Sari la conținut

Excesiv

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Excesiv

  1. Ce vreti sa gasiti pe un track si ce e de evitat. Ma refer la curbe mai stranse, sarituri mai mari, ce obstacole etc...
  2. Cat de util ar fi un proiect de motocross si enduro pe langa Bucuresti? Ma gandesc sa fac o investitie mai serioasa care sa includa un teren in jur de 2 hectare ( 20.000 mp) la maxim 30 km de oras pe care sa fac 4 track-uri separate. Motocross, Enduro, Trial si un track motocross pentru copii. Boxe si ce mai e necesar.. Atasez si cateva proiecte de track-uri la care ma gandesc si un plan al terenului. Orice parere este binevenita.
  3. Scuze pentru calitatea pozelor si multumesc pentru raspunsuri. Geaca Sixgear 500 lei pantalonii tot vreo 500 lei. Nu mi se par a fi chiar asa low budget, croiala parea destul de bine facuta plus ca imi venea bine. Ma interesa in special cat de buna este in oras pe caldura infernala ce urmeaza. Cat despre Icon Konflict... imi place foarte mult si nu e diferenta deloc mare (200 lei ) dar se comanda doar online si la smaeb nu am gasit sa probez/vad nicaieri. Cu protectiile am inteles, ce e mai scump clar e si mai bun dar are ventilatie buna? E buna pentru traficul din orasul asta infect? Caut neaparat ceva mega vizibil caci am fost tras pe bara devreme anul trecut in (iunie) primul sezon.. si scuza doamnei a fost clasicul : Nu te-am vazut ...
  4. Are sau a avut cineva echipament de la SIXGEAR ? Ma gandesc sa imi iau un echipament (geaca plus pantaloni) Sixgear Patrol care va fi folosit mai mult in oras dar si in plimbari ocazionale prin tara. E ok pentru traficul din Bucuresti? Vreau neaparat cat mai vizibil ca e greu cu prostii nostrii.... Alternativa la geaca ar fi Konflict de la Icon dar nu exista si pantaloni iar pretul e putin mai mare ( doar geaca costa cat tot costumul de la Sixgear ) Geaca de la Sixgear am probat la Smaeb si mi-a placut foarte mult, material subtire si plasa ideal pentru vara iar la interior mesada impermeabila si statea ok si pe protectii dar iconul nu il aveau pentru proba..
  5. Am coborât-o o pozitie de spate si a inceput sa se simta un dardait in ghidon la viteze mai mari (peste 100km/h). Asa ca astazi am urcat 2 pozitii, una un plus fata de cum era inainte. Pozitia pe moto imi este ok (fara pasager) dar nu am apucat sa o testez fiind ora de varf si fiind Marele Bucuresti. Revin dupa proba.
  6. ) nu o vand. Imi e prea draga sa o dau. Voi merge asa cu ea pana voi strange cașcavalul pt service. Urati-mi noroc sa nu dea cu mine de pamant prea tare. Multumesc foarte mult pentru răspunsuri și sfaturi. Drumuri lungi si uscate. Grija la nisip in curbe
  7. Poftim exemplu ca putem folosi acest mijloc de comunicare (forumul) si pentru a ajuta un om mai putin experimentat in ale motoarelor. Mulțumesc pt explicații. Eu vin din lumea auto unde am ajutat nenumarati oameni plus donat o multime de piese care nu se mai gasesc pt masinile mai vechi si nu am cerut NICIODATA si nici nu am acceptat vreun ban de la nimeni. Speram sa gasesc si aici acelas tip de oameni ceea ce am si gasit. Decat sa ma uit pe net si sa inteleg ce pot din 15 posturi si filmari diferite am preferat sa pun o întrebare aici stiind ca raspunsurile vor fi mai pretioase. Cred ca cel mai bine ar fi sa merg la service sa verifice baietii de acolo motoreta cap coada.
  8. Si eu cu pasager. Plecare din Bucuresti probabil sambata dimineata daca nu reusesc sa iau concediu de vineri. Daca mai sunt doritori putem pleca in grup.
  9. Stie cineva detalii despre intalnirea de babe si atase de pe 23 iunie? Am vazut eventul aici pe forum dar de atunci nici un update sau comentariu despre asta si nici nu mai gasesc evenimentul.
  10. Am înțeles. Mulțumesc, cand voi avea timp voi face niste probe sa vad cum e.
  11. As fi vrut sa o cobor putin de fata pentru a schimba pozitia mainilor sa vad daca reusesc sa fac cumva sa nu imi mai amorteasca mana dreapta si totodata speram ca se si intaresc amortizoarele putin caci am impresia ca e cam moale pe fata. Problemele mele sunt multe si nu toate la mobra. Dar faptul ca nu are reglaj pe furca ma face sa caut alternative, gen alt model de ghidon, bagat mobra in service pt voblaj etc...
  12. Asa mai seamana a forum de motociclisti. Multumesc pentru raspunsuri si idei. Intrebare principala era daca se poate cobora furca din vreun reglaj, inteleg ca nu. Super, acum pot sta linistit. Pentru restul de probleme probabil ca voi ajunge la service, sper ca de data asta unul bun. O seara buna va doresc si multumesc inca o data pentru ajutor si pentru critici, chiar si pentru mistoul facut.
  13. E din 99. Pc 32. 65 de kg am (ca asiaticii ) dar merg foarte mult cu pasager care are in jur de 55. Suspensia este putin prea moale iar motorul il voi cobora de spate putin sa am o stabilitate mai buna la semafor dar as vrea si de fata sa vad daca scap de voblaj. E destul de periculos si se intampla cam des ( la mers fara maini la viteza mica). Cesar te rog sa ma scuzi daca iti iau painea de la gura dar imi doresc sa invat lucruri despre mobra mea si sa ma descurc singur in caz de nevoie, nu sa astept dupa toti mecanicii priceputi sa aiba timp de mine. Plus ca ultima vizita la service ma lasat in continuare cu problema dar fara bani. Aici am cerut un sfat si un ajutor, credeam ca pentru asta este forumul. Dar daca singurul lucru pe care il poti spune este ca vreau lucruri gratis mai bine te abti. Mulțumesc.
  14. Salutare. Ma poate ajuta cineva in Bucuresti cu niste informatii referitor la reglajul suspensiilor, in special la furca. Spatele avand reglajul acela cu cheia speciala. Am nevoie sa cobor mobra dar nu stiu daca se poate face asta si la furca sau trebuie servisata si facut reglajul atunci. As prefera sa ma ocup singur de manopera dar nu stiu care sunt pasii . Daca e un cunoscator binevoitor si are timp 5 minute, fac o vizita sa imi explice ce si cum.
  15. Excesiv

    Remorca moto DE INCHIRIAT

    Salut. Joi 23 feb. vreau remorca pentru o zi. O ai libera atunci?
  16. Salut. Am si eu nevoie de ajutorul ( contra cost ) unui coleg motociclist cu ceva cunostinte mai bune in mecanica pentru verificarea unei Honda cb 500 din 2000. Sunt nou in lumea motoarelor si nu am nici un habar la ce ar trebuii sa ma uit sau ce sa verific. Maine : joi 16.02.2017 voi face un drum pana in comuna Hurez la circa 60 km de Brasov sa vad motocicleta si as vrea sa ii faca un cunoscator o evaluare si verificare. Daca este cineva disponibil si dispus sa isi piarda cateva ore din viata sa ajute un incepator sa isi aleaga primul motor lasati mesaj aici sau un sms la numarul 0765956227 Daniel. Multumesc si hai cu primavara..
  17. Imi poate spune si mie cineva ce acte trebuiesc pt inmatricularea unei mobre vechi? (numere vechi de romania ) sau pentru cele care sunt inmatriculate pe primarii.
×
×
  • Creează nouă...