Sari la conținut

ovidiuu

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ovidiuu

  1. zair te as ruga sa recitesti si apoi sa ai acest limbaj.ai sa iti dai seama cine sunt.
  2. zztop pai ionut nu avea permis.ca sa intelegi si tu. rob ai dreptate legat de ce ai spus.
  3. a trecut ceva timp de la accident....se pare ca nimeni din ce a scris aici nu a avut dreptate si va inteleg.acum aman2 sunt cercetati penal si banuiesc ca ati aflat si voi.o sa mai va tin la curent cu una alta nu chiar tot dar ce este mai import legat de ceea ce ati scris voi la rubrica aceasta.
  4. multumesc tuturor pentru cuvintele care le ati scris.ii doresc lui ionut insanatosire grabnica iar rrstul sper sa se rezolve cu ajutorul lui Dumnezeu.
  5. srad filmarile de unde au fost luate?6k ce viteza inseamna??pol nu era prieten cu fam sotiei mele.astept raspuns
  6. vitezele care le ai mentionat sunt oki 90 100 avea ionut.am aflat so eu asta.o s primeasca ce merita vinovatul.dumnezeu este cel care ne judeca nu noi.despre ionut nu ii port pica restu vom vedea ce se decida v a fi o lupta grea kidzoo lasa mi un pm c nr tau daca se poate
  7. toate l timpul lor am sa ma ocup de tot mai multe detalii nu dau .problema ca din cati amici de ai baiatului au aflat 1 nu a sunat.
  8. adica?exprima te corect daca vrei ss inteleg ceva.si da chiar eu sunt.este vreo problema??
  9. in primul rand nu avea cum sa aiba 80 km ,in al doilea rand de ce a luat o pe motor cand stia ca este incepator???in al treilea rand stie ca a lasat un copil fara mama????drumul este iluminat fff bn daca avea 80 mai avea timp sa faca ceva. De ce nu m a anuntat nimeni ca ea a murit???este frumos?? Asa ca inainte sa vb ceva am rugamintea s ganditi.am uitat sunt sotul fetei si o chema alexanda ioana cimpeanu nu oana nu se vor face niciodata publice.sunt probe la dosar..am ss incerc sa vad daca le pot vedea
×
×
  • Creează nouă...