Sari la conținut

neBu

Membru
  • Număr conținut

    298
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    SM // Vandut | Honda F4 // Bucati
  • Numar Moto
    B XX YAA

Informații profil

  • Interests
    Raid = Ridin Dirty On Bucharest
    Networking
    MotoGP

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

neBu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Poate se prostește? Oricum e într-un fel, mai greșește omul dar nu în halul ăsta....
  2. Nu se poate Bine ca nu a patit nimic, oare cat ghinion sa ai sau ce naiba a facut, stie cineva mai multe?
  3. Am fost aseara pe centura de doua ori. ( nu la produs, la Ilegale, legale Ilegale! ) Acolo am zarit ceva motoare, mi-am belit ochi bine dupa ele, daca vorbim de un 954 alb, n-am apucat sa-i vad numarul, a iesit cu el din benzinarie, a dat o liniuta, era sa intre in masina de politie prima oara.... s-a dus mai departe si s-a intors, s-a cazat inapoi in benzinarie. Le-am spus amicilor cu care eram, la cum controleaza tipu motor nu-l vad bine. Ete ca dupa cateva ore s-a ajuns la aceasta tragedie, mai era un tip cu un ktm, iesise la agatat, abordase niste gagicute dintr-o masina si s-au retras pe cine stie unde. Imi pare rau sa spun, strada, centura sau pe unde naiba s-a produs tragedia asta, din punctul meu de vedere este o tragedie in care si-au pierdut viata oameni nevinovati, NU ESTE CIRCUIT!! ( trust me, spune asta unul care s-a ales cu 4 fracturi urate dupa ce a facut cunostinta cu o bordura la o viteza astronomica prin bucuresti )
  4. Hi, Black day, 24 Aprilie 2013; Am intrat in ghiocei ca sa-i spun asa, am confundat strada cu altceva si m-am infipt fix intr-o bordura dupa care in stalp cu o viteza astronomica. multe oase rupte, multa recuperare, un nou robocop. ( defecte ramase probabil pe viata ) Ce am invatat? Pai am invatat ca e bine sa iti vezi de treaba ta cand iesi cu motocicleta pe strada, vrei sa alergi cu viteza, sa te dai pe viraje, mergi la un track day si rezolvi problema asta. Dupa un asemenea eveniment normal ar trebui sa ramai cu ceva psihic, nu eu nu am ramas cu nimic, merg in continuare insa nu la fel ca pana inainte de evenimetul nefericit, inainte eram semizeu de bulevard P.s. Echipamentul face diferenta!
  5. Hi, De Spitalu Universitar aka Municipal ce parere aveti ? ( a fost cineva pe acolo cu probleme ? )
  6. Oh. That's the shit, exact asa ma gandeam si eu! Ciocane, las-o moarta ca macane.....
  7. neBu

    Primul accident

    Nu ai pierdut nimic, nu am luat yer1, am luat un F4, Multumesc
  8. neBu

    Primul accident

    Buna idee. @silver, cu viteza mare si mult noroc.
  9. neBu

    Primul accident

    Meh, eu dupa vreo 9 luni merg ok, putin a pinguin cum spune cineva mai sus, insa mai am de recuperat si revin la normal cica P.s. am avut ambele picioare facute varza, stangu dupa cum se vede iar la dreptul femurul rupt ca un bats....
  10. neBu

    Primul accident

    Meh stai chill eu m-am trezit cu ceva titan si fro' 11 surubele 8 intr-unu respectiv stangul, 3 in dreptul ! Dar totusi la viteza asa mica? hmmm ma gandesc ca de la greutate.... Multa sanatate
  11. neBu

    Magheru Dalles.

    Amabila babuta... nu mai fi rau, am si eu un amic care a intrat in mine de vreo 3 ori la semafor sau in coloana de masini..... dar nu ne-am imprastiat pe jos On: Cum se " simte baieti " ?
  12. neBu

    Magheru Dalles.

    asa gagica ? ) ( super tare ) bafta la rideri se mai intampla si fara conserve.
  13. Boss, ce sa zic chiar vreau sa fac un test drive cu unul, poate la anul... acum sunt destul de fracturat
  14. Ce mai fac fetele ? Ce discutie aici hehe!
×
×
  • Creează nouă...