cineva mai sus, insa mai am de recuperat si revin la normal cica :D

     

    P.s. am avut ambele picioare facute varza, stangu dupa cum se vede iar la dreptul femurul rupt ca un bats....

    post-69545-0-35992300-1389790980_thumb.jpg

  6. :(

     

    Meh stai chill eu m-am trezit cu ceva titan si fro' 11 surubele 8 intr-unu respectiv stangul, 3 in dreptul !

    Dar totusi la viteza asa mica? hmmm ma gandesc ca de la greutate....

     

    Multa sanatate

     

    Asa e, trebuia s-o iernez, dar m-a mancat

    Da, damage maxim pentru conditiile alea

    Numarul a fost ales

  7. Amabila babuta... nu mai fi rau, am si eu un amic care a intrat in mine de vreo 3 ori la semafor sau in coloana de masini..... dar nu ne-am imprastiat pe jos :crack:

    On: Cum se " simte baieti " ?

  8. Hmm da-mi voie sa te contrazic si eu..

     

    Am avut un incident grav in aprilie, motocicleta mea a intrat in doi stalpi care erau unu mai langa altu cumva daca imi aduc bine aminte, dupa care a zburat pe contrasens,

    Viteza cu indulgenta.... 160km, eu stiu ca am dat 3 trepte.

     

    Ce crezi, cadrul motocicletei rupt in 4 locuri si cu lipsa bucati din el ? jugurile s-au rupt, semi ghidoane si ce mai vrei tu de pe acolo insa furca e al draqului de dreapta!

     

    Multa sanatate baiatului, am trecut prin asta, ( norocul meu ca am avut doar fracturi de oase si nimic la cap/coloana/ ) inca mai trag pt. recuperare, SANTATE!

     

     

    La viteza mare nu se scapa fara furca indoita, roata sparta.

    Cred ca nu esti in masura sa emiti opinii pertinente in aceasta chestiune.



     

    O intamplare nefericita, atat. Se intampla rar dar se intampla.

    Un amic tocmai a cazut pe circuit si s-a ales cu vertebra fisurata, coloana tasata. Pauza un an.

    Nici eu nu inteleg cum s-a intamplat tocmai asa de rau dar s-a intamplat.

  9. nu trebuia sa mediatizezi atat ... aberatie la 180 la ora... in fine ... am cazut motoru s-a facut praf si end story.... era asa greu ? dar mai suntem si romani care vrem sa iesim in fata cu cate ceva ... doar asa ca suntem romani :) get it ?

     

    Nu trebuia sa-i raspund lui Rookie de la inceput si nu se ajungea la discutia asta, cu tine nu vreau sa fiu rau, stii si tu unde-i ambreiaju si frana la motor, eventual schimbatorul ?

     

    Vorbesti din ce experienta tu ? ai depasit macar intr-o masina 180 km ?

     

     

    Nu o sa mai raspund posturilor rautacioase si mistocare, kisses.

     

     

    P.s. Pt. cel care intreba de motocicleta, a plecat astazi catre cineva si cu siguranta o sa mai iasa pe sosea cu alt cadru :makeout:

     

    N'seara

     

    Hai sa fac unora pe plac, gen Cristi, Costix;

     

    Asta e piciorul stang

     

     

    I'm bored :makeout:

    post-69545-0-71589100-1369254520_thumb.jpg

  10. Pai nu se leaga povestea.

    Apoi spui ca aveai peste 180.

     

    Eu nu pot sa cred ca poti sa cazi la 180, ca zici ca n-ai pus frana, ai sarit de pe ea, si sa nu patesti nimic.

    nu tre sa iti dau tie/voua toate detaiile, nu am vrut sa le dau nici pe alea, asa ca stai jos, vezi ca te cauta lumea pe topicul tau.....

  11. 180, pe viraj, in Bucuresti, pe traseu necunoscut, ai cazut si nu ti-ai rupt nimic? Hmmm, mare noroc mare. Sau poate aveai doar 80...

    Acum vrei sa le stii tu pe toate ?

     

     

    :yousuck:

     

     

    Hai sa-i dam cu closed cum spunea cineva mai sus ca au aparut raceri de bucuresti.

     

     

     

    Thread cloesd; :grinbandit:

  12. Ai o problema de atitudine. N-ai inteles nimic. Nu F4 a fost de vina ca l-ai facut praf, tu ai fost de vina ca n-ai putut sa-l stapanesti, sa ocolesti dambul ala, sa mergi mai temperat. Cauciucul nu se raceste in 5 minute cat alimentezi. Tragi concluzia de aici ca iti trebuie ceva mai mare? De exemplu R1?

    Nu da vina nici pe Bucuresti. Problema e in capul tau.

     

    Salut si tie,

     

    Nu nu am probleme de atitudine, nu trebuie sa intelegem lucrurile la fel, ocoleste tu damburi la peste 180km/h si dupa suna-ma si pe mine, eram foarte temperat de fel insa atunci cand te mananca te mananca si inevitabil se produce tragedia, am alimentat am vorbit la telefon am fumat si o tigara, eu zic ca s-a racit ;)

     

    Sunt de parere ca motocicletele SS nu sunt pentru bucuresti, daca sunt sunt pentru mers la terasa si mers la mc romana/victoriei ( adica pt. figuri ) ( ce probabil faci tu si altii care le au sa se uite la ele, si nu sa le foloseasca la capacitatea lor reala ) , nu ma judeca pe mine ca nu vreau sa mai merg cu motocicleta st ss in bucuresti este concluzia mea.

     

    si gagicile? :D

     

    Masina, metrou, perpedes, pe motocicleta monopost de acum, iti dai seama daca aveam si pasager ( desi nu depaseam 60/80 cand aveam pasager si eram in buc, poate inafara am mers si mai tare cu pasager dar in buc nu)

×
×
  • Creează nouă...