Sari la conținut

geanyiuly

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de geanyiuly

  1. Fain drumul de la Barlad pana aproape de Lespezi(intre Podu Turcului si Adjud)...e drum de placi din beton...sa nu mancati inainte de plecare...am facut traseul duminica...Marasesti-Tisita-Tecuci-Barlad-Adjud-Marasesti...per total e ok drumul...peisaje faine...aveti grija la radare,mai ales intre Tecuci si Barlad...asfalt uscat!

  2. Pana la Andreiasu e perfect...de fapt cativa km mai sus de Andreiasu ...ma refeream la cel forestier pana la Nereju...dar poate la anu'...acu' o sa mai facem ceva mai mult onroad!Ms totusi pt raspuns!

  3. Pudra de talc nu va functiona sigur ... Poate daca are joc suficient sa incerci sa indesi o bucata de cauciuc de balon spre exemplu ... Ma duc sa vad exact despre ce e vorba ...

     

    Scuze, am fost plecat ceva timp. Intradevar, nu merge desfacuta bila. Eu am intre cele doua sfere un cauciuc. Daca tu nu il mai ai, poti improviza ceva. Daca il mai ai dar nu mai tine, poti incerca sa scoti acel cauciuc si sa il inlocuiesti cu ceva. Ca si idei poti incerca cu o garnitura de cauciuc taiata astfel incat sa fie suficient de subtire si de diametru corespunzator si sa o indesi cu o surubelnita lata subtire.

    Ms.O sa incerc varianta cu cauciucul!

  4. Hmm ... Ai cum sa le desfaci ? Cobor la motoreta un pic mai tarziu sa ma uit mai exact la sistem ...

    nu stiu daca merge desfacuta bila aia..ma gandeam la pudra de talc sau smoala(stiu ca suna ciudat)sa torn pe bila si poate merge mai greu ...sa nu se mai deregleze asa usor...astept pareri...daca aveti timp si chef....ms

×
×
  • Creează nouă...