Sari la conținut

mateisidon

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mateisidon

  1. Posibil, noroc ca motorul, injectia si restul sunt Suzuki si Cdi-ul Denso. Mie imi place si asa, in 4 ani de cand o am nu mi-a facut probleme, la 1500 eur cat am dat pe ea si vreo 300 sa mai schimb consumabile alt V2 de 100 cai, sa confortabila si cuplu cat cuprinde nu gaseam inmatriculat si in Romania... » Post actualizat in 08 May 2017 12:40 Am rezolvat, recomand pe Relu pentru oricine are probleme de natura "electrica", in Bucuresti. Doua fire legate gresit la stop au generat "prajirea contactului" si restul de probleme. Deci eroare umana, nasol, inseamna ca mobra "talieneasca" nu are vina. 0723 730 633 (Relu)
  2. 1- Contactul general (ignition switch-ul cu probleme) , in cautarea unui contact nou sau sh (nou 350 Eur ) 2- O mufa care face/nu face contact 3- masa de la releul de semnalizare sarita 4- faza scurta avea probleme cu instalatia de xenon (chinezarie), la gunoi, trecut la bec ''normal''.
  3. Multumesc pentru raspunsuri ! Atasata e schema electrica a motocicletei in cauza, problema mea nu cred ca este foarte complicata, probabil masa, da, insa am obiceiul sa nu incerc sa repar lucruri la care nu ma pricep, prefer sa las pe cineva care are cunostinte si o pregatire sa vada pe viu ce se poate face. Nu plec de la premisa ca toti electricienii vor sa te fure cum am vazut mai sus, nu cred ca trebuie sa schimb toata partea electrica a motocicletei ca sa rezolv o astfel de problema Schema Electrica Navigator.pdf
  4. Lipsa luminilor de pozitie (fata si spate) si luminii din bord, lipsa "fazei scurte", cand folosesc frana se aprinde becul de pozitie in far ca si cum ar fi cel de frana din spate, pana azi se aprindea si bordul cand franam . Am curatat switchul din dreapta unde selectezi oprit-pozitie-faza scurta, am verificat sigurantele , am mai curatat niste contacte electrice pe unde am avut acces. Cand am lasat-o la iernat era ok , in primavara nu mai era. Nu mi-au ros soarecii cabluri pentru ca nu sunt soareci in locul unde am tinut-o peste iarna (nici umiditate mare). Cand blochez ghidonul pe pozitia in care ar trebui sa se aprinda becul de pozitie din far si pozitia spate, se aprind normal.
  5. Salut ! Caut un electrician priceput in Bucuresti, doresc sa rezolv niste probleme pe care nu le pot rezolva de unul singur. Sugestii? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...