Sari la conținut

Abused

INACTIV
  • Număr conținut

    110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    LONDON
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    YZF R6 03
  • Numar Moto
    LK03VEF

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS 125 Replica . Yamaha R6-01 . Yamaha R6-03

Abused's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ok . Cand incerc sa pornesc motocicleta suna ca si cum nu ar avea baterie urmat de becul galben pe bord ( se aude un sunet scurt ca si acel sunet auzit cand bateria este moarta ) , daca incerc de mai multe ori pana la urma porneste si nu are nici o problema ( incerc sa misc si mototcicleta in momentul in care incerc in repetate randuri ) . Cred ca TNG ar putea avea dreptate in legatura cu bobinele de inductie .. ( fac acelas drum in fiecare zi ... problema cu pierderea de putere si relanti foarte scazut se intampla cam la aceias distanta parcursa sau timp , totusi nu inteleg oare de ce daca incerc sa pornesc motorul imediat fara sa misc cheia pe OFF/ON in contact porneste dar cu acelas relanti foarte scazut .. si daca intorc cheia OFF/ON porneste si problema dispare ) Multumesc de raspunsuri tuturor .
  2. Am sa schimb bujiile in weekend-ul asta sa vad cum se comporta dar celelalte probleme sunt inainte de a spala motocicleta ... chiar nu stiu dc se aprinde acel beculet galben si nu da scanteie . Am uitat sa specific ca problema nu apare imediat cand pornesc motorul .. porneste ... totul este ok , merg cu motocicleta minute bune ... as putea spune undeva la 10 km ... dupa care apare problema ... m`am uitat si la temperatura nu cred ca ar avea foarte mare legatura .... pentru ca nu apare problema mereu la aceias temperatura .
  3. Salutare , De cateva zile au cam inceput problemele .. primul lucru care l-am observat de cat am cumparat motocicleta a fost problema la relanti care nu este stabil (urca si coboara undeva la 200 - 300 rmp) . Foarte recent a aparut si problema la pornire ... de cele mai multe ori motorul porneste fara nici o problema dar nu mereu .. problema apare cand incerc sa pornesc motorul se aprinde becul galben pe bord care indica o problema la motor ( aceasta problema nu este constanta ... daca incerc de mai multe ori porneste , asta se intampla numai la pornire ) . Astazi am avut ceva probleme cu motocicleta care pur si simplu se oprea cand nu era accelerata ( daca merg simt ca isi pierde din putere , as spune ca da si rateuri , in momentul cand trag ambreajul sau o las pe neutral nu o las la relanti iar daca continui sa accelerez este ok pana cand ma opresc . Dupa ce intorc imediat cheia in contact OFF/ON porneste fara nici o problema , asta numai cand intorc cheia OFF/ON . Sa fie oare din cauza ca am spalat motocicleta la spalatorie si sa fi ajuns apa pe unde nu trebuie ?) Daca cineva a intampinat problemele astea va rog sa ma ajutati , multumesc .
  4. Multumesc de raspunsuri ... sunt inca putin in ceata .. cateva persoane imi spun ca yamaha au si cititorul codat si ca va functiona numai in cazul in care cdi`ul si cititorul au acelas cod chip . Am sa sun la yamaha sa vad daca ei ma pot laumri .
  5. motocicleta a fost prevazuta cu imobilizator .. eu am cititorul de cheie al motociletei dar cdi`ul nu mai functioneaza . am gasit sa cumpar un alt cdi cu cheie / chip dar nu stiu daca cititorul care il am eu va functiona cu un alt cdi ... nu stiu daca acel cititor este codat sa citeasca decat un cod sau citeste si alte coduri pe care le confirma cdi`ul . Alta obtiune ar fi sa le trimit la recodat .. dar asta va dura foarte mult si va ajunge la un pret destul de mare :-s
  6. Salut . Stie cineva daca un nou CDI/ECU pentru yamaha r6 care nu contine cititorul care se afla pe contact .. va functiona cu un alt cititior de acelas fel dar de pe alta motocicleta sau vor avea nevoie de programare . Dar daca cumpar un alt CDI care nu este codat acesta va anula imobilizatorul sau va trebui toata electrica schimbata . Multumesc
  7. asta era si ideea ... ca vreau sa cumpar ce imi trebuie .. problema este ca tot ce am gasit pentru 03-05 au alte culori .
  8. da .. nu asta ar fi problema ca am immobiliser numai ca firele care le am eu si presupun ca sunt cele pentru lumini etc . sunt maro-rosu/portocaliu si rosu/maro-albastru ... ce am gasit eu sunt cu 2 fire albastre pe care eu nu le am . sa fie asta o problema sau nu ? Sunt tot 4 fire si mufele sunt la fle
  9. Salutare ...credeti ca se potriveste contactul de la 2002 la 2003 ? In poze arata identic .. dar vreau sa ma asigur inainte de a cumpara . Multumesc !
  10. Ok .. Multumesc tuturor pentru ajutor .. problema este din cauza imobilizatorului ... firele sunt dezlipite de pe placuta (deoarece motocicleta are un emulator/bypass care transmite codul la cdi/ecu anuland cheia cu cip ) ... Miscand firele pompa a inceput sa functioneze , voi incerca sa lipesc firele si sa vad daca placuta nu sa deteriorat sau ceva de genul . In cazul in care nu va functiona voi fi nevoit sa cumpar un alt emulator sau intregul set chei ... cdi/ecu etc .
  11. Da am tot verificat pana cand am observat ca este de la immobiliser ... Am montat pe moto de cand am cumparat-o un emulator care as Pires zice ca pacaleste Cdi-ul sau ul anuleaza ECU .... Firele nu faceau contacta bine ... Am miscat de ele si pompa a inceput sa functioneze .. o scot din casa sa vad daca porneste dupa ce ii lipesc firele cum trebuie. Multumesc mult pentru ajutor
  12. Am verificat nu se aude nimic de la pompa .. acum ma intreb oare din ce cauza sa defectat .. o sa incerc sa vad daca primeste curent .. o alta intrebare ar fi daca poate avea legatura cu CDI/ECU motocicleta am cumparat-o cu un emulator dupa ce propietarul a pierdut cheia .
  13. Am tot verificat chiar am facut totul de 2 ori la rand ... o sa verific mufa electrica si pompa sa vad daca da benzina afara , ma gandesc ca la contact daca ii voi deconecta furtunul in cazul in care functioneaza va trebui sa pompeze benzina afara . In cazul in care pompa de benzina nu mai functioneaza intrebarea ar fi .. oare de ce sa defectat nu am scapat rezervorul nu l-am agitat prea tare .
  14. Salut! Dupa ce am deconectat rezervorul si l`am conectat dupa 5 zile nu mai vrea sa porneasca . Dupa ce am venit de la plimbare m-am apucat sa curat filtrul de aer dar pentru a avea loc am deconecatat rezervorul si l-am dat jos , l`am montat si conectat inapoi dar nu mai porneste . Ar putea fi pompa de benzina sau altceva ? Am insistat cam 10 min pana cand bateria incepuse sa moara . Sunt sigur ca mufele conectate sunt la fel ca inainte deoarece sunt putin diferite . Multumesc
  15. Oare acel GIGI care merge cu peste 200 km/h credeti oare ca ar avea timp sa citeasca atatea sfaturi care pt el sunt inutile ... Nu alerga mai repede decat ingerul tau pazitor ... RIP LUCI .. RIP LAURENTIU ... Si totusi lista este mult mai lunga!
×
×
  • Creează nouă...