Sari la conținut

geanyiuly

Membru
  • Număr conținut

    101
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de geanyiuly

  1. Daca ajungeti la Sarata Monteoru sa nu va intoarceti la Merei....luati-o inainte (spre Hales) pana in drumul national...e foarte fain traseul cu foarte multe curbe....asfalt super (unele probleme pe marginea drumului)
  2. Ai platit vigneta degeaba...nu e obligatorie...eu am fost de 3 ori anul asta....; vigneta nu e obligatorie nici pt Ucraina sau Bulgaria...Spor!
  3. Drum inchis - Dichiu - Padina.....deci poate urca la Piatra Arsa...
  4. geanyiuly

    traseu

    TgSecuiesc-Ojdula-Fcs....fff fain traseul...asfalt super! Spor!!!
  5. Rasnov https://www.facebook.com/lupiiliberi/?fref=ts
  6. Lepsa - Soveja l-am facut a 3-a zi de Craciun cu un Transalp, dar cred ca ar merge cu orice tip de moto...se circula cam cu 10-20 km/h ...de la Soveja spre Focsani e perfect.
  7. Salut.Eu ii pun Motul 5100 10w40 si de 3 sezoane nu face niciun moft!Sper sa te ajute raspunsul.Have fun!
  8. http://www.manualedereparatie.info/en/download/Honda-Cb500-S-93-Haynes-Service-Manual.html
  9. Fain drumul de la Barlad pana aproape de Lespezi(intre Podu Turcului si Adjud)...e drum de placi din beton...sa nu mancati inainte de plecare...am facut traseul duminica...Marasesti-Tisita-Tecuci-Barlad-Adjud-Marasesti...per total e ok drumul...peisaje faine...aveti grija la radare,mai ales intre Tecuci si Barlad...asfalt uscat!
  10. geanyiuly

    Vrancea - Info Road

    Pana la Andreiasu e perfect...de fapt cativa km mai sus de Andreiasu ...ma refeream la cel forestier pana la Nereju...dar poate la anu'...acu' o sa mai facem ceva mai mult onroad!Ms totusi pt raspuns!
  11. geanyiuly

    Vrancea - Info Road

    Salut!Stiti cumva in ce stare se afla drumul Andreiasu-Nereju?Vreau sa ies cu Latomeru sambata sau duminica si nu prea stim daca e practicabil cu jucariile noastre(CB 500 si ER 5)!Multumesc!
  12. Da...Vrancioaia-Paulesti-Barsesti...cel mai rau a fost la Plostina...unde e statia seismica...ca la Vrancioaia este doar observatorul(binenteles inchis si ala)..dar a fost ok
  13. Jumatatea mea de maneta de ambreiaj de ce nu ai postat-o?
  14. Drumul e foarte bun.Am fost duminica.Nu va mai luati dupa ce spun astia prin ziare.De la intersectia cu drumul ce duce spre cabana Piatra Arsa se merge pe jos pana la Babele(o ora).De aici si pana la Crucea Eroilor inca o ora.Cam nasol cu castile....ar fi ideal sa le lasati prinse pe motor cu ceva.Drum bun!
  15. Nu inteleg o chestie...preturile de la benzinarie sunt din Italia???
  16. Ms.O sa incerc varianta cu cauciucul!
  17. nu stiu daca merge desfacuta bila aia..ma gandeam la pudra de talc sau smoala(stiu ca suna ciudat)sa torn pe bila si poate merge mai greu ...sa nu se mai deregleze asa usor...astept pareri...daca aveti timp si chef....ms
  18. Sus ....in parte de jos sunt prinse bine...nu se misca si nici nu vibreaza.
  19. Cunoasteti vreo varianta de blocare a oglinzilor sa nu se deregleze la viteza mare?.....alta decat schimbarea lor...
  20. urmatoarea iesire pe cand?tot asa,endureala cu street-urile!
×
×
  • Creează nouă...