Sari la conținut

liko

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    1991
  • Motocicleta
    Jawa 350

liko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. liko

    Honda Hornet

    La mine zgomotul asta il facea saua, anume la prinderea din urma, unde e cheia. Daca ai sa observi, saua, inchisa, are un joc de vreo 5mm sus/jos. Problema am rezolvat-o lipind pe interior sauei, lateral spate, cate 3 cm de burete ceva mai consistent.
  2. liko

    Honda Hornet

    Va salut. Dintr-odata hornetul meu (PC41) a inceput sa scoata un sunet cum pocneste o bujie, vreo 3 secunde la rind. Se aude filtrul de aer si injectoare, undeva pe la mijloc. Am demufat pompa de benzina, mufele de la injectoare, mufa de la bobinele de inductie - nu sa schimbat nimic. Bateria nu e noua, dar e buna, are 12,7 motor oprit, 13,8-9 pornit. Am incercat si cu un redresor atasat bateriei, la fel nici o schimbare. Nu afecteaza niciun fel pornitul si mersul motorului.
  3. liko

    Honda Hornet

    Va salut. Vreau sa cumpar semnalizari originale hornet an dupa 2007, poate are cineva si stau aruncate. Eu am niste semnalizari led pe care le avea motocicleta, pe louis costa 19 euro unul parca, dar sunt mici, iar eu vreau sa se "vada" ca cotesc. Scriu aici pentru ca am mai mari sanse decit la sectiunea cumpar. Daca am semnalizari cu led, merg puse cele stock fara probleme? Nu stiu, au relee diferite poate.. intreb . Multumesc.
  4. liko

    Honda Hornet

    Multumesc baieti. M-ati lamurit destul de bine.
  5. liko

    Honda Hornet

    Ma faceti sa raspund, cu toate ca nu doream sa ma angajez in discutia asta. In carte scrie ce tip de ulei, acuma arata-mi tu in carte unde scrie o recomadare de vreo "firma" de ulei, nu tipul, da firma Mobil, esso, etc? Asa si la restul intrebarilor. Eu am cerut o recomandare. Vrei sa-mi raspunzi - raspunde, nu - treci pe langa.
  6. liko

    Honda Hornet

    Era o intrebare legata de un comentariu de-al lui la o postare de-a mea.
  7. liko

    Honda Hornet

    Multumesc. George05 - tu comentezi de dragul numarului de posturi?
  8. liko

    Honda Hornet

    Salut. Am citeva intrebari tinind cont ca am moto de 1 sezon doar, si cind am cumparato, avea totul schimbat. Deci: 1. Imi puteti recomanda niste crash pad-uri pentru Hornet 2010 mai lungi 10cm, poate chiar 12. 2. Ce tip te ulei, ce cantitate si ce filtru de ulei si aer mi-ati recomanda, tinind cont ca motorul are 12.000 km. 3. E obligatoriu sa-i schimb lichidul de frina? Precizez ca nu stiu cand a fost schimbat ultima oara. Deasemenea o recomandare. 4. O anvelopa pentru roata spate, cu mai multe taieturi/crestaturi, pentru drumuri mai accidentate sa zic asa. (stau la vreo 2 km de primul asfalt ) La toate produsele "lichide" specificati cantitatea necesara si de unde le pot cumpara. P.S. : Stiu ca informatia asta se gaseste si pe internet, totusi tin sa va cer parerea voastra. Va Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...